benim istediğim ben arza yapmadan uzun yol gitmek
benim istediğim ben arza yapmadan uzun yol gitmek
birader hem ucuz istiyorsun hem uzun yola randıman zor biraz ama mondıal yada asya motora bak 1400 ytl den baslıyor scooter ben mondıal 150 re yada 151 rsı tavsıye ederim
Ucuz etin suyu kara olur dicem ben
Kİ illa ucuz diosan bence Kanuni tigrina alabilirisn mondialden 200-300 fazla ver en azından yedek parca sorunu cekmezsin
Akıl Ile Hız Ters Orantılıdır Biri Yuksekse Digeri Dusuktur.... Ama kime ne :D
Naber:P
arkadaslar 150 RS diye bi modeli YOK Mondial ın. 151 RS var. fiyatıda 1530. herkes aynı hatayı yapıyor. 150 RS diye birşey yok!!!!!!!!11
meLanchoLie, ard arda iki mesaj yazarak flood yapmak forum kurallarına göre yasak. birkaç yerde daha bunu yaptığını gördüm o yüzden sana bunu hatırlatmak istedim.
eklemek istediğin birşey olduğunda yeniden mesaj atmak yerine daha önce yazdığın mesajın sağ alt köşesindeki değiştir butonuna basarak eklemek istediklerini yazmalısın.
bende 151 rsı yazdım zaten 150 re var fiyatıda 1488 ytl!!!!
özür dilerim lespauL bilmiodum oLmaz bi daha
Akıl Ile Hız Ters Orantılıdır Biri Yuksekse Digeri Dusuktur.... Ama kime ne :D
Naber:P
valla arkadaşım ben mondial 151 rs aldım çok memnunum
burada bir arkadaşda almış çok memnun
bir galeriye gitmeni öneririm
sitede resmindekinden çok güzel
motor alacaksan galerilere gidip görmen dokunman gerek onlar sadece resim değil bindiğin motor toplumda senide temsil ediyor git kendin beyen
ama şu anda en ucuz mutor mondial ve birsürü modeli var.
ucuz ve iyi çelişkili kavramlar. öyle bir motor bulursan banada haber ver
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
hem ucuz hem en iyi hem de uzun yol. inanılmaz bir denklem yazmışsın. bir kere en ucuz en iyi olmaz. ikincisi uzun yola gitmez. motor dayansa bile sen dayanabilir misin bu önemli. uzun yol için eseas olan motorun dayanıklılığı, motor gücü (seni yormamsı açısından) vs. çin malı bir motorla uzun yol sadece sıkıntı olur. motorların görüntüsüne aldanma çünkü tenekeyi parlatsan teneke yine tenekdir.
Mondiali boşver....Asya 150T1 güzel......
0 Rh (+)
06 - 09
birader sym jet 100 2850ytl başın arımadan istediğin yere gidersin suzuki bayilerinde
http://www.motomax.com.tr/sc_motomax_focus125.asp
fiyatı 1.899 ytl belki ilgini çeker yukarıda link var.
mondial 50 RC fiyatı 1090 ytl
arkadaş uzun yol filan demiş. aslında bu fiyata alınmaz uzun yol motoru. ben keeway önerdim. 50cc ve 3.5 hp lik motorla şehiriçinde bile fazla bi yere gidemezsinhyosung150 adlı üyeden alıntı
ehehehe az ekmek çok köfte diyosun yani
ben bilmiyorum ama hoşgeldin diyim dedim
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
keeway sorunsuzdur, kalitelidir.bence ilk alımda az vermek yerine biraz fazla ver.sonradan başın ağrımasın...keeway arn 125 iyidir.ben kastino 125t-b ile ist-bodrum yapmıştım.yani 125 likle istersen uzun yol da yapabilirsin...
focus 125 de fena diil.hemde 1850 fiyatı var.arn ise 2150.
seçim senin...
http://www.motomax.com.tr/sc_motomax_arn125.asp
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
SÖYLEDİĞİM GİBİ AMAYİNEDE UCUZVE YOLYAPAN DERSEN ZAT 150 MONDIAL YOLYAPAR ,151RSDEOLUR BEN MONDIAL YETKİLİ SERVİSİM ANKARA ŞİMEK MOTOR
luxora katılıyorum en azından macar malı sağlamdır
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Ben mondial MT125 kullanıyorum denizli den muğla datçaya gittim ve geldim hiç bi sorun yaşama dım benim motorum 8000 kmde gayet memnunum servisinde iyi olursa hiç bir sorun yaşamazsın ben sana mondial öneririm
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)