inş bulursan zaten benım çevremin hepsı motor ustaası tamircisi bnm o konuda sıkıntım yok
inş bulursan zaten benım çevremin hepsı motor ustaası tamircisi bnm o konuda sıkıntım yok
Arkadaşlar ninja öyle ince ve kalıpsız bir motor değil yapmayın. Üstüne binin oturuş pozisyonuna sürüşüne bakın anlayacaksınız.
Aptallık En Büyük Günahtır !
ninjanın yerı ayrı zaten bu arada bi hayırlı olsun dıyemedık sanada k.bakma
sımdı sölıyelım bari hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
artık bişi alırken arastırıorum mağazaları motor çekilişi vrar mı dıe :D :D
bmw f650 funduro 94-95-96-97-98 temizliğine göre değişir ya da yamaha xt600 bakabilirsin kışa kadar bekler elindeki parayı da biriktir büyük motorun bakımı da büyük olur ona göre hareket et karar ver
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
üslubunu belirle, eğer uygunsa bir kle500 al
ama önce stilini belirle...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Bence de önce bir stil belirlemeniz lazım.Gördüm ki Nx4'ü de seçeneklere almışsınız.Honda güvencesiyle gayet kaliteli bir makina.Şehir içi kullanacaksanız, özellikle asfaltı offroad yolları gibi olan istanbul için biçilmiş kaftandır endurolar.Hyosung ile bir Hondayı kıyaslamak pek gerçekçi olmaz bence.Kimse alınmaz umarım.Bu bir marka fanatikliği değil görünendir bence.İkisi de gayet kaliteli ürünler vermesine rağmen bir miktar fark olması doğal.Zaten ben racing taraftarı olmadığım için direk enduroyla konuya girdim Sunduğunuz seçeneklerden bence son 2'ye kalması gereken makinalar Cbf 250 ve Nx4 Falcon olmalı.Fakat karar sizin.Bence seçeneklerinizdeki motorların çoğu hemen hemen hiç sorun yaratmayacak cinsten motorlardır.Tercihlerinizde kolay gelsin
aynen bu başlılk benim içinde iyi olmuş sencer abii motoru sattım 650 gs geliyorr....
2020 'Tracer 900 İcon Blue
ben 5000 ne satayım. Suzuki İntruder vl 250. 35000 de. 2004 model
Stay Rude, Stay Rebel , Stay Sharp ON TWO WHEELS
benım zaten ilk motorum olmıcak
tarzımı zaten belirledim uygun bi enduro arıorum tabi güzel bi makina gelirse ss ve naked da alabılırm chooper almasın bana kafidir
yanlış yere yazmışım... pardon....
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Kawasaki R-5
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)