Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Motul 300v 15w-50

REKLAM ALANI
    forewer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZZ-R1200
    Alıntı Jubaa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynisini bende yaptim ama benim ki en fazla 2000 km dayaniyor.
    Yag isini cok iyi yapiyor limitlere kadar zorlasam bile hararet viteste zorlanma yada vuruntu yapmadi sadece rengi simsiyah oluyor buda zaten isini yaptigina isaret.
    2000 km konusuna katılıyorum. Motul 300V yarış yağıdır işini çok çok iyi yapar ama ömrü kısadır motorunuzda fazla tutmayın.
    '92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    McWarnaly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia AF1+FZR 1000+YZFR6
    Alıntı acun0 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu durumda motora binmesen iyi olur. bu ses arızanın bir habercisi olma ihtimali yüksek motorcu ya göstermende fayda var
    Valla dostum zaten hic keyfim kalmadi artik.burda yaptirmaya kalkarsam motoru acip kapamak icin 1000 euro ve parca ucreti keserler.zaten motoru 2000 euro aldim.nisan ayinda memlekete giderken motoruda goturucem orda 200 euro ya yaparlar.ancak o zamana kadarda binmeden dayanamamki.
    RIDE or DIE

Motosikleti
    Kawasaki er6-f
    Aldıgın yağ bende kullanıyorum vites gecişlerime kadar değiştirdi farkediceksin..

cesur509 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çok yakında...
    Bende motorumda 5100 motul yarı sentetik kullanıyorum ( esterli ) çok memnunum motorum biraz daha tok çalışıyo Ama dediğiniz gibi ilk çalıştırmada 2. marşta alıyo biraz zor kapıyo gibi önceden tek marştı ama tabi kalın yağ olduğu için diye düşünüyorum

Ben çok memnunum yağımdan , senin yağ daha kaliteli bir yağ benimkine göre , 300 v nin türkiyedeki satış fiyatı 39 tl

Suzuki bütün motorlarında motulu tavsiye ettiği için servislerinde bulunuyo tabi bölgelere göre fiyatta değişiklik oluyodur

Bende mobil alacaktım tam sentetik ama sezonu kapattıkları için bulamadım 27 tl türkiyedeki satış fiyatı full sentetik 15 50 nin

Ama en kalitelisi yağlar arasında motul diyolar ve bende buna inanıyorum

Biraz uzattım kusura bakma inş. makinende bi sorun yoktur normal sestir o

serdarmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr Carmen 2005 125 cc
    Evet biraz kalın gelir şu mevsim. 15w-50..
    Sabahları zor çalışır, fazla yakıt tüketir..

Onun yerine 10w-40 daha doğru olur..
    Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..

Motosikleti
    Alıntı serdarmert adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet biraz kalın gelir şu mevsim. 15w-50..
    Sabahları zor çalışır, fazla yakıt tüketir..

Onun yerine 10w-40 daha doğru olur..
    Dostum ben zor calistigindan veya yakit tuketiminden sikayetci degilim.Ancak yagi degistirdigimden beri bu ses gelmeye basladi eski yag ile bu dedigim ses cok hafif bi sekilde geliyordu ancak yeni yag ile asiri derece artti.
    RIDE or DIE

Motosikleti
    Ybr Carmen 2005 125 cc
    Hocam o ses vardır başka bişeydir o arıza..Yağın değiştirilmesinden sonra artması tesadüf olabilir..Nasıl bir ses??

ses debriyadan , debriyaj tasından, dişlinin birinin kırılmasından veya başka bir parçanın aşınmasından mı kaynaklanıyor acaba

Jubaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı osmaniyeli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ses debriyadan , debriyaj tasından, dişlinin birinin kırılmasından veya başka bir parçanın aşınmasından mı kaynaklanıyor acaba
    Debriyajdan gelen ses cok baska.

Belki disli olabilir ama cok dusuk ihtimal.

Egzantirik,krank yada kol belki bi ihtimal prizdirek diyesim geldi nedense.
    We are many...

Alıntı Jubaa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Debriyajdan gelen ses cok baska.

