Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Gönüllerin Şampiyonu Kenan

Motovento
    REKLAM ALANI

İkinci kez Dünya Süpersport Motosiklet Şampiyonu olan Kenan Sofuoğlu, arsasını bağışladığı kendi köyü olan Sakarya'nın Akyazı İlçesi'ne bağlı Pazarköy'deki İlköğretim Okulu'nun açılışına katıldı. Açılışta öğrenciler Sofuoğlu ile fotoğraf çektirmek için birbiriyle yarıştı.

Kenan Sofuoğlu, geçen yıl kendi köyü olan Akyazı'ya bağlı Pazarköy halkının yeni okul için yardım istemesi üzerine 450 bin liraya aldığı 8 dönüm arsasını okul için bağışlamıştı. Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yaptırılan 16 dersliklikli Pazarköy İlköğretim Okulu, bugün törenle açıldı.

Sakarya Valisi Mustafa Büyük'ün de katıldığı açılışta şampiyon dünya şampiyonu Sofuoğlu öğrenciler tarafından uzun süre alkışlandı. Öğrenciler Sofuoğlu ile fotoğraf çektirmek için uzun kuyruklar oluşturdu.

Açılışta konuşan Kenan Sofuoğlu, "Burada olmaktan çok mutluyum.Bu mutluluk okula yaptığım katkıdan değil, sizlerin karşısına dünya şampiyonu olarak çıkmamdır. Bu tür bağışlar elimizden geldiğince devam edecek. Bunlar bizlerin görevidir" dedi.

Vali Mustafa Büyük, Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı'nın konuşmalarından sonra okulun açılışı yapıldı. Açılış sonrasında Pazarköylüler, Kenan Sofuoğlu ile fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştı.

DHA - 8 Ekim 2010
    Bilgi paylaştıkça çoğalır.
    "Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    şuan motor yok..peugeot 407 cup. land rover
    ilk msja kavuştum galiba
    evet,ona minnettarız.. daha önce görmüştüm kaskın arkasındaki osmanlı armasını bnde buna benzer bişe düşünüyordum.
    gerçekten ona çok teşekkür ediyoruz.gururumuz bzm

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    "2.lig topçuları benden daha çok kazanıyor" diyen bir adamdan neden bukadar yardım bekliyorlar hala anlamış değilim. Tamam Kenanın gönlü zengin olabilir ama gönülle veya madalya ile okul yapılmıyor.

Bence hiç okul felan yaptırmasın ne gerek var, bu parayla ileride oğluna bir gemicik felan alır.

dreamdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Olay sadece sporda başarı ile bitmiyor işte.

Atatürk'ün,

"Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim."

Sözünün içini tam olarak dolduran örnek bir insan Kenan.

efsars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fz8,hayabusa, ybr125 07,08
    helal olsun duygulandım valla ..

Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Okul yapılabilmesi için elini taşın altına koyması şu gün bile büyük iş... 50 yıl önce olsaydı "pis gominist cami yerine okul yaptırıyo" derlerdi...

Hey gidi...

Alıntı AydoganX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hangi yıl, hangi yarış ?

Hadi bakalım hodri meydan
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler