ya yok abi ben tornacılık yapmıcam. tavsiiye edermisiniz? kuryelere soruyorum. karışan görüşen yok ayda 800 milyonu var ama kelle koltukta diyo. napıyım sizce
ya yok abi ben tornacılık yapmıcam. tavsiiye edermisiniz? kuryelere soruyorum. karışan görüşen yok ayda 800 milyonu var ama kelle koltukta diyo. napıyım sizce
racing racing ve racing.............
nasi yaw kelle koltukta
:bestmt:
Valla hakkaten kelle kotukta ama. Bazı gönderileri belli zamanda götürmeleri gerek. Ve bu yüzden çok tehlikeli gidiyorlar çoğu zaman. Bilmiyorum. Bence denemeden bişey öğrenilmez.
...Oytun...
..Ainador..
Neden olmasın..Kendine güvenin varsa yap derim.. Oturupta kelle koltuktamı değilmi diye düşünmen bence fayda vermez.. Yapabilip yapamayacagın onemli diye düşünüyorum..
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
Alin teriyle calisip kazanmak gibisi yoktur, ve kutsaldir bence.
"Kelle koltukta" olayinin asli o gun bir iki is daha kapip uc kurus daha fazla kazanma endisesi olsa gerek. O kadar zorlamazsin sende.
Her zaman tam kusam giyinirsin, asiri kotu havalarda is almazsin filan, harcligi dogrultursun iste. Tabii bu arada bir baska esas hedefin de olmali, kurye olarak hayatini surdurmeyi dusunmuyorsun herhalde...
Tornacilik da guzel bir meslek, onun otesinde bir sanat-altin bileziktir. Benim rahmetli agabeyim tornaciydi.
DD
express olayi varmis ii para oluyomus...misal ist-gebze donuste gebze-maslak sanayii ii para veriolarmis...
ama ben olsam tornacilikta lider olmaya calisirdim...dd in dedigi gibi bi sanat bence de mak muh. ogrencisiyim...torna ustalarina hayranim...bilimsel olarak degil ama tecrube olarak universitelerdeki bi suru ogrt gorevlisi,profu cebinden cikarirlar...saygi duyarim...
Manic Depression Is Touching My Soul...
Haklısın bende 2 senelik makina okumuştum ve işini ilerletip kendini geliştirirsen önü açık bir meslek. Ayrıca zevklide
...Oytun...
..Ainador..
sevmediğin bir işi yapmaktansa sevdiğin işi yapmak bence her zaman iyidir.geleceğin ne getireceği bilinmez.eğer 800 milyon aylık varsa bende geleyim.
aslinda altima er 5 yada klr 650 falan verceklerini bilsem bende olurum kurye zevkli olur ne ole kanuni falan bisiklet gibim onnara binilmez yahuu carisma mi cizer
Bildiğim kadarıyla kuryeler romatizma oluyolar,kışın soğuk filan...Sonra geleceği yok işin...Yükselme yok...Ama tornacılık farklı.....geliştirirsin kendini bi bakmışın fabrika sahibisin....
tabi kuryelik genc isi haa bi dk yaw hatirlarsaniz bi eleman vardi bu sitede kuryeymis eleamn kac senedir ama ne zamandir gelmiyo foruma ona sorardik nasi bisi diye
Benim bildiğim kadarıyla Kurye'nin altına motor vermezler. Kendi motorun olacak. Bu arada yağmur, çamur, yaz, kış çałışacaksın. Bir kere hatırlıyorum ben zevkine bir gezi sonrası yağmura tutulmuştum. Oturduğum yerin altından bile su geçerken kuryeler paşa paşa çalışmak zorundaydılar. Kolay iş değil. Ama yapan yapıyor. Sen de yaparsın.
(Okumadan imzalamam)
hueue abi sen ne diyon yaw ben yagmur camur sel kar demeden bu kis motor surdum beah (kar gerci bi defa yagdi ama olsun yagdi )
Benim bir arkadaş yapmıştı racing motoru ile ama sonra duydumki satmış o bisiklet gibilerden almış. Diğeri pek ekonomik olmuyormuş. Dediklerine göre tabi.FreeWind adlı üyeden alıntı
...Oytun...
..Ainador..
Motorları sevdiğin için bu işi daha kolay yaparsın ve becerirsin de geliyor bana.. Hem kışın şartlar berbat demişler..
Ama bildiğim kadar onlar bu şartlar için hazırlanmıs aksesuarlar kullanıyorlar.. Kafalarında zaten kask, kollarına dirseklere kadar bir bez geçiriyorlar..Ayaklarını korumak için granaj.. Orfinal görüntüsünü bozarak daha da korumalı hala gelebilir..Bence sen birde bu işi yapmış olanlarla canlı olarak görüş..
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
abi walla yapıyorum tornacılık ama sevmiyorum ya. tornacılık öldü zaten. şimdi cnc diye bi makine çıktı bilgisayarlı. kendi kendine yapıyo herşeyi sen sadece tuşa basıyosun. walla ev almak istiyorum. yani gelecek kurmak istiyorum. kuryecilikle yapılırmı bunlar:???
racing racing ve racing.............
Bildiğim kadarıyla RK bi ara kuryelik yapmıştı......Ona bi danış belki yardımcı olur
Arkadaşlar şu kuryecilik mevzusu ile ilgili daha detaylı bilgisi olan var mı ?
Bende yazılım işini bırakıp kurye olmak istiyorum. Çünki motor sevdası yüzünden işleri aksattım iyice bari kurye olup hem motor kullanırım hemde para kazanırım.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Valla bende kurye olmak isterim parası nasılki beğenerek yapacağım ender mesleklerden birisi
Dalından Kopan Yaprağın Akibetini Rüzgar Tayin Eder
aramızda hiç kurye yok mu bu mesleğin artılarını eksilerini bizimle paylaşacak?
zaman zaman benimde aklımdan geçmiyor değil.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)