Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

kanal D'nin ayıbı

REKLAM ALANI
    dodem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    seyhan 150c
    Kaskın önemini her fırsatta dile getiriyoruz ve sorumluluk sahibi herkezdende bunu bekliyoruz bu akşam beyaz şovu beklerken ıhlamurlar altında adlı dizide motosiklete binen dizinin başrol oyuncusu arkasında birkaç çocukla kasksız motosiklet kullanıyordu tabi çocuklar 7 -8 yaşında ve hiçbir koruma yok sonra diğer sahnelerde (görebildiğim kadarıyla) kaskı ve korumaları tamdı.
    Tamam hatadır olabilir derken Davut Güloğlu'nun oynadığı yeni dizinin tanıtımı girdi burdada sürücünün kaskı vardı fakat artçı kızın yine hiçbir koruması yoktu
    Zaten büyük çoğunluk bilgisizlik yada ihmalkarlıktan kask kullanmazken böyle küçük görülen ama bence çok önemli hatalar yapılmasın
    çok canım sıkıldı sizlerle paylaşmak istedim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Kanal D'nin değil de yapımcı şirketin ayıbı desek daha doğru sanırım. Bugün hiçbir kanal kendi dizisini kendi çekmiyor.
    Daha önce ben de bir dizide bir çocuğun motorla tek tekere kalktığını izlemiştim otoyolda. Korumaları tamdı ama yine de bizim evdekilerin küfür etmesine engel olmadı bu korumalar

Bu tarz şeyler, tv izleyen ailelerimizi germekten ve onları bize karşı doldurmaktan başka işe yaramıyor.
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

raven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    selam dodem. hassasiyetini paylaşıyorum ve kanal d yi kınıyorum. hatta tüm kanalları programları yaparken duyarlılığa davet ediyorum. çoğu kanal bir çok konuda bilinçsiz çünkü alanında uzman olan kişilerle çalışmıyorlar. paylaşımın için teşekkürler...

gcc_ondr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 2006-gara ilan
    üstad ıhlamurlar altındaki elemanın motorun markasını görebildinmi??
    ayrıca kask konusunda haklısın bende dikkat ettim, üç tane çocuğu aldı arkasına kak yok bişey yok, ayıp valla...

bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+

dodem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    seyhan 150c
    haklısın o kızgınlıkla kanal d yi suçladım yapımcıların bilgisizliği diyelim
    biraz düzelttim sanırım

raven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Prometheus adlı üyeden alıntı
    Kanal D'nin değil de yapımcı şirketin ayıbı desek daha doğru sanırım. Bugün hiçbir kanal kendi dizisini kendi çekmiyor.
    Daha önce ben de bir dizide bir çocuğun motorla tek tekere kalktığını izlemiştim otoyolda. Korumaları tamdı ama yine de bizim evdekilerin küfür etmesine engel olmadı bu korumalar

Bu tarz şeyler, tv izleyen ailelerimizi germekten ve onları bize karşı doldurmaktan başka işe yaramıyor.
    evet haklısın tv dizilerini kanallar kendi çekmiyor. fakat kanalın hassasiyetini gösterip bu sahnelerin tekrarını istemesi ya d göstermemesi gerekir ama nerdeee... ayrıca buna gelene kadar daha çoook sosyal bozukluğa sebep olacak temalar var programlarda.

musti81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Seyhan 125
    ehe bunamı kafa yordunuz
    diziyi ilk başlarda izliyordum
    sonradan konu canısının aynısı bıraktım izlemeyi

-CRiminAL- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kim yapımcı şirketi söyleyin ben ben döverim onları

musti81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Seyhan 125
    yağmur ajans olabülü

super_meke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    varadero
    bugun o dızıyı ızlemedım ama the imam adlı fılmı ızledım ve fılmın hıçbır sahnesınde kask kullanan olmamasını çok yadırgamıştım

alestevardiya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pink Panther :)
    Ayrica adam cruiser motorla racing motor montu giyiyor butun karizmayi dagitiyor haberi yok!
    Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
    Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
    Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
    Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
    ::pembe:: ::pembe:: ::pembe::

aakreeep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    dodem;paylaşımın için teşekkür ederim.izmirden saygılar..

numan_tas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    pistanbul/tuzla bim marketi arkası sarı bina okk
    Motosikleti
    yamaha ybr 125 ama er 5 için para biriktiriyorum.
    yaa kardeşim bu kadar abartılmasına gerek yokki yaa.hehe

catdog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Regal Raptor DADYW DD250E-9
    Bende dizinin o yerine denk geldim. Yalnız bana o kadar kötü gelmedi. Sonuçta adam bisiklet hızında bir sokaktan diğerine çocukları taşıdı. Bence bundan daha fazlası geçen gün stardaki bir dizide tek teker Arif'in şovuydu. Ekipmanlar tamdı ama trafik içinde akrobatik hareketler yapıyordu. Buradaki neredeyse herkes onun ne kadar usta olduğunu biliyor ama o diziyi izleyen büyük çoğunluk bilmiyor.

Yani demek istediğim buna kadar ona karşı çıkmamız gerekirdi diye düşünüyorum. Lütfen yazdıklarım çarpıtılmasın sonra

Motosikleti
    yamaha YZF R6
    yorumsuz...

crazy_devil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    Abartmaya gerek yok demeyelim arkadaşlar.Bu gibi ufak ayrıntılar milletimizde önyargıya neden oluyor.Senelerdir motorcuların zibidi,serseri,ahlaksız...olduğunu benimsemiş bir kafa yapısına sahip milletimiz var maalesef,ve bunun en büyük sebebi amerikalı,zincirli,serseri motorcularla çevrilen filmlerdir.Bu yüzden türkiye de hala motorcuların saygısız olduğunu benimsetmek istercesine filmeler çevriliyor,prodüksiyonlar bunlara ok veriyorlarsa,bu;Türkiye'nin ayınıdır diye düşünüyorum!!!
    Saygılar

cardoso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni caracal 200
    Kask Giymemek Aptallara Ozgudur
    Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)

ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    dikkat çeken yerlerde ve insanlarda kask olmalı. gözönündeler çünkü
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

Sadobey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Jinlun Marauder JL 150
    Ben diziyi hiç kaçırmam abartmayın. Adam her zaman korumalar ve kaskını takıyor. Hatta kız arkadaşını motos,iklete bindirmeden önce ona bile kask ve mot aldı. Çok hassas bu konuda. Diğer motoru kullanan çocukta kaskını takıyor kız arkadaşı da. Bu konuda tebrik etmek gerekirken. bir evden öbür evin önüne kadar saatte 10 km bile hızı yokken çocuklara kask takmadı demenin mantığı yok.

Gereksiz bir topik olmuş bence. Dizi techizatlı motor kullanmaya örnek bir dizi bence. Dikkat ederseniz gündüz bile farları yanıyor. Hatta park halinde bile parklarını yakkılı bırakıyor adam.

Bu arada motorun markasını sormuş biri. Motor Yamaha Dragstar. Eski motoru da Mondial. Mondial'ciyi dövenlerin racinglerin markasına gelince hepsi net görünmedi ama kıl çocuğun ki Yamaha sanırım.
    Sadobey

Motosikleti
    cbr 900 rr
    bence dızılerde motorun on planda olması guzel tabıkı hayatımızda herkes bazen kaskı takmıyor ben dahıl bunun yanlıs oldugu dogru ama ınsanlara motoru sevdırmemız lazım tabıkı kurllara uyucaz ama bence ıksıde guzel yapımlar

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler