Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Muayene ve sele altı plaka acil!

REKLAM ALANI
    bassturbin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6 Diversion F
    Yarın inşallah motorumu muayeneye götürücem biraz acil oldu plaka arka selenin altında çok saklı bir yerde değil gözüküyor yarış motorlarındaki gibi muayenede bir sorun çıkarmı bu şekilde acil cevap verebilirseniz sevinirim yoksa bir şekilde arkada bir yere tutturucam?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Plakanin arkadan bakildiginda gorunur vaziyette olmasi lazim. Nereye ve nasil tutturuldugunun bir onemi yok. Ama plakanda aydinlatma yok ise sorun cikarabilirler. O andaki memurun dikkatine bakar birazda.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Motosiklet Muayenelerinde Şu ana kadar dikkat ettikleri şeyler; Farlar Sinyaller fren lambaları bir de PLaka ışığıdır
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

bassturbin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6 Diversion F
    Tamam muayeneden geçtim foruma birşey yazınca iki saatte yazılanlar eklenmiyor.Ne olur ne olmaz diye plakayı iki parça alüminyum levha ile görünür şekilde olması gereken yere vidalamıştım.

İnternet bankasından ikinci vergi borcunu yatırmıştım fakat muayenede ve borç sorgulamada yatırılmamış ama ödenmiş gözüküyordu kabul etmediler ilkin almadılar düzelttir gel dediler dışarıdaki ek1 işleri vergi tahsilatı yapan ufak klübeler var birine gidip bir telefonla düzelttirdik.

Yani vergi yatıracağınız zaman banka internet vs. güvenli olmuyor veya vergi alındısına işlenmiyor gibi en iyisi vergi dairesinden yatırmak tabiki oradanda böyle bir şey çıkabilir.

Ön lastik ve direksiyon boşluğunuda kontrol ediyorlar.Ön arka frenleride kullandırarak kontrol ediyorlar.Sağ arka sinyalin camı yoktu lamba yanıyodu ama sinyal camları az kusurlu ve uzun kısa far açıları az kusurlu olarak muayeneden geçtim çok şükür...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)