beni şikayet edenin kaynanası ölsün
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:29 ----------
kaçınız şikayet butonuna bastı doğruyu söyleyin
Eee yanak konusunda ne diyorsunuz arkadaşlar
Bazı konular nasıl sabote edilip makaraya alınıyor yahu.
abicim dedik ya .konu kapandı
lastik yanağı takarsan lastik janta tam oturmaz. otursa da dubleks lastik için değil zaten.patlarsa da o yanaklar kap kara olur. kap kara olmasa da 2 . kez o yanakları yerleştirmek zulüm resmen
ama arkadaş takmakta ısrarlı kendisi bilir beğenir ya da beğenmez
Kaçırdınız onu zaten, kendi konusuna bile bakmıyor
Bence de takmasın. Motoru basit gösteriyor sanki.
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Kolpa Adamları
Karikatür benim masaüstü resmimdir, bayılırım Ayrıca SinanAksu; iyilik yapıp günaha girmeyeceksin. Bu site enteresan hal almaya başladı artık birçok soruya malesef müdahil olmak yetmiyor...
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
ben bir zaman takmıştım takması kolay jantı söküyorsun lastiklerin havasını indiriyorsun daha sonra yanağın ucunu lastiğe tam sokuyorsun biraz şişirip elin benimki gibi sağlamsa elinle değilse lastik tokmak ile tekrar oturtuyorsun.bi şişir bi oturt yani kısaca demek istediğim.
kullanışlılık yönüne gelirsek çok gereksiz bi şey zaten bir süre sonra saracak ve senin paralar çöpe gidecek boşver hiç uğraşma, en iyisi lastileri badem yağıyla sil ohh fıstık boşver yanağı manağı.
sabahtan beri bi yanak takamadınız ben sizin için taktım bir tane her tamircide var yaw bundan
Uploaded with ImageShack.us
sinemalarda takip edenler için
You Shook Me All Night Long ..... Kıyamet gelsede kopsak
Yanak hangisi burda ya?
Yeşil renkli şerit mi,Lastikte ki beyaz yer mi?
Tanrı İradesini Hakim Kılmak İçin Yeryüzündeki İyi İnsanları Kullanır.Yeryüzündeki Kötü İnsanlar ise Kendi İradelerini Hakim kılmak İçin Tanrıyı Kullanırlar..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)