Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Aramızda motosiklet kredisi çeken oldumu

REKLAM ALANI
    On7_li - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Altını internetten al, vade farkı olmuyor ama 400 liralık cumhuriyet altını 450 liraya satılıyor ;)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:49 ----------

"""Tıkla"""
    [CENTER][B]Çarp tamponuma kır farımı, Bedenime zarar verebilirsin ama RUHUMA ASLA...[/B][/CENTER]
    [CENTER]:bounce:[/CENTER]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı MrSharp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok Şöyleymiş Babam 8 bin civarı çekmiş. 460 gibi bir rakam vermişler.
    çokmuş be
    nese gt 250 r la idare edicez artık 4 5 e kadar temiz bı tane buluruz elbet

gt 250 r uzun yola dayanırmı acaba istanbull antalya

abdullah_03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YOK
    kesinlikle kredi tavsiye etmem

abi bende şu şartlarda kredi almanı tavsiye etmem ama ben idare ederim diyosan kesinlikle ii bir araştırma yapmanı tavsiye ederim. bu araştırmada www.hurriyetkiyasla.com gibi kredi karşılaştırma sitelerine bakabilirsin. ayrıca senin için yaptığım araştırma da 24 ay vade ile 7000 tl kredi almak istediğinde bankaların imkanları aşağıdaki gibi oluyo...
    tabloya bi göz at derim.
    tablo için Tıklayın...

htmetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Twister - honda cbf 150
    Hay ben böyle memleketin.. Merdi namerde muhtaç ediyorlar.. 700 Tl maaş neye yeter kime yeter insan istediği gibi yaşarmı, istediğini alırmı?. Ancak Aile içerisinde herkez çalışır o para sana kalır yeme içme bedeva olurda belki..

Kredi olayı çok nalet birşey.. Modern ve kanuni TEFECİLERE Bence bu şartlarda bulaşma.. Altından kalksan bile arkadaşların yazdığı gibi Bunalıma girersin.. Taksitlerin sonu gelmez.. BEreketsiz insanı mutsuz eden bir para Bu krediden çekilen para ben 4 senedir ödüyorum bitmedi salak taksitler:(

Bence yapılacak en doğru şey Mevcut maaşını kenara koymak sonuçta damlaya damlaya göl olur Eflasyonda eskisi gibi değil artık biriktirirsen paran değer kaybetmez kolay kolay.. 4 ay dişini sık kenara 500, 500 koysan 2000 Tl eder buda iyi bir ikinci el motor demek. Ufaktan başla bir kere insan burnunu soktumu bu işe gerisi çorap söküğü gibi geliyor. Onu al kullan sat daha iyisini al sat vb. Araba işi ve motosiklet işi hep böyle sen bir bulaş gerisi gelir İnşallah. Allah Dualarını kabul etsin. En yakın sürede istedğin bir Motosiklete sahip olman dileği ile arkadaşım.
    Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Dost acı söylermiş, biraz acı söyleyeceğim , darılmak kırılmak yok.
    700 tl maaş ile 600 cc lik motoru kredi ile almak bir yana, masrafına yetişemezsin. Hangi marka model olursa olsun bu böyle. Motora mı çalışacaksın ?, Senin alınterine yazık değil mi ? Ayağını yorganına göre uzatman gerekli . Motorun var ise olan moturuna devam etmeni, yoksa 150 cc eski japon veya yeni çinli motor almanı tavsiye ediyorum. Cbf 250 parçaları 600 lüklerden daha pahalı, sakın cbf 250 düşünme.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    aslında alışkınım kredi çekmeye 3 seneden beri krediyle eşya alıorum şimdiye kadar
    hiç şikayet etmedım taksitler bitmio die zaten ne zaman taksitlerim bitti o zaman kendımı boşladım
    hiç bi işte dogru duzgun çalışmadım o zman altından kalkıcagımı umuyorum.
    zaten sımdı kredi çekmessem yine birakacam işi öle gözukuo

motorumu sattıkdan sonra böle oldum zaten motora binmedigimde zaten ölü gibi yaşıyorum

aslında 600 lük düşünüyodumda onu biraz ertelemeye karar verdım ucu ucuna getirirsem bu sefer masrafların altından kalkamam

5 bin tl çekmeye karar verdım.

şuan kafamda ki motorlar

2010 cbr 125 Bundan korkum sonuçta 125 lik makina bana yetmıcek die endişeliyim
    hız yapan bı adam deilim ama torku beygiri az gelir die şüpheliyim
    GT 250 R bunu sımdıye kadar test etme fırsatım olmadı yakın bi abimiz aldı motor 3 aydan beri servisten çıkamıo daha 10,000 km de 2009 model o beni endişelendirıyor
    cbf 250 kurye bı akrabamda var çok kullanma fırsatım oldu torku beygir gücü vs. herseyi 4x4 lük ama genellıkle kuryelerın altında oldugu için beni soğutuyo bu motordan

+ olarak aramızda aprilla pegaso 650 kullanan üyelerimiz var mı

draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 650
    1.500 TL kredi ödüyorum ayda ben ne yapayım önce motor artı 1 sene sonra evlilik olunca, neyse nisanda bitiyor, sıktım dişimi az kaldı
    İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı draggy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1.500 TL kredi ödüyorum ayda ben ne yapayım önce motor artı 1 sene sonra evlilik olunca, neyse nisanda bitiyor, sıktım dişimi az kaldı
    maşallah maşallah allah sabır versın

gerçi 1.500 ye çalısacagım iş bulsam bende girerim öle bi kredinin altına

Motosikleti
    Dragstar 650
    8 sene önce 270 e başladım ama yükseldikçe artıyor maaş, bir de bozdurulan düğün takıları olmasa zor kalkardık altından ama
    İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035

sapo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 LIK BISEY
    kredi cekip antalyaya giderken motorun ustune yatip motora az benzin yaktirmayi

hesaplarsin yolda rus kizlarini dusunecegin yerde ay sonunda krediyi nasil odeyecegini

dusunursun bara girerken once fiyat listesini gozden gecirip hangisinden kac tane

icecegini onceden hesaplarsin ona gore icersin geri donus yolunda acaba cebindeki para

seni tekrar gidecegin yere ulastirirmi onun hesabini yaparsin hesap kitap bitmez zehir

edersin zevk doner iskenceye gerek yok bu tur dolambacli islere kesene gore davran derim

ben guzel kardesim..
    ÇARPIK PABUÇ ÇARPIK AYAĞA UYAR

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı draggy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    8 sene önce 270 e başladım ama yükseldikçe artıyor maaş, bir de bozdurulan düğün takıları olmasa zor kalkardık altından ama
    270 mi :S

sorması ayıp mesleğiniz nedir acaba

buberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Varadero
    bende kredi düşünüyordum ama işte yukarıdada gördüğün gibi kimse tavsiye etmiyor. Bekliyorum ve para biriktiriyorum kış aylarında alacağım belki fiyat düşer

müdür özel msj attım bi bakıver ya
    dolar 10 lirayı geçecekmiş.

Motosikleti
    Dragstar 650
    Alıntı TeaC adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    270 mi :S

sorması ayıp mesleğiniz nedir acaba
    Bankacı

Forumdan Uzaklaştırıldı
    benım kafama takılan sitede anket var ama tanıgım hyo kullanıcıları hep kanuni demiş

bizim burda yakın bi abimiz var oda gıttı kanuni aldı motor 4 ay oldu tamiraneden çıkmıo

en son çıktı dedık sonra biraz turladıkdan sonra farkketımkı motordan yağ damlıo sımdı tekrar serviste ne zamann çıkar allah buyuktur

kanuni bence saglam bı mal ama bunu gördukden sonra kafam karıstı eskı motorumda kanunniydi beni hiç üzmemişti 1 lira masrafsız bindim aylarca

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)