PC için şehir içinde motosiklet kullanabileceğim bildiğiniz güzel oyunlar var mı?
PC için şehir içinde motosiklet kullanabileceğim bildiğiniz güzel oyunlar var mı?
Mükemmel bi oyun var DRIVER3 . hatta oyunun bir kısmı istanbulda geçiyor. eminönünde doğubankın oralarda falan dolaşıyosun. karakterler türkçe konuşuyor. kısacası mükemmel bi oyun şiddetle tavsiye ederim
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
DRIV3R PS2 için çıktı ama PC'ye Kasım sonunda geliyor maalesef. Oyun mükemmel üstü bişey olacak diye bekliyorum. 2 senedir bu oyunu bekliyor herkes.
Ama profesyonel motorcuları kesinlikle tatmin etmeyecektir bu oyun. Sonuçta oyun bir motosiklet oyunu değil ve en önemlisi simülasyon değil.
Motosiklet kullanılıyo mu? Hüaaaaaaaa
vallahami holeeeyy
:bestmt:
ee hani nerde???
racing racing ve racing.............
GTAvice city de bır zamanlar meshur du ya onda motorla gezmesı baya bı zevklıydı bır de ınternetten Ninja modeli filan ındırılebılınıyor ıste o zman tam oluoyr :tongue: i:
gta vice city oldukca guzel,
tekteker ve stopie yapabiliyorsun, ben bazen sirf motosiklet ile gezmek için oynuyorum.
[url=http://www.steppenwolf.com/lyr/brntbwld.html]
born to be wild[/url]
:::mtnet4
bazen mi ben her zaman.kiniklipasa adlı üyeden alıntı
Ben de Midnight Club 2'yi denedim ama pek beğenmedim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)