Arkadaşlar lütfen okuyun.sonu çok acı..
Reklamlar
-
Öncelikle hepinizi selamlıyorum..
Beni bu sitede birebir tanıyan çok az kişi vardır çünkü çok fazla yorum yazmam fazla konu açmam bu, üyesi olduğum bir çok forum içinde geçerli ama siteye hergün aktif veya pasif olarak girer yorumları okur kendime hepsinden pay çıkarmaya çalışırım ve güzel bir güzegahta olursa düzenlenen gezilere katılmaya çalışırım hatta bu konuyu açarken acaba nasıl bir başlık koysamda arkadaşların ilgisini çekse diye düşündüm ama öyle çok fazla dikkat çeken bişey bulamadım,neyse ben asıl konuya geçeyim.
Dün akşam saat 20:20 de ortaköydeki işimden çıkıp yeniköydeki evime ulaşmak için atladım motoruma ve çıktım yola kuruçeşmeye geldim ki bir kaç ateşli motorcu arkadaşım (5 motor vardı sanırım ve kafasında kask olmayanda vardı ) beni geçip ve birkaçta artistik hareket çizip beni geçtiler neyse kuruçeşme arnavutköy bebek derken hisara girmek üzereydimki kalenin önünde başlayan bir trafik yoğunluğuyla karşılaştım motorsikletin bize verdiği avatajları fazla riske girmeden kullanarak hisarın içine girdim ama trafik neredeyse hiç ilerlemiyor birazda merak ettim acaba ne oldu diye.sonra karşı yönden gelen bir aracın bana ısrarla korna çaldığını farkettim kaşkımı açtım oda camını açtı
''Buyrun.
Arkadaşım çok mecbur değilsen o yöne gitme.
Hayırdır.
Yaa çok fena bir kaza var ÖLÜMLÜ hiç görmeyin daha iyi.
Peki teşekkür ederim.''
Bir an gerimi döneyim diye düşündüm ama nereye gideceğim nasıl gideceğim diye düşünürken hemen ilerde tam köprünün altındaki virajda yanıp sönen mavi kırmızı polis ışıklarını gördüm az daha ilerledim gördüğüm manzara;
benim gittiğim istikametin en sağına savrulmuş bir scooter motorsiklet ve
yine yolun tam ortasında halini burada yazamayacağım şekilde bir motorcu arkadaş sadece ortalığın kan gölü olduğunu yazmam yeterli olacak sanırım ve malesef merhumun kafasında kaskı yoktu neyse bu görüntünün üzerimde yaratmış olduğu psikolojiyle daha yavaş giderken baltalimanına gelmeden yanımdan mermi gibi geçen bir scooter gördüm gencecik bir arkadaş kafasında kaskı yok tek eliyle motoru kullanırken diğer eliylede cep telefonunda mesaj yazıyor aradaki farkı kapatıp kendisine bir ikikez korna çaldım sağa çek diyecektim ki arkadaş yarışmak istediğimi sanıp gaza asıldı ve uzaklaştı çok kızdım çok üzüldüm ve gerçekten çok yazık, daha iki dakika önce benim gördüğüm manzarayı gördüğü halde nasıl böyle sorumsuz hareketler yapıyordu bir türlü anlam veremedim aman arkadaşlar lütfen daha dikkat edelim
Şimdi bugün sabah aynı yoldan geçtim ne bir iz ne bir haber hiç birşey yok bir anda herşey silindi gitti geride bıraktığı ailesi eminimki şu an perişandır.
Aman şöyle yapın aman böyle kendinizi koruyun demiyeceğim çünkü bunları bilmiyorsanız LÜTFEN MOTORA BİNMEYİN...
Kaybettiğimiz arkadaşımıza Allah'tan rahmet ailesine sabır diliyorum..
okuyan herkese teşekkürler..
Reklamlar
-
Kimse kusura bakmasın ama ben en azından KASKını takmayan ve/veya korumalarını giymeyen "şeyleri" motosikletci olarak düşünmüyorum. Tabiki bi insanın ölümüne üzülüyorum ama bile bile canını tehlikeye atana değil.
