Bekleyen benzin bozulur.Benzin elde etmek için kullanılan kimyasallar belirli bir süre sonra etkinliğini yitiriyor.Takriben 1.5-2 senelik benzini yerleri yıkamak için kullanbilirsiniz.
Bekleyen benzin bozulur.Benzin elde etmek için kullanılan kimyasallar belirli bir süre sonra etkinliğini yitiriyor.Takriben 1.5-2 senelik benzini yerleri yıkamak için kullanbilirsiniz.
Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama yeni benzin aldığımda taze benzin yani 1-2 haftalık benzinden daha iyi performans sağlıyor gibi geliyor bana. Genelde depoyu 1.5-2 haftada bir fulluyorum.
http://www.autocar.co.uk/forum/any-other-business/petrol-shelf-life
"...Gary Whitfield, Senior Fuel Chemist at BP Australia, says that in the right conditions, fuel can last up to 12 months..."
Benim tekrar düşünmem için bi sebep yok ki oğuz tüketici hakları gelişti erkekse mıçına pulunu yapıştırır gönderirim sana yada seni doğurttuğu için adamın organlarını satıp gider karı ebe alırım Tahminim seni doğurtan karı ebedir sen .bneliğine böyle yazıyorsundur kesin o bayanı araştırır bulurum ona karşı beslediğim güzel duygularımı salıveririm.........
Bence sen ebe konusunu bir daha sor,tr şartlarında erkek ebe yok anca erkek hemşire var diye biliyorum yurtdışında doğduysan da yine error kendi kuyunu kazmışsın oğlum yarışa handikapla başlıyorsun senin peder nasıl izin verdi lan aboowwww hacı bak,ya senin peder çok geniş yada hemşire bülent ablamız gibi bişeydi erkek diye yediler sizinkileri
Uğra tabi,görüşelim yüksel bey,sanıyorum ki üniversitede okuyan yada yeni bitirmiş birisin görüşünce daha iyi belli olur
Çevreciyim diyorsun yani Neyse farkyapmaz ben aksine genelde tek tabanca takılırım,Atışma konusunda tabiki benimle atışmak ayrıdır Kimseye benzemem
25 TL lik araba deposunda beklemiş kokusu ve rengi kötü olan benzini motorsikletimde kullandım . Benzin tahliye şamandırası yada her ne şeyimse işte. onu bozmuş masraf 50 TL. SONUÇ: Bi yere pirince giderken evdeki zalata g.tmüze kaçtı []
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)