KYMCO Markası ve Modelleri Hakkında
Reklamlar
-
Reklamlar
-
[QUOTE=kymco 110;169951]ben de kymco 110 var en iyyisi kymco[/QUOT selam arkadaşım sana bişey soracam sen motorunla ne kadar surat yapıyosun
-
Arkadaşlar bugün Kymco CV3 test sürüşü için Ataşehir de ki bayiye gittim , üç tekerlekle viraj dönmek gerçekten harika , Fenerbahce stadının arkasındaki virajı 80 le döndüm artçım çığlık attı abartmıyorum yalnız olsam 90 la girebilirdim :D yalnız motor şehir içi sıkışık trafik aralar derelerden geçerken manevrası çok kötü , motor baya uzun ve tam 280 kg ! konfor ve gidişi güzel , 380 bin verilirmi ? asla buraya yazmamın asıl sebebi Kymco Dtx350 diye bir sukuturu var , vakti olan gitsin bir denesin , mükemmel ötesi bir makina yapmış çekik gözlü , kıvraklık , fren , konfor , akselerasyon , şekil şemal çok çok beğendim bir saat gezdim , fiyati biraz kallavi geldi , ikinci eli belirsiz 190bini bağlamak düşündürdü 150 civarı etikete sahip olsa varya ne xmax ne forza fp de kapışamaz , Ataşehir Cemmoto Kymco yolu düşen uğrasın ilgili arkadaş da çok ilgili ;)
-
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bugün Kymco CV3 test sürüşü için Ataşehir de ki bayiye gittim , üç tekerlekle viraj dönmek gerçekten harika , Fenerbahce stadının arkasındaki virajı 80 le döndüm artçım çığlık attı abartmıyorum yalnız olsam 90 la girebilirdim :D yalnız motor şehir içi sıkışık trafik aralar derelerden geçerken manevrası çok kötü , motor baya uzun ve tam 280 kg ! konfor ve gidişi güzel , 380 bin verilirmi ? asla
buraya yazmamın asıl sebebi Kymco Dtx350 diye bir sukuturu var , vakti olan gitsin bir denesin , mükemmel ötesi bir makina yapmış çekik gözlü , kıvraklık , fren , konfor , akselerasyon , şekil şemal çok çok beğendim bir saat gezdim , fiyati biraz kallavi geldi , ikinci eli belirsiz 190bini bağlamak düşündürdü 150 civarı etikete sahip olsa varya ne xmax ne forza fp de kapışamaz , Ataşehir Cemmoto Kymco yolu düşen uğrasın ilgili arkadaş çok ilgili ;)
Çıkışta da keşke Ekip Akademi'ye gelseydin Gymkhana aktivitesi vardı.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Çıkışta da keşke Ekip Akademi'ye gelseydin Gymkhana aktivitesi vardı.
Havayı güzel görünce postu sahile serdik , o aktiviteden haberimiz yoktu :(
-
Kymco güzel motosikletler üretiyor. Bize gelmeyen Krider400 modeli çok güzel duruyor. Görüntüye bakılırsa MT07'den cüsseli. Ağırlığı da öyle(Boş ağırlık 206 Kg.) Kymco hafif motor yapma konusunda eskiden beri iyi değil nedense. Fakat bu motor gerçekten güzel.
-
AzÇok adlı üyeden alıntı
Kymco güzel motosikletler üretiyor. Bize gelmeyen Krider400 modeli çok güzel duruyor. Görüntüye bakılırsa MT07'den cüsseli. Ağırlığı da öyle(Boş ağırlık 206 Kg.) Kymco hafif motor yapma konusunda eskiden beri iyi değil nedense. Fakat bu motor gerçekten güzel.
https://kymco.com.tw/storage/app/med...dels/black.jpg
Kymco sadece sukuter üretiyor sanıyordum , çift silindir 400 cc şuna güzel bir cam birde çanta uydurduk mu 150 km yakın mesafelere keyifle sürülür , bu ara Ktm 390 adv ile ciddi ilgileniyorum , yakın mesafelere koca oğlanla gitmek istemiyorum ama tek silindir Ktm soru işareti ?
-
AzÇok adlı üyeden alıntı
Kymco güzel motosikletler üretiyor. Bize gelmeyen Krider400 modeli çok güzel duruyor. Görüntüye bakılırsa MT07'den cüsseli. Ağırlığı da öyle(Boş ağırlık 206 Kg.) Kymco hafif motor yapma konusunda eskiden beri iyi değil nedense.
400cc naked motosiklet, 1300cc Superduke'tan bile ağır... pardon, cüsseli...
Bence kayınço tutturduysa scooter'dan devam etsin. Üç tekerlekli scooter falan yapsın... Ki yapmış ta zaten
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler