ve ilk deneyimimi yasadim
Reklamlar
-
bi tanidigim mobiletinde beysehir gölü etrafinda beni yaklasik 2 saat artci olarak tasidi. Ben ilk 10 dakika tirstim hizimiz 50-60 olmasina ragmen ama sonradan alistim ve hic sknti cekmedim.. Ben hyo gt 250r istiyom. E simdi kullanabilecek miyim ki ben bunu? Cok krarsz kaldim.. Eger kullanamycaksam motordan vazgecicem.. Cbr 125 önermeyin cunku sevmedim ben o motoru. Hyo olursa olcak ins. Olmassada vazgeccem bu sevdadan :(
Not=yazi dilim icin özür dilerim telefondan yazdigim icin böyle k.bkmayin..
Reklamlar
-
buggın illa böle bi motosiklettle başlamak zorunda değilsinki kaç defa sölicez sana al basit 125 lik motor kullan kendini de boşuna kasma mobilette artçı olarak korkup heyecanlandığın 1 ise üzerine oturup sürmeye çalıştıgında 10katı daha fazla heyecanlanacaksın.bak hem parana yazık olur düşüp kalkıcaksın allah korusun bi yerine bişi olmasın ama bnm kanaatim ufak bi motor alman.
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
-
Hyo GT 250R dediğin makine ağırdır. Mobiletle karşılaştırma derim. Bu deneyim ve özgüvenle kesin düşersin.
-
zaferkarizma adlı üyeden alıntı
buggın illa böle bi motosiklettle başlamak zorunda değilsinki kaç defa sölicez sana al basit 125 lik motor kullan kendini de boşuna kasma mobilette artçı olarak korkup heyecanlandığın 1 ise üzerine oturup sürmeye çalıştıgında 10katı daha fazla heyecanlanacaksın.bak hem parana yazık olur düşüp kalkıcaksın allah korusun bi yerine bişi olmasın ama bnm kanaatim ufak bi motor alman.
Haklisin beni kirmadn incitmedn surekli söyluyorsunuz ama benim amacim sadece goruntu hiz degil.. Hyo alirsamda 80 e bile gelebilecegim tartisilir. Ama 125 liklerde cok kucuk be abi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:51 ----------
MotoGT adlı üyeden alıntı
Hyo GT 250R dediğin makine ağırdır. Mobiletle karşılaştırma derim. Bu deneyim ve özgüvenle kesin düşersin.
Cok hizli gitmeyecegim icin dusme cok fazla sorun olur mu bilmiyorum. Benim korkum hic kontrol edemiyip surekli milletin onunde dusup rezil olmak
-
ole deme işte buggun kimleri görüyorum yaşadıgım yerde ya ben 50 yi geçmem dien en mualyım adam bıle bı bakmısım 100 den assagı ınmıyor heleki kask bile takmıyor. şansını zorlama bizide üzme kendini ve ailenide üzme.sen bizi dinle al ufak bişi motorun şekli hiç mi hiç önemli deil bnce. tabikide alıştırmalarını trafiğin olmadıgı yerlerde yap. yavaş yavaş illaki alışacaksın ama büyük motor alıpta alışılmaz.çünkü senin hiç tecrüben yok 125 likle tecrüben olsaydı şu an biz sana gtr250 alman için akıl verecektik.
-
bak sen daha hiç bişey bilmiyosun 250 motor alacağım diyorsun ben olsam moblette pejo tarzı bi şey alır iyice alışırım düşersemde fazla masraf olmaz.daha sonra vitesli bir 125 lik daha sonra hyo alacaksam alırım.benim fikrim bu,gerisi sana kalmış istediğini alabilirsin ama demişlerdide dersin.....
-
250 cc başlangıç için ideal. 125'ten daha uygun bence.
Tek muhtemel sıkıntı kaynağı gt250r'nin karenajı. Kırıp çizersen biraz canını sıkabilir. Fakat aynı motosikletin çıplak versiyonu da yok muydu? Comet'ti sanki adı.
-
Ne Kadar Hızlı Gitmem Diosanda Bende Öyle Diordum Ama Motoru Elime Aldıgımda Direk Düz Yol Arıyo İnsan Artik Sehir İçinde 80-90la Gidenler Var...
Motor: Adrenalin
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
-
kasko yaptircam alirsam grenajlari cizmek önemli degilde olan bana olmasin. Hondanin egitimlerine katilsam hyo icin yeterli olur mu?
Artik son dakkalari oynuyorum buldum 2.el hyo kisdayiz diye fiyat da dustu ve kacirmadan almak istiyorum onu. Kafam da fazlasiyla karisti ama herkesin görüsü farkli 250 lik le baslamak daha iyi diyende var 125 likle de
-
buggin, Hyo 250'yi alacağını garantiledin mi?
Babanla konuştun ve söz aldın mı? Sana hemen öyle bir motosiklet alacak mı?
-
senin düşüp kalkmanı kasko karşılıyomu araştırdınmı? e ozaman ben gidip ss makinanın motorunu yakım kasko karşılasın bana yenisini temin etsin yada tamir ettirsin :S
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:05 ----------
ayrıca motordan sert şekilde düştüğünde granajalr çizilmekle kalmaz kırılır.
-
Levsy adlı üyeden alıntı
buggin, Hyo 250'yi alacağını garantiledin mi?
Babanla konuştun ve söz aldın mı? Sana hemen öyle bir motosiklet alacak mı?
Evet abi izni aldim gelecek ay en gec elimde olcak motor ama iste kullanamamaktan korkuyorum..
-
Abi bunları incele derim...
Aprilia rs125
Derbi Gpr 125
yamaha yzf r125
[B]Ben Bakkala Gitmek için Motora binmem Motora binmek için bakkala giderim...[/B]
-
zaferkarizma adlı üyeden alıntı
senin düşüp kalkmanı kasko karşılıyomu araştırdınmı? e ozaman ben gidip ss makinanın motorunu yakım kasko karşılasın bana yenisini temin etsin yada tamir ettirsin :S
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:05 ----------
ayrıca motordan sert şekilde düştüğünde granajalr çizilmekle kalmaz kırılır.
Onu hic arastirmadim. Ama eger karsilamassa bende bir kac haftaligna sökerim grenajlari.. Yeterki surebiliyim su aleti cok istiyorum belki de hic deneyimim yok ondan bu kadar heycan ama ayklarimda orta derecede titreme var ondan cekiniyom
-
Senin yanlışın nerde biliyormusun?...
''Benim korkum hic kontrol edemiyip surekli milletin onunde dusup rezil olmak''
İşte senin yanlışın burda,millet için değil,kendin için sür.
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
-
Benim 125lik cbrim vardı. Bi kere olduğu yerde düşürmüştüm canımdan can gitmişti. okadar üzülmüştüm. heleki bu alet 110kgluk bişi. Senin dediğin alet 150-170kg luk. Grenajlar sana masraf açar. Yenisin bu işte kesin düşürürsün diyorum ve öle hızlı gitmem deme kesin için dürtüklenir
-
-
yokya akıllanmıcak bu ıkıncı konusu eski konusu : http://www.motosiklet.net/forum/moto...k-sey-var.html burdada cok şey anlattık
-
MotoGT adlı üyeden alıntı
Benim 125lik cbrim vardı. Bi kere olduğu yerde düşürmüştüm canımdan can gitmişti. okadar üzülmüştüm. heleki bu alet 110kgluk bişi. Senin dediğin alet 150-170kg luk. Grenajlar sana masraf açar. Yenisin bu işte kesin düşürürsün diyorum ve öle hızlı gitmem deme kesin için dürtüklenir
O zaman ilk baslarda grenajlari sokup kullanmak care.. Alismak mesele benim icin 1 ay icinde guvenli bi sekilde trafige cikabilir miyim?
-
buraya yaza ntüm arkadaşlar doğruyu söylemiş
doğruyu yazmışlar
ama senin doğrun başka sanırım
senin yerinde olsam şu anki azıcık tecrübemle sana cbf 150 öneririm
bir kere artçı olmakla motoru kendin kullanmak arasında çok fark var
hatta motorun olmasıyla motoru kullanmak arasında da çok fark var
Hyo dediğiniz 250cclik motoru kullanmadım ancak resimlerde gördüğüm ve bu forumdaki topiğini okuduğum kadarıyla güçlü ve kaslı bir motor
kaslı derken büyük grenajlı şekilli
ben de senin gibiydim apache veya honda cbf 150 alacaktım
sonradan daha da araştırdım kawasaki ninja 250R aldım
sıfır aldım ve hiç tecrübem yoktu
1 hafta sadece motora baktım
1 hafta 1-2 gün sadece 1.viteste kalkışları duruşları öğrendim
sonraki hafta dönüşleri vs. vs.
ilk sürüşümde motoru olduğum yerde yere düşürdüm
motora da bana da bir şey olmadı ancak moralim bozuldu
motora bir şey olsa da benim için önemli değil önemli olan benim
ama bu motorumu çok sevdiğim gerçeğiyle hiç çelişecek bir durum değildir
yaklaşık 3 ay geçmesine rağmen hala öğreneceğim çok şey var
trafikte defalarca istop etirdim yani defalarca derken de abartmim 4-5 kere felan
çok yavaş gittim
trafiğin akmasını bekledim bir çok kere
3 ay geçmesine rağmen hala bu tip şeyleri yapıyorum
eğer alırsan acizane bir tavsiyem 1-2 ay sonra çok uzun olmamak şartıyla ve mutlaka tecrübeli bir arkadaşınla uzun bir yola çıkman
bu tip uzun yollarda hem kendi şoförlüğünü hem de motorunu iyi tanıyorsun
yoksa trafikte dur kalk yavaş git felan çok iyi tanıyamıyorsun
2.el alman güzel, rodaj derdin olmaz ama tanıdığın iyi bir ustaya götürmen gerek
benim hiç bir bilgim yoktu, hiç tanıdığım usta yoktu, kimseye güvenmiyordum o yüzden biraz da sıfır bir makine aldım
olmayacak diye bir şey yok
125cc de alabilirsin 250cc de hatta daha da büyüğünü de alabilirsin
bunu bilgisayarın ucundaki kişi değil en iyisini sen bilirsin
bilgisayarın ucundaki arkadaşlar ancak kendi tecrübelerinden başkalarının gördükleri tecrübelerinden sana kısa bir aktarım yapabilirler
yoksa dediğim gibi en iyisini sen bilirsin
motor kullanırken heyecan hissetmek korkmak güzel ancak çok korku da özellikle kararsızlığa götürecek korkular da tehlikelidir
trafikte fazla kararsız olmayacaksın
her zaman tedbirli ve her zaman kararlı olacaksın
çok uzattıysam kusuruma bakamayın
son olarak almadan önce alacağın motorun üstüne bir kere otur ve motorun çalışma sesini bir kere dinle eğer fırsatın olursa ve ondan sonra hissedeceğine eminim
saygılar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)