-
KARABURUN adlı üyeden alıntı
Kimse kusura bakmasın ama ben en azından KASKını takmayan ve/veya korumalarını giymeyen "şeyleri" motosikletci olarak düşünmüyorum. Tabiki bi insanın ölümüne üzülüyorum ama bile bile canını tehlikeye atana değil.
Aynı şeyler her kazada devamlı söylenir, ancak bir çok insan tabi ki tınnnnnnlamıyor...
Cezalarını kendisi ve aileleri çekiyor..
Allah rahmet eylesin...
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
-
-
Ne diyelim Allah rahmet eylesin.Dürüst olmak gerekirse korumaları olmadan, kural tanımaz bir halde etrafta intahar komandosu gibi gazlıyanların kaza haberini duydugumda veya okudugumda bek üzülmüyorum. Onlar kendilerini öldürmek için bukadar çaba sarfediyorsalar yapacak birşey yok.Ölmek isteyen insanı kafasına silah dayayıp hayata baglayacak halimiz yok...
-
Şimdi google'dan arattım...Karşıma hep kafası kopan motorcu,eşiyle kaza geçirip eşi ölen
motorcu gibi haberler çıktı...Hatta son dediğim motoruyla kaza yapıp arkasındaki eşi ölen
vatandaşın haberi forumda açılmış,ilk yorum yapan da Allah rahmet eylesin,toprağı bol
olsun Aye rumuzlu Murat Doğanay olmuş..Gerçekten çok üzücü,içim sıkıldı...Arkadaşlar
çok dikkatli olun..Nasıl ki arabaları şikayet ediyorsunuz polise,kasksız olan motorcularıda
şikayet edin,ona iyilik yapmış olursunuz...Belki hepimiz trafiğin az olduğu,sakin şehir
içlerinde bazen bunalıp çıkarıyoruzdur...Ama en azından E5 tarzı yollarda ve bağlantılarında aman diyeyim full korumasız
çıkmayın,mümkünse hiç bir yere kasksız,korumasız çıkmayın...Çok üzücü haberler gerçekten...
-
ELINT adlı üyeden alıntı
Ne diyelim Allah rahmet eylesin.Dürüst olmak gerekirse korumaları olmadan, kural tanımaz bir halde etrafta intahar komandosu gibi gazlıyanların kaza haberini duydugumda veya okudugumda bek üzülmüyorum. Onlar kendilerini öldürmek için bukadar çaba sarfediyorsalar yapacak birşey yok.Ölmek isteyen insanı kafasına silah dayayıp hayata baglayacak halimiz yok...
Katı bir yorum gibi görünse de gerçek bu.
Maalesef motosiklet kullananların çoğunluğu motosikleti gösteriş,ego tatmini ve
çılgınlık vesilesi olarak görüyorlar.
Bu vesilenin sonu da elbette kaza olacaktır,
-
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Fakat ben en çok geri kalanlar için üzüldüm.
Bu arada konuyla alakası yok ama : Ortaköy meydanındaki iskelenin karşısında duran mavi v-strom sizinmi?
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
Mersin İl Temsilcisi
ELINT adlı üyeden alıntı
acı ama gerçek bu... aklımdan geçenler bunlar. ve biz bunca emek verelim de onlar gelip bir çırpıda sili,p götürsün... Hakkın adaleti de bu olsa gerek, hak yiyen iflah olmuyor işlte
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
Allah rahmet eylesin..bugün cumada hoca emanete sahip çıkmak gerektiğinden bahsetti
biz de bize verilen bu cana çok iyi bakmakla sorumluyuz
neyse dini konulara girmeden umarım tüm forum üyeleri bu konuyu görür
ve scooter da bir motordur, scootera binerken de koruma takmalıyız
-
SinanAksu adlı üyeden alıntı
Bu arada konuyla alakası yok ama : Ortaköy meydanındaki iskelenin karşısında duran mavi v-strom sizinmi?
Evet adaş o V-strom benim
-
ımroz adlı üyeden alıntı
Evet adaş o V-strom benim
Allah kaza bela göstermesin. Iyi günlerde kullanırsın inşallah.
Yalnız bi zahmet 200 metre ilerideki kırmızı transalp'ın sahibine söyle arka stop lambası yanmıyor.
Birde tarzan gibi şortla çıkmasın gecenin bi vakti
-
üzülmemek elde değil,biz üzülüyoruz duyduğumuzda gördüğümüzde okuduğumuzda ama ailesi ne hale geliyor.
Değermi korunmama inadı ısrarına,nesi çekici geliyor bu insanlara bu kadar kasksız sürmenin aklım almıyor.
Kolunda dirseğinde kask gezdirip veya ona bile tenezzül etmeden sahillerde yollarda gazlayan racing makinalardan içime fenalık geldi,içim burkuluyo o şekilde birisini gördüğümde,ayrıca bu olaydaki gibi bir çok scooter kullanıcısı da kask koruma vs. kulllanmıyor.
Ne olacak bu gidişat,insanlar hiç birşeylerden ders almazlarmı.
çok yazık çok.
-
geçen günde tvde gördüm. arabanın içinde, telefonuyla çekim yapıyo yolcu koltuğundaki bayan. sürücü tehlikeli hareketler yapıyor, makas atıyor sürekli, bayanda gaza geliyor, garip sesler çıkarıyor heyecanla. sonra sürücü kontrolü kaybedip takla filan atıyolar, kamera çekimde tabi hala. hiç üzülmedim hatta kahkahalar atarak izledim. psikopat birimiyim? valla yoldan karıncaların geçtiğini görünce bile durmaya çalışan biriyim. o kadar psikopatım(!) ama bunlara üzülemiyorum bir türlü. insanların canını tehlikeye atıp sonunda kendisini öldürmeyi başarabiliyolarsa ben buna sevinirim arkadaş, en azından masum vatandaşa birşey olmadı diye.
-
Mersin İl Temsilcisi
RunemagicK adlı üyeden alıntı
geçen günde tvde gördüm. arabanın içinde, telefonuyla çekim yapıyo yolcu koltuğundaki bayan. sürücü tehlikeli hareketler yapıyor, makas atıyor sürekli, bayanda gaza geliyor, garip sesler çıkarıyor heyecanla. sonra sürücü kontrolü kaybedip takla filan atıyolar, kamera çekimde tabi hala. hiç üzülmedim hatta kahkahalar atarak izledim. psikopat birimiyim? valla yoldan karıncaların geçtiğini görünce bile durmaya çalışan biriyim. o kadar psikopatım(!) ama bunlara üzülemiyorum bir türlü. insanların canını tehlikeye atıp sonunda kendisini öldürmeyi başarabiliyolarsa ben buna sevinirim arkadaş, en azından masum vatandaşa birşey olmadı diye.
pisikopatsın hocam, incitmemek ve incinmemek adına paranoyak da olmuşsun. ah keşke ben de senin gibi çıldırabilsem...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun :(
-
RunemagicK adlı üyeden alıntı
Aynı durumla bende karşı karşıya kalsam benimde vereceğim tepki bu olurdu.
Fizikçileri mozart edecek kadar psikopat bi bünyeye sahip olantek kişi ben değilmişim demekki.
Teşekkürler koray hocam
Bu arada evrim teorisini bana yanlış ögreten Darwin'a hörmetlerimi sunarım.
-
tuğçelerin evinin önünde olmuş, dün ondan duymuştum, bir cip çarpıp kaçmış, annesi gönül abla ile birlikte yardıma koşmuşlar, ne yazıkki kurtulamamış..
-
emin_arikoglu adlı üyeden alıntı
tuğçelerin evinin önünde olmuş, dün ondan duymuştum, bir cip çarpıp kaçmış, annesi gönül abla ile birlikte yardıma koşmuşlar, ne yazıkki kurtulamamış..
evet emin !
elimizden geleni yaptık ama ambulans saatinde gelmedi, ilkyardım bilmeyen sürücüler müdahale etti.
o da uyarım kask kullanıyordu; onun dışında montu eldiveni tamdı.
1992 doğumlu oğuz yıldırım diye bir genç arkadaşmış.
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
-
usta nasıl yorumlamışsın yahu benim diyen usta yazar senin gibi anlatamaz bu durumu tüylerim diken diken oldu. allah rahmet eylesin ölen arkadaşa
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)