Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Uvex Boss 525 Kask

REKLAM ALANI
    gti_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki KLX 250
    Merhabalar arkadaşlar.Şu sıralar yeni bir kask arayışındayım.Motomax sitesinde Uvex Boss 525 ürünü 150 TL'den satılıyor GARAJJ ürünü olarak.Buyrun linki:

Uvex Boss 525

Sizce bu kask alınabilir mi ? Normal fiyatı 410 Tl olan kask 150 TL'ye inmiş.GARAJJ ürünlerinde bu oluyor fakat acaba bu fiyat indirimi üretim tarihinden kaynaklı olabilir mi ? Yani 3-4 yıllık bir kask olabilir mi satılanlar ?

Ayrıca aklımda olan modellerden diri de Scorpion Exo 400.Acaba bir kıyaslama yapabilir miyiz ? Okuduklarıma göre Uvex gayet kaliteli ve iyi bir marka fakat bu fiyata satılması beni kuşkulandırdı.Yardımlarınızı bekliyorum...

Teşekkürler...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    motocycleboyreigns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R26-MZ 251-SRAD 750
    Garajj ilk çıktığında sadece ellerinde kalan eski ürünleri satıyorlardı ama şimdi çok çeşit var.Aslında çoğu firmanın uyguladığı taktik;perakende maliyetini kırıyorlar internet satışı ile.
    O değil de kaskı denemeden nasıl alıyorsunuz onu ben bir türlü çözemedim..
    Kolpa Adamları

dalyan_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Dostum bu kaskın Almanya fiyatı 120EU. Ama yine de uygun, alınabilir.
    http://www.fc-moto.de/Helmets/Uvex-H.../Uvex-Boss-525

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Bu konuyu 20 gün kaar önce acmıstım.

Ben de Uvex ile Scorpion 400 arasında kalmıs fakat gidip Exo400 aldım. Belki de bilindik bir cok markadan cokcok dayanıklı ve kullanıslı kasklardır. Yalnız Türkiye'de kullanıcıları oldukca az olduğundan dolayı kasklar hakkında hiçbir bilgimiz yok.

Scorpion Oldukca kullanıslı bir kask. İnsana güven veriyor. Scorpionu tavsiye ederim...

Gelelim Motomaxtan alısveriş yapmaya; ellerinde olmayan kaskları internette var olarak gösteriyorlar. ve kredi kartıilesatıs yapıyorlar.Sonra da arayıp bu kask elimizzde yok diyorlar. Kaç kez aradım benim basıma böyle bir olay geldikten sonra; elinizde yoksa var olarak göstermeyin diye... Yalnız hala aynı göüküyor. Lütfen alırken öncearayın;sorun sonra sorun yasamayın...
    RODWIN250R bunu beğendi.
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    Kawasaki KLX 250
    @motocycloeboyreigns arkadaşım benim denemeden kaskı alacağım izlenimini hangi cümlem oluşturdu anlamadım.Böyle bir hata yapmam.Keşke kasklar hakkında fikir beyan etseydin de düşünmene gerek kalmasaydı.

@cakalaz arkadaşım senin açtığın konuyu da gördüm.Tam da aradığım konuydu Fakat senin konunda da Uvex hakkında pek bir bilgi yok.Senin de söylediğin gibi pek kullanıcı kitlesi olmayan bir kask.Sen de Scorpion'u tercih etmişsin zaten.Umarım memnunsundur kaskından.Benim için de öncelikli seçenek Scorpion.Fiyat/Kalite oranı gayet iyi.Senden de bir miktar izlenim alalım da konumuz şenlensin

Arkadaşlar yine GARAJJ'da Nzi marka bir kaska rastladım :

http://www.motomaxonlineshop.com/mai...240-0-124.html

Bu marka hakkında bir miktar araştırma yaptım.Piyasaya tutunma çabası içinde.Normal fiyatı 1000 TL olarak görünüyor.Satış fiyatıysa uygun.Bu kask hakkında da fikirlerinizi alabilir miyim ??

Teşekkürler...

Motosikleti
    gt250comet
    @gti_king bahsetiğin Nzi kask stokta yok dikkat edersen ;) bende zamanında alacaktım kaçırdım,

UVEX BOSS 525 KAPALI KASK kask aldım, hafif ve güzel bir kask tavsiye ederim ;)

dalyan_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu konuyu 20 gün kaar önce acmıstım.

