Arkadaşlar boyum 1,65 cbr 125e ayaklarım tam olmadasada yetiyo cbf 150 alıcam boyum yetermi cbf150 mi daha yüksek cbr 125 mi?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:31 ----------
cbf kullanan yokmu arkadaşlar
Arkadaşlar boyum 1,65 cbr 125e ayaklarım tam olmadasada yetiyo cbf 150 alıcam boyum yetermi cbf150 mi daha yüksek cbr 125 mi?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:31 ----------
cbf kullanan yokmu arkadaşlar
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
Arkadaşlar para ayarlayabilirsem cbr bulamazsam cbf alıcamda ayaklarım yetermi cbf ye ölçülerden anlamadımda bana koltuktan yere mesafe lazım ayaklarımın yere basması yani
aynı boylardayız üç aşağı beş yukarı. her iki motoru da kullandım. topukların basmayacak yere sadece. dert etme o kadar, alışıyor insan bir süre sonra.
Çok rahat yeter, benim boyum 1,61 cbf 600 kullanıyorum, hiç sıkıntı çekmedim şimdiye kadar.
Erol Demirtaş
O.M.M. Gold Member
kardeş takılmayın şu ayağım yetermi konularına aşırı kısa değilsen hepsini kullanırsın.dikkat et motogp sürücülerine çoğunun boyu 1.70 in altında
Motosiklet sadece ulaşım aracı değildir,Özgürlüktür!!İsyandır!!:wiinkk:
ikisi arasında 2 cm fark var
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
test sürüşü yapma imkanın varsa yap en iyi o zaman anlarsın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)