garaşimşek ve garaböcük
ikisi de siyah...
(düşer, müşer isek, ve boya ihtiyacı hasıl olur ise, mat siyah yaptırmak düşüncesindeyim.)
garaşimşek ve garaböcük
ikisi de siyah...
(düşer, müşer isek, ve boya ihtiyacı hasıl olur ise, mat siyah yaptırmak düşüncesindeyim.)
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
sadece siyah , kapkara bir demir kisrak
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
siyah... Yazmış olduğunuz Mesaj çok kısa. Lütfen Mesajınızı Minimum karakter sayısına yükseltin. Minimum karakter sayısı 10 Karakterdir.
Zamana ait düşlerim... Gemi benim kaptan benim...
Benim motor Dust Grey diye geçen ve yamahanın sadece 97 yılı v-max'lerinde kullandığı renkten ve türkiyeye bu renkten sadece 11 tane girmiş biri bende
[FONT="Arial Narrow"][SIZE="2"][B][COLOR="Red"]Motorumu seviyorum : [/COLOR]1997 Dust Grey Yamaha Vmax 1200 - 145HP,V Motor,4 Silindir,Sıvı Soğutma,Shaft Tahrik,283 Kg,Kanada Versiyon.0-100 Hızlanma 2.9sn.0-200 7.9sn.Top Speed 260kmh[/B][/SIZE][/FONT]
:p Gümüüüüşşşş..
benimkisi metalik gri pırıl pırıl
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
siyah olsun isterdim ama mavi.
MOTOSİKLET BİR TUTKUDUR...
yalancı yalancı yalancıposeidon_20 adlı üyeden alıntı
ben gördüm seni motörü neresi pırıl pırıl lem Denizli'de motorunla düşme rekoru kırdın beee insan bi haftada 12 kere düşermi be Bana inanmıyorsanız bunun servisine sorun Adam 2 ayda haşat etti motoru ne fren ne silindir kaldı be yuhhh be ibaram yuhhh
Tabikide SİMSİYAH bir karakartala yakisacagi gibi...:-) karasimsegim bnm B-)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)