Ben de Uvex ile Scorpion 400 arasında kalmıs fakat gidip Exo400 aldım. Belki de bilindik bir cok markadan cokcok dayanıklı ve kullanıslı kasklardır. Yalnız Türkiye'de kullanıcıları oldukca az olduğundan dolayı kasklar hakkında hiçbir bilgimiz yok.

Scorpion Oldukca kullanıslı bir kask. İnsana güven veriyor. Scorpionu tavsiye ederim...

Gelelim Motomaxtan alısveriş yapmaya; ellerinde olmayan kaskları internette var olarak gösteriyorlar. ve kredi kartıilesatıs yapıyorlar.Sonra da arayıp bu kask elimizzde yok diyorlar. Kaç kez aradım benim basıma böyle bir olay geldikten sonra; elinizde yoksa var olarak göstermeyin diye... Yalnız hala aynı göüküyor. Lütfen alırken öncearayın;sorun sonra sorun yasamayın...
    ben kapıda ödeme sistemini kullanıyorum yani görmediğim şeyin parasını vermiyorum. Motomax devamlı alışveriş yaptığım site, hiçbir sorun da yaşamadım

motocycleboyreigns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R26-MZ 251-SRAD 750
    Alıntı gti_king adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @motocycloeboyreigns arkadaşım benim denemeden kaskı alacağım izlenimini hangi cümlem oluşturdu anlamadım.Böyle bir hata yapmam.Keşke kasklar hakkında fikir beyan etseydin de düşünmene gerek kalmasaydı.
    Garajj'dan aldığın ürünleri internetten sipariş ediyorsun evine geliyor;deneme imkanın yok,o bakımdan ARKADAŞIM.
    Kolpa Adamları

Motosikleti
    Kawasaki KLX 250
    @fthinky Evet Nzi kaskın stokta olmadığını yeni farkediyorum Sağolun.Peki aldığınız Uvex hakkında biraz detaylı bilgi verebilir misiniz ? Yani konfor, ses geçirgenliği gibi konularda biraz detaylı anlatıma ihtiyacımız var

@motocycleboyreigns Uyarın için teşekkürler.Farkındayım.Kocaman bir yazı koymuşlar zaten garajj sayfasına.Ben kask hakkında bilgi almak istemiştim.Alabilme konusunu biraz daha sonra düşünebilirim.Yaklaşık 20 yıldır bir çok şey öğrendim motosiklet hakkında.Takdir edersin ki kask almak konusunda da birşeylerin farkındayım.Uyarın için tekrar teşekkürler...

cemolos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    apache klanından tvs
    bu kaskı benim dışımda kullanan var mı arkadaşlar?

hisvarlar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1600GTL Exclusive
    Alıntı cemolos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu kaskı benim dışımda kullanan var mı arkadaşlar?
    Bizim motosiklet kulubunden biri daha kullanıyor. Oldukça memnun kendisi.

cemolos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    apache klanından tvs
    benimki medium ama çok sıkıyor bir de alttaki sıkma klispleri bozuldu benimkinin öyle bir sorunu var mı onun da?

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Vizörün mekanizması folloş oldu lakin bırakında olsun biraz diyorum kendime zira 3 sene oldu ve vizörü çizildi yenisini bulamadığım için değiştiremedim de yoksa çok memnunum gerek malzeme kalitesi gerekse fiyatıyla tam bir F/P canavarı kasktı uvex ama getirmiyorlar daha..
    Yurtdışı fiyatı 150€ civarında..

hisvarlar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1600GTL Exclusive
    Alıntı cemolos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benimki medium ama çok sıkıyor bir de alttaki sıkma klispleri bozuldu benimkinin öyle bir sorunu var mı onun da?
    Herhangi bir sorun yaşamadı kendisi. Birazda titiz birisi olduğundan kask hala sıfır gibi

ero__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben 3 seneden fazladır kullanıyorum. Öyle hemen her gün binmiyorum motosiklete ama kask taş. Buğu sıfır. E1 standartlarında! Daha ne ister ki insan?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)