Belki disli olabilir ama cok dusuk ihtimal.

Egzantirik,krank yada kol belki bi ihtimal prizdirek diyesim geldi nedense.
    ben de bir ara şanzımanın 3. dişlisini kırmıştım herdevirde kötü bir uğultu yapıyordu.

bir arada sökerken debriyaj tasındaki dişliyle krank üzerindeki dişli arasına parça koymuştum dişli kırıldı.çıkan ses yüksek devirde duyulmuyordu fakat düşük devirde iç gıcıklıyordu.
    zaten şanzıman uğulduyorsa bilyalar boşluk yapmıştır fazla yaşamaz o şanzıman

Jubaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı osmaniyeli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben de bir ara şanzımanın 3. dişlisini kırmıştım herdevirde kötü bir uğultu yapıyordu.

bir arada sökerken debriyaj tasındaki dişliyle krank üzerindeki dişli arasına parça koymuştum dişli kırıldı.çıkan ses yüksek devirde duyulmuyordu fakat düşük devirde iç gıcıklıyordu.
    zaten şanzıman uğulduyorsa bilyalar boşluk yapmıştır fazla yaşamaz o şanzıman
    Ayni 3. disli bende de kirilmisti.

Sanziman demememin sebebi arkadasin belirli devir araliginda bunu yaptigini soylemesi.
    We are many...

zaferkarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hepsi satıldı :(
    egzantirik zincirli ise zincir ve egzantirik dişlisi bozuk olabilir. (özellikle motor yüke bindiğinde bu ses kesiliyor ise)
    Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !

Motosikleti
    Ybr Carmen 2005 125 cc
    Kardeşim motoru açacaksın yani kaçar yolun yok..
    Yağdan filan değil..

Motosikleti
    Alıntı serdarmert adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam o ses vardır başka bişeydir o arıza..Yağın değiştirilmesinden sonra artması tesadüf olabilir..Nasıl bir ses??
    Dostum soyle diyeyim.Ornegin 6. viteste 100 ile gidiyorum isik geldi vitesleri kucultup devir 3-2 bin devir arasi cok acayip bi sikirti geliyor,duruyorum rolantide ses yok ara gaz veriyorum yine 2-3 bin devir arasi o ses.(hani motorlu testereye gaz verirsiniz sonra gazi brakinca zincir durana kadar nasil bi sikirti cikarir ona benziyor.biraz rolantide calistiktan sonra ara gaz veriyorum o ses kesiliyor.sonra hizlanip durunca tekrar...eski yag ile de bu ses vardi ancak cok hafifti.yagi degistirdikten sonra ciddi sekilde artti.Motor acilacak zaten o kesinde burda olmicak,burda yaptirmaya kalksam gidip baska bitane alayim daha iyi.Bu arada kafa yoran ve yorum yazan arkadaslara cok tesekkur ederim.
    RIDE or DIE

ergün1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC 700 SA
    Biraz daha o vaziyette kullanırsan büyük ihtimal yeni bir makina almak durumunda kalacaksın .Satabiliyorsan hemen sat.Gelebilsen burada çok daha ucuza çıkar ama gelmeyi deneme.Yada yapıştır gazı kol çıkarsın keyfine bak.
    AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Motosikleti
    Alıntı ergün1968 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Biraz daha o vaziyette kullanırsan büyük ihtimal yeni bir makina almak durumunda kalacaksın .Satabiliyorsan hemen sat.Gelebilsen burada çok daha ucuza çıkar ama gelmeyi deneme.Yada yapıştır gazı kol çıkarsın keyfine bak.
    Valla dun gece internete ilan braktim bugun 2000 euro verdiler.bakicaz artik
    RIDE or DIE

Motosikleti
    NC 700 SA
    Makina ne idi?
    AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Motosikleti
    Alıntı ergün1968 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    makina ne idi?
    2001 r6
    RIDE or DIE

Motosikleti
    NC 700 SA
    Geçmiş olsun ozaman yazık olmuş.Ver kurtul Konu başlığı yok olmuş bu arada pardon.Ana fikre gelecek olