gel de bisi soyle bu lafin ustune
gel de bisi soyle bu lafin ustune
[COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."
Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]
SU YENI MZ 250 RESIMLERINI GONDEREBILEN VARSA GONDERSIN BI ZAHMET BANA MERAK EDIYORUM OTARKANOZCAN@MYNET.COM
jawa adlı üyeden alıntı
evet ya benim motorun sadece on farı 450 milyon tl. yuh yani...
Bir nx4 kulanıcısı olarak hep şunu derim çamurdan olsun benim olsun.2 tekeri olsun Mobilet olsun.
Ne Mutlu Turkum Diyene...
2003-2005 NX4 FALCON
2006 CBF600S ABS
Bence Kanuni Şu motorun CC'sini iki katına felan çıkarsa baya hatrı sayılır bi motor haline gelir. Ama şu Hali ile 233 cc bir motordan ne kadar performans beklenebilirki ? Özellikle 2 kişi bindiğinizde ve şöyle hatrı sayılır yokuşlu bir yola vurduğunuzda eziyet çeker zavallı. Chopper tadı almak için en az 500 cc bi motor şart arkadaş.
Bilmiyorki Sorsun, Bilse Sorar.
Sormuyorki Bilsin, Sorsa Bilir.
500 CC LİK V2 SİLİNDİRLİ BİR MAKİNA YAPSA FİYATIDA 5 MİLYAR OLSA
2003-2005 NX4 FALCON
2006 CBF600S ABS
Şu siteleri bi açılsın da mail atıp motorcu camiasının
isteklerini iletelim. Bence dikkate alırlar. Bu Yıl olmasa bile önümüzdeki dönemlerde sürerler piyasaya...
Bilmiyorki Sorsun, Bilse Sorar.
Sormuyorki Bilsin, Sorsa Bilir.
bana katalog geldi.adamlar masraftan kaçınmamışlar() 1,5 milyon posta parasıda verip tek tek motosiklet tanıtım broşürüleri ve fiyat listesi yollamışlar.
250 c ye taksitte yapıyorlar ama bayağı tuzluya geliyo.mesela en fazla vade seçeneği 1 peşin 10 taksit.peşinat:972,656,000 taksit:560 milyon.
eğer taksitler 200 milyon civarı olsaydı düşünülebilirdi ama o kadar taksit versem gider gs 500 alırım.bence madem böyle yurdum malı bir motor yaptılar, aynı mantıkla yurdum malı taksit de yapmaları lazım.
ayrıca bu motoru artçı ile deneyen özellikle rampa çıkan birisinin izlenimlerini merakla bekliyorum!
walla 2. elini beklerseniz fiyat düşer bayağı. diyorum
2003-2005 NX4 FALCON
2006 CBF600S ABS
buda hayal olmasa...nx4_falcon adlı üyeden alıntı
bir zamanlar fakir ama gururlu bir genç vardı.hala açlıktan nefesi kokuyor:)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)