bir denesekmi ne şaka maka uyalım kurallara arkadaslar ne olacağı belli olmazama anlamadığım sizin yazılarınızdada öle benimde başıma shell de geldi bu olay neden bir tek shell diğer benzinler patlamıomu
bir denesekmi ne şaka maka uyalım kurallara arkadaslar ne olacağı belli olmazama anlamadığım sizin yazılarınızdada öle benimde başıma shell de geldi bu olay neden bir tek shell diğer benzinler patlamıomu
Bu uygulama ben bildiğimden beri var(2 Sene).Pompaların üzerine bakarsanız zaten orada yasaklı hareketleri göreceksiniz telefonların kapatılması ve motor sürücüleri için motorun üzerinde olmama gibi uyarılar mevcuttur.
Türkiye'de kuralların birçoğunun uygulanmadığını düşünürsek bu uygulamayı yeni görmüş olmanız çok doğal.
Umarım tüm benzin istasyonlarında uygulanır...
Gayet yerinde bir kural..
Aram depoyu taşırıp birkaç litre benzini deponun üzerinden akmak sureti ile hayalarına doğru dökmüş olsa sanırım aynı fikirde olmaz dınız. Hatta o anda motorun üzerinde olmakta istemeszdinizki daha kötü senaryolarda çıkabilir.
Banada aynı şeyi söyleyen pompacılar oldu ve saygı ile karşılayıp inip benzinimi aldım.
Bu ve buna benzer tatami ile güvenliğimizi ve sağlığımızı gözeten kuralları en kolay bizim sindirmemiz gerekiyor kanısındayım..
Yarın öbürgün bunu örnek alıp tüm benzinciler uygulamaya başlarsa nereden benzin alıcaksınız ? Ki büyük ihtimal öyle olacaktır..
bu kural doğru ve çok güzel bir uygulamadır, bana da shell'de yapıyorlar.
Pardon dikkatsizliğime vurun..
Bu arada birgün kendim benzin doldurayım demiştim ve nasıl olduda ne yaptıysam tetiğe bastığım gibi birkaç litre benzin geri tepip göbekten aşşağı üzerime dökülmüştü. Ondan sonra elimi sürmez oldum
Yüce abicim, ayrıl da gel demiş adam ne kızıyon işte
İyi de etmiş, ilk tanıştığımdan beridir sende mazallah bir kıvılcımlanma potansiyeli seziyorum her zaman
Bu arada bu uygulama OPEt lerde de uygulanıyor, daha önce de forumda başlığı açılmış bir mevzuydu..
Güzel bir uygulama, destekliyorum şahsen
Adam iyi yapmış doğrusuda bu zaten.Gerçekten benzinciyi takdir ettim,adamlar resmen senin sağlığın için yapmış gene yaranamamış.Geçmişte bu tür bir olay yaşanmıştı motor kullanıcısı alev almıştı benzin dolumu sırasında.Daha sonra yapılan araştırmalar sonucu benzin dolumu sırasında motosiklet üzerindeki sürücünün motor tepesinde olmasının tehlikeli olduğu kanıtlanmıştır.Tamam ortada yüzde yüzlük bir tehlike yok ama en ufakta olsa insan sağlığını tehlikeye atmamak gerekir.Hem motordan insen ne olurki bi yerin mi düşer?Adamlarda emir kulu benzin almadan gitsen ne olur koskoca shell batar mı?Kusura bakma ama burada hatalı sensin.
Evet doğrusun mubarek, ben de sen açken çekiniyorum senden...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:23 ----------
Birinci ve son sayfanın tamamını oku. Ayrıca eleştirilmek doğruyu bulmak için güzeldir, yalnız edepli yapılırsa, hoş olmayan kelimeleri kullanmamak lazım.
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
evet bu doğrudur evet benimde başıma geldi;;) indim motordaN öyle aldım
Orada pompacı bir şey izah etmedi, müdürde sadece bizden kaynaklanan kıvılcımları söyleyip, pompacının benzin taşıracağını vs ihtimallari sıralamayınca kızdım ve benzin almadan çıktım. Topikte arkadaşlar durumu düzgünce izah edince yapılan uygulamanın doğru olduğunu anladım bunu 3. kez yazıyorum. Hala anlamamış iseniz yapacak bir şey yok, ayrıca sen böyle yapmışsın diye de kimsenin kimseye hesap sormaya hakkı yok. Sonra adama tavır yaptım ne olacak diye sorarlar?
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
ya mübarek...
bilmiyormusun bir çok kişi ilk mesajı okur diğerlerini es geçer ve aklına geleni yazar..sen değil 3 , 13 kerede yazsan yine de sana bahane bulacaklar çıkacaktır...ya sabır de dostum..böylesi daha iyidir...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
güzel kardeşim ben sana şu anda anlamaışın demiyorum ki. forumda arkadaşlar izah etmişler anlamışın. ama oyal esnasında adamlara kızıp çekip gitmişin. ordaki adam sana anlatmaya çalışmış ama sen aldırış etmemişin. biz bunu söylüyoruz. sen şu anda anlamışın anlamamış bişey demiyoruz...
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
okudum. adam doğruymuş demiş artık bende ineceğim demiş..uzatmanın alemi ne???
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)