acil yardım motorsikletim çalışıyo fakat boğuyo
Reklamlar
-
boğma belli devirlerde çok sarsıntılı oluyoor (benzin bitiyormuş gidi)ve simsiyah duman atıyorr neden olabilirrr markası :mondial 151 rs filitresinde bujisinde bir sorun gözükmüyor.Çok sertbir kuyuya girdikten sonra oldu gibi? biryerimi kırıldı düştü bilmiyorum lütfen yardımlarınızı bekliyorum ve şimdiden teşekkrrediyorum
Reklamlar
-
Dostum once bujileri kablolaari kontrol et.eger bi sorun yoksa karburator ayarlarin bozulmus olabilir.ancak bence atesleme de bi sorun var gibi yani bujilerin elektrik atmiyo veya akim birden kesiliyo veya dusuk geliyor bu yuzdende silindir icindeki benzin yanmiyor ve egzosdan atiyordur.
RIDE or DIE
-
McWarnaly adlı üyeden alıntı
Dostum once bujileri kablolaari kontrol et.eger bi sorun yoksa karburator ayarlarin bozulmus olabilir.ancak bence atesleme de bi sorun var gibi yani bujilerin elektrik atmiyo veya akim birden kesiliyo veya dusuk geliyor bu yuzdende silindir icindeki benzin yanmiyor ve egzosdan atiyordur.
çokk teşşkr ederim bakıcağım bujiye bakmıştım simsiyah is olmuştu ve kupkurydu bu arada bujim iridyum buji kablolardada bi problem yoqdu akım birden niye kesilir ?? sebebi ne olabilir
-
manyaq151rs adlı üyeden alıntı
çokk teşşkr ederim bakıcağım bujiye bakmıştım simsiyah is olmuştu ve kupkurydu bu arada bujim iridyum buji kablolardada bi problem yoqdu akım birden niye kesilir ?? sebebi ne olabilir
Dostum sarsinti nedeniyle baglantilar oynamis olabilir.motoru calistiriyorsun daha sonra calisirken birden biremi boguluyor yada gaz verdigin zaman falanmi?biraz aciklarmisin
RIDE or DIE
-
gaz verdiğim zaman boğuyor gazı sonladığım zaman normal gidiyor ve hızlanıyor yani gazı diplediğim zaman bi problemyok ama yavşlayınca boğuyor
-
Dostum bence karburatorun hava-yakit oranlari bozulmustur.bi ustaya gotur ayarlasin,duzelecegine inaniyorum
RIDE or DIE
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)