Harem'den İzmit üzeri Bursa'ya kaç dakikada gidersiniz ?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
[B][COLOR="Red"]Kilo Problemine SON![/COLOR][/B] [B]Volkan Gümüş[/B]
-
Akla ve bünyeye zarar gibime geliyor Tamer efendi..
Bak hele, yarın telefonunu açık tut akşam üzeri, ben sana anlatacağım kaç dakikada gidildiğini
-
abi walla harem gebze 20dk gebze izmit 10dk ordan bursa napar bilmiorm :d
-
Tamer,eleman 30 dk çok demiş yahu ışıkları es geçelim 22,5 dk o da taş çatlasın
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
-
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
-
ben gitmek istediğim yere sağlam gidebilme ihtimalini seviyorum
-
Osbourne adlı üyeden alıntı
Valla ben bilmem ne kadar sürer, kaç vakitte giderim diye..
Benim için mühim olan yolda olmak biliyorsun
Ayrıca o linteki motosiklette tam bir hilkat garibesi
450 HP nedir yav??
700 kg motor mu olur
valla km saatine baktım 270 km hızla gidiyor vatandaş yürübe diyesim geldi içimden nasıl gidiyor helal lsun valla.bu Japonların hızlı treni vardı gt mi ne 420 km hız yapıyormuş bir gün binmek isterim O trene.
benimde motor üzerindeyken aklıma gelir bazen acele giden ecele gider sakin sakin giderim normalde istanbulun havasını içime çekerim
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
Gidemesede Gitti derleeeer.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Gidemesede Gitti derleeeer.
korkut'um sen varya 25 dakikada gider birde dönüş için hazırlıga başlarsın valla.kim tutar fazer'ı
GHOST RİDER
-
Hayal dünyasından çıkın bea
Yolver gitsin .
-
ben birgün Ankaradan yzf ile yola çıktım.gece vaktiydi..yol yaklaşık 450 km dir.gece olduğundan trafikte sakin.bi gidişim var göremezsiniz..sert virajlarda kendi plakamı okuyorum.kadranda 300 yazıyor ben zorluyorum.320,340..ama makine de gidiyor kardeşim.evin önünde biraz zor durdum..eee o hızda daha kısa sürede durmak da beklenemez zaten...içeri girdim saate baktım 1saat 40 dakika olmuş...demekki dedim ortalamada 300 km den biraz aşağı inmişim..hanım ruhsatın ankarada kalmış diyor ve eyvahhhhh diye bir çığlıkla kan ter içinde uyanıyorum.
ama yine olsa yine yaparım çok zevkliydi
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
GHOST RİDER
-
Arjantinli69 adlı üyeden alıntı
tamam da Tamer bu tam yol geri den sonra yine bir tam yol ileri durumu olacak..buna can mı dayanır bea!?!!
-
sametagir adlı üyeden alıntı
tamam da Tamer bu tam yol geri den sonra yine bir tam yol ileri durumu olacak..buna can mı dayanır bea!?!!
az daha gitsen gelsen , iron butt olacaksın
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
-
yok be Oğuz. 1.5 saatte 450 km ile but değil baget bile olamam ben..
zaten uyanınca kötü oluyor be!!!
-
ben devamlı giderim o yolu Düz ve boş yolda 130 yaparım. Sağ salim bir şekilde 2 bucuk saatde bursada ailemin yanındayım O yolun gideri 2 bucuk saatdir.
Stay Rude, Stay Rebel , Stay Sharp ON TWO WHEELS
-
saintofdream adlı üyeden alıntı
ben devamlı giderim o yolu
Düz ve boş yolda 130 yaparım. Sağ salim bir şekilde 2 bucuk saatde bursada ailemin yanındayım
O yolun gideri 2 bucuk saatdir.
zaten önemli olan'da bu Acele giden Ecele Gider derler büyükler.Ecelle işimiz olmadığına göre aceleyle'de işimiz olmaz doğal olarak
sakin sakin 160-180 km yeterli fazla hız yapmamalı
GHOST RİDER
-
Ulen ne İzmit'miş 5 gündür giden gidene bitiremediniz hala yolu..Yiter artık yav
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)