Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Depoda uzun süre bekleyen benzin bozulurmu?

REKLAM ALANI
    Pangea - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha WR 125 X
    Bekleyen benzin bozulur.Benzin elde etmek için kullanılan kimyasallar belirli bir süre sonra etkinliğini yitiriyor.Takriben 1.5-2 senelik benzini yerleri yıkamak için kullanbilirsiniz.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    MhmtcnKoral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250R 2011
    Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama yeni benzin aldığımda taze benzin yani 1-2 haftalık benzinden daha iyi performans sağlıyor gibi geliyor bana. Genelde depoyu 1.5-2 haftada bir fulluyorum.

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    http://www.autocar.co.uk/forum/any-other-business/petrol-shelf-life

"...Gary Whitfield, Senior Fuel Chemist at BP Australia, says that in the right conditions, fuel can last up to 12 months..."

extrem_015 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    EŞŞİZ TR'DE TEK CBR600F PC35 4 CİĞERLİ EŞEK ARISI
    Alıntı tr_select adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim ebe doktorum erkekti ama Tekrar düşün

"Ulan hıyar aslında iyi çocuksun ama çevren bozuyor olum seni yanlız takıl sen." Bu laf çook eski arakdaşımı hatırlattı
    Bir gün muhakkak yanına uğrayacağım, çok atıştık seninle. En güzel aşklar kavgayla başlar demişler hem

Çevre faktörü.. Bu hususta yapacak bir şey yok. Herkese eşit seviyorum, ama seninle atışmanın yeri ap ayrı be arkadaş
    Benim tekrar düşünmem için bi sebep yok ki oğuz tüketici hakları gelişti erkekse mıçına pulunu yapıştırır gönderirim sana yada seni doğurttuğu için adamın organlarını satıp gider karı ebe alırım Tahminim seni doğurtan karı ebedir sen .bneliğine böyle yazıyorsundur kesin o bayanı araştırır bulurum ona karşı beslediğim güzel duygularımı salıveririm.........

Bence sen ebe konusunu bir daha sor,tr şartlarında erkek ebe yok anca erkek hemşire var diye biliyorum yurtdışında doğduysan da yine error kendi kuyunu kazmışsın oğlum yarışa handikapla başlıyorsun senin peder nasıl izin verdi lan aboowwww hacı bak,ya senin peder çok geniş yada hemşire bülent ablamız gibi bişeydi erkek diye yediler sizinkileri

Uğra tabi,görüşelim yüksel bey,sanıyorum ki üniversitede okuyan yada yeni bitirmiş birisin görüşünce daha iyi belli olur

Çevreciyim diyorsun yani Neyse farkyapmaz ben aksine genelde tek tabanca takılırım,Atışma konusunda tabiki benimle atışmak ayrıdır Kimseye benzemem

25 TL lik araba deposunda beklemiş kokusu ve rengi kötü olan benzini motorsikletimde kullandım . Benzin tahliye şamandırası yada her ne şeyimse işte. onu bozmuş masraf 50 TL. SONUÇ: Bi yere pirince giderken evdeki zalata g.tmüze kaçtı []

5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)