benim mahallemin altı yolu burası esenyurtlu bunlar elbet denk gelir bu apaçiler.
Öldürmek biraz abes kaçar en iyi çözüm vites topuzu tedavisi.. bence....
2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı
Bu tipler ne zaman hayatımı tehlikeye soksa hep BATMAN'in Batpod'undan bir tanede benim olsun istemişimdir.
bişey söyleyemiyorum yoksa ağzımı bozmak durumunda kalcam
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Runemagick bir öğretmen olarak elini kirletmene gerek yok.
'' su testisi , su yolunda kırılır. ''
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
son video içimi açtı arabada şıkıım şıkıdım sonra takla attılar valla güzeldı bu vıdeo bende trabzonda ne kadar arabalar bıle bana carpsa hep haksız durma düşüyorum nedense motosıklette dunya masraf cıkıyo dur uğraş yanı ufak hazar olsada içim yanıyo valla
:queen:
geçen hafta arabayla giderken önümdeki bir araç şoförü cep telefonuyla konuşarak sinyalsiz yolu enlemesine geçmeye çalışıyor.yanındaki arabaya da neredeyse vuracak.arkadan da ben geliyorum.aynı yerde bir şahin timini gördüm ve kornaya basarak elimle cep telefonlu işareti yaptım,sürücünün telefonla konuştuğunu ima ettim.gayet anladılar ama bana tepkisi-elini ne var?- gibi göstererek yürü işareti yaptı.adamı tutacağına bana tepki gösteriyo iyi mi?haa ben naaptım sandı ki devam edicem sağa doğru yanaşıp,arabayı park ettim.gittim yanlarına.dedim:adam telefonla konuşarak sinyalsiz yolu enlemesine geçiyor ve trafiği tehlikeye atıyor onu gösteriyorum.bana söyledikleri:biz vatandaş beyanıyla mı hareket edeceğiz oldu.
her fırsatta yanlış yapanı 155'e şikayet ediyordum ama sıkıldım.özellikle takip ettim bir gün.asker uğurlama konvoyu diye 5-6 araç trafiği darmadağın etti.e-5'te yaşanan olayı 155'e ihbar ettim ama ne çeviren oldu ne bir şey yapan.
yarın bir gün birileri trafikte tehlike saçanları sopalamak için grup kurarlarsa bana da ulaşsınlar.gönüllüyüm..
BU ne ya böyle abi anasını satayım trafikte en son yapılcak seyler anasını satıığımın O.Cleri O.C ( OCEANS BÖLÜMÜNDENN ALINTI)
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir...!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)