Kuryelik yapmak istiyorum. nasıl olur sizce?
Reklamlar
-
hiç bir iş herkeze göre aynı degildir arkadaşlar.
birisi iyi yap der birisi aklından bile geçirme der.
bende bir ara yapıcaktım tanıdık kurye arkadaşlarıma sordum hiç buluşma dedi git şöförlük yap zaten yapıyordum gene yapıyorum.
hayat senin kolay gelsin.
Reklamlar
-
Kısmet olursa bende bu yaz kuryecilik yapmayı düşünüyorum... Bilgisi olan arkadaşlardan bilgi bekliyoz. İstanbulda YBR ile kuryeci biri vardı BY_DOST muydu neydi adı ?? Bayağıdır uğramıyor heralde siteye...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
Honda Dylan ile kuryecelik yapılır mı ?
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
Deryali adlı üyeden alıntı
mondial 151 rs ile yapanı gördüm.
honda dylan ile neden olmasın iş olduktan sonra
-
Deryali adlı üyeden alıntı
evet yapılır ama yakıtı bıraz fazladır ben 2-3 kere gormustum
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
-
Valla bilmiyorum zorluğunu ama parası iyi herhalde CNNTURK deki programda kurye 1000RR ım var dedi.
-
gokhan_307 adlı üyeden alıntı
Valla bilmiyorum zorluğunu ama parası iyi herhalde CNNTURK deki programda kurye 1000RR ım var dedi.
Beyaz: Senin kendi motorun var mı
Kurye : 1ooo ar ar'ım var
Beyaz: 1ooo ar ar mı o ne ya funda ar ar gibi diyalog buna benzer birşeydi
Kuryelik yaparak çok zor be o motoru almak ama 15 senedir mi ne yapıyormuş.Yıllara dağıttıgında maaştan arttırdıklarını o zaman alabilir
-
abi bence sen hangi işi yaptıgında mutlu olucanı dusunuyosan o işi yap. hayatta insanlar para içinde gil mutlu olmak için calışmalı tabi parada mutlu ediyo eger bazı sorumlulukların yoksa coluk cocuk nasil mutluysan ole yasa.
[COLOR="Red"][B]
Önce Topraktım Simdi Agaç OLdum.
Derya DenizLer Gibi DaLgaLandım Simdi DuruLdum.[/B][/COLOR]
-
yaw ben bilgisayar yazılımcısıyım bazen günlerce uyumuyorum elimdeki işleri yetiştirmek için ama karşılığında geçimimi bile sağlayamıyorum faturalarımı 2 - 3 ay gecikmeli olarak ödüyorum. İstanbulda ev geçindirmek, kira, faturalar vs gerçekten çok zor.Bir ara şehri bile terkettim ama alışmışız istanbul'a kopamıyoruzda.
Aslında Part-time ek iş olarak Kurye olmak isterdim mesela her gün öğleden sonra 13:30 dan 20:00 ye kadar falan.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
kuryelik güzel heryeri geziyorsum fakat biraz sıtresli
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:03 PM ----------
günümüz şartlarında kuryelik yapmak zorlaştı benzin fiatları motor masrafları gün geçtikçe artmakta şu an piyasa çok durgun günü bazen zararla kapatan arkadaşlar var piyasalardaki durgunluk kuryeleri doğrudan etkiliyor firmalar fiatları aşağıya çekiyor önümüz kış hava şartları ağırlaşacak kuryelik yapmak isteyen arkadaşlara tavsiyem iyi düşünmelilerdir herkeze selam (moto sp)
-
-
Yahu saçmalamayın ya.. Biri tornacılığı bırakıyor biri yazılımcılığı.. Arkadaşlar meslekleriniz kuryelikten çok daha avantajlı ve güzel.Son pişmanlık fayda etmez iyi düşünün
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
Tequ adlı üyeden alıntı
Yahu saçmalamayın ya.. Biri tornacılığı bırakıyor biri yazılımcılığı.. Arkadaşlar meslekleriniz kuryelikten çok daha avantajlı ve güzel.Son pişmanlık fayda etmez iyi düşünün
senin iş neydi tülay
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
6 sene kuryelik yapmış biri olarak hiç tavsiye etmiyorum.... Sonu yok o mesleğin...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Topiği açan arkadaş her ne iş yaptıysa şimdi emekli olmuş evde kahvesini içiyodur.
Kuryelik yapmak istiyorum. nasıl olur sizce? - 09-08-2004
-
Amacımız bundan sonra bu fikre kapılacak arkadaşlara yardımcı olmak
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
Tequ adlı üyeden alıntı
Amacımız bundan sonra bu fikre kapılacak arkadaşlara yardımcı olmak
Tabii ki, sorun yok, dikkatimi çekti sadece
-
üstelik kızda vermiyorlar... Kaçırmak zorunda kalıyorsunuz.... Ben ve çevremdeki tüm kuryeler aynı kaderi ğaylaştık..2 sene 7 aydan belli şöförlük yapıyorum.... Kuryelik iş değil..sadece belli bir süre yapılabilecek bir iş...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
istanbul'da yaklaşık 6 sene kuryelik yapmış birisi olarakşiddetle tavsiye ETMİYORUM arkadaşlar.ilk bakışta cazip gibi görünüyor. ( motosiklet, gezmek vs.) ama hiç te öyle değil. önce artıları sıralayacağım,,
- özgürlüğün var, başında emir verip duran bir şef vs yok.
- günlük ortalama 200 km gezip duruyorsun bir o yana bir bu yana.
- işi kavradıktan sonra maaş ortalama 1000 tl net . tabi ( tam mesai çalışmak kaydı ile)
- cumartesi pazar tatil.
aklıma başka artı gelmiyor, şimdi gelelim eksilerine
- kesinlikle kelle koltukta çalışıyorsun
- acemilik sürecinde hiç para kazanamıyorsun. (3-4 ay)
- motosikletin her türlü masrafı sana ait. ( maaşlı kuryelik hariç)
- yağmurda, soğukta, kar fırtınada çalışmak zorundasın.
- gün boyu kesilmeyen yağmurda içine kadar ıslanma garantin var.
- her kış 15 günü yatakta hasta olarak geçirme garantin var.
- evrak vs gönderileri zamanında teslim etme mecburiyetin var.
- trafik cezalarını saymıyorum bile.
- bekarsan kız vermezler gibi bir durum gerçekten var,
- iş yapamadığın zamanlarda yaşadığın stress var.
- gün boyu trafikte zehirli kansorejenler solumak var.
- motosiklet bile olsa trafik stressi var.
- gün boyu kafana taktığın kask şiddetli baş ağrısı yapabiliyor.
- kışın gün boyu giydiğin kıyafetler ( yaklaşık 10 kg) ağır yorgunluk veriyor.
- artı hanesinde yazdığım gezmekten bıkıyorsun ve gezmek istemiyorsun.
- haftasonları sadece evde kalıp tv izlemek istiyorsun,
aklıma şu an başka bir şey gelmiyor, şimdi bu durumda şu özeti çıkarıyorm kendi adıma: kuryelik sırf iyi hava koşullarında ve sırf zevk için yapılabilir ancak.
ya da başka yapabileceğin hiç bir işin yoksa.
motorsiklet değil MOTOSİKLET.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler