Selam arkadaşlar Herkese iyi günler. Yaptıgım Kaza ile ilgili bugün mahkemem vardı. Sabah Montumu Giydim,Kaskımı taktım,Eldivenlerimi Geçirdim elime. Çıktım yola. 15 Dakika da Adliye'ye Geldim. Duruşma saatini Beklemeye koyuldum. Avukatım falan geldi Neyse Girdik. Protokolleri Geçtik iş İfade Vermeye Geldi. Tabi Sadece Kaskımı Çıkardım Herkes Böyle Degişik bakıyor bana. Birde Adım Sarp Ancak Beni Serap Diye Anons Ettiler
Neyse Konuya gelelim. İfade Veriyorum. Kadın bana çarptı falan dedim. Arkadaşımın adını söyledi. Başkası var mıydı dedi. Olamaz Çünkü Motosiklet bizim aracımız dedim. Yine ne yaptınız Allah bilir. Hep Motorcular Yüzünden Oluyor Böyle Şeyler,Binmeyin Şuna Falan dedi. Bende Kendimi Tutamadım. Parasını Vereceksen Araba Alalım dedim. Uyarı aldım tabi
Gerçi Parayı verse de Yine motor alırım. İşte Hakim Tabi. Agzına geleni Söyledi. Serserisiniz Arabaların arasından geçiyorsunuz gibilerinden Laflar Söyledi. Haksız Duruma düştüm birde. Şubata ertelendi ama Hiç umudum kalmadı Dava Adına. Sıktıysam kusura bakmayın. İyi günler, iyi Forumlar herkese Yolunuz açık olsun