Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

şimdilik bir kaç soru:)

REKLAM ALANI
    kopan çocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 Ramzey 125 Q- 2012 YBR 125 ESD
    Ben motora yeni başlıyorum.ilk önce scooter ile başlıyacam,bir çok markaya baktım ama bir tanesi ilgimi çok çekti, o motoru gördüm göreli sabırsızlanıyorum almak için ama araştırıyorum hala,neyse motor peugeot speedfight 2
    çok hoşuma gitti,ancak özellikle öğrenmek istediğim şey yedek parça sıkıntısı varmı, servis ağı ne durumda ve siz önerirmisiniz.şimdi bazı yerlerde okudum, bir çok kişi motora yeni başlayanlar bir süre sonra büyütmek için satıyor motorunu acaba ben direk büyüktenmi başlasam , gerçi maddi durum fazla yok ama bakalım.sizin bana önerebileceğiniz bir scooter varmı.şekilli bir şey olması tavsiyemdir.parçaların fiyatları nasıldır.şimdiden teşekkür ederim..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    -eren- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Değişik bir sl 150
    http://www.google.com.tr/custom?hl=t...%3Atwfs4ncc613

Biraz foruma bakmanızı öneririm.

Motosikleti
    aradığım bilgiye tam mansıyla ualaşabilmiş değilim kullananların kendisinden öğrenmekisterim.

motora yeni başlicaksan kesinlikle büyük cc de bir makina ile başlama.ilerde büyüteceksende yani vitesli alacaksan ilk başlarken vitesli küçük cc de başlaman daha mantıklı olur.

jesse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ''00 ZX-12R..00 cb1100,, "16 integra 750
    speedfight 2 peugeotun 2 zamanlı şimdiye kadar gördügüm birçok scooterdan daha iyi görüntü ve kondisyondadır.. tabiki 2t performansı 100cc bir motorda nekadar zevk verir bilemeye bilirsin .. ama emin olki 4 zmanlı digerlerinden daha çekiçidir..

fakat bu zamanlarda temiz bir ikinci el bulmak biraz sıkıntılı .. yedek parça bulabilirsin eli ayagı düzgün bür speed fight bulman yeterli .. ben kullandım . zamanında çok memnundum olsada binsem
    bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
    Drift Religion

forevermore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150 (2013 Kırmızı)
    Speedfight zamanının efsane makinalarındandır. Çok seri atak taş gibi alettir. Ama temizi ve sorunsuzunu bulmak sana kalıyor...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:54 ----------

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0-km-de/detay?
    alet çok temiz...
    Aptallık En Büyük Günahtır !

CanTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Tiger 800 (2012)
    peugeot motosikletlerinin türkiye distribütörü şu anda yok.. sanırım 6 aydır falan yok ve konuştuğum yerler bu işe girişmek istemiyorlar şimdi belki sorun çıkmaz ama iki gün sonra yedek parçada sıkıntı yaşabilirsin..

Motosikleti
    2.el temizini buldum hemde sıfır ayarında fiyatı biraz fazla ama hakkını verir diye düşünüyorum,parçaların fiyat aralığını merak ediyorum.forumda bir yazı fikrimi değiştmem konusunda etkili oldu ama ben yinede aynı fikirdeyim. yazı şuydu;beğendiğin motor alınmaz alacağın motor,sıkıştığın zaman 10 gün içerisinde elinden çıkarabileceğin bişi olmalı,servis ağı olsun, parça sıkıntısı açısından ve buna benzer devamlı bir yazıydı,ve başka bir yazıda adam motoru yatışmış ve arka grenaj kırılmış küçük bir plastik parçası için 160 tl istedikelrini yazmış?? ibresinde 140 var benim merak ettiğim şey şu ben mesela bu motorla ibreyi yüze vursam örnek veriyroum ne kadar süre yüğzde seyir edebilirim,birisi bu konuda beni biraz korkuttu fazla dayanmaz gibisinden...?

efsars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fz8,hayabusa, ybr125 07,08
    motora başlıyacaksan vitesli motorla başla ama düşük cc olsun 125 falan : ) scooterla başlama bi yararı olmuyor ben sürdüm 1 bucuk sene scooter sonra vitesliye geçtim motor hakkında hiç bir şey bilmediği mi anladım scooterla başlarsan trafik kurallarını öğrenirsin : )

Motosikleti
    scooterlerin özellikle speedfight şekli hoşuma gidiyor hem otomatik olması daha kolayıma geliyor,normal araba şöförlüğüm var vitesli motor için pek güvenemiyorum kendime, ama gerçekten içimde motora karşı bi ilgi artışı olursa mutlaka vitesliye geçerim

rapsy_09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Parcada sıkıntı yasıyabilrsin.2t oldugundan yakıtıda diger scooterlara göre fazla olucaktır.bunları gözönünde bulundur.

Motosikleti
    yakıt önemli değil mesela bir örnek verebilirmisin,başka bir scooter le .ben yamaha bws100 ün 6,7 litre depoyla 200 km gittiğini okudum.

Motosikleti
    250 mct
    arkadasım ramzey kalipso 125 i tavsiye ederim. Eşimle ankaradan istanbula sorunsuz olarak seyehat ettik. Yamaha servislerinde bakımları yapıldığından parça ve usta sorunu da yoktur

forevermore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150 (2013 Kırmızı)
    tekrar söylüyorum peugeot gözün kapalı al. sakın çine falan bulaşma. 3 çinli eskitir bu motorlar... üstüne bindiğindeki torku hissedince 150cc çinlilerin fasarya olduğunu anlarsın zaten. bws trekker speedfight gerisini tanımam bu konseptte
    Aptallık En Büyük Günahtır !

Motosikleti
    zaten başkasını gözüm görmüyor, tek sıkıntım yedek parça sıkıntısı ve parça pahalımı bunları öğrensem alacam ehliyeti beklemeden

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    artık yok
    Alıntı kopan çocuk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bir çok kişi motora yeni başlayanlar bir süre sonra büyütmek için satıyor motorunu acaba ben direk büyüktenmi başlasam
    güzel bir soru. soruyla cevap veriyorum. o zaman senin bu düşündüğünü, "küçükten başlayanlar" düşünmemiş mi? niye herkes, bir süre sonra büyüteceğini bile bile, "küçükten" başlıyorlar?

bir başka soru, muhtemelen sen hatırlamıyorsundur ama anne-babana sor bir bakalım. acaba bebekken yürümeye, hiç sürünmeden direkt ayağa kalkarak başlamış olabilir misin?

eğer öyleyse, bence de küçük motorla oyalanma derim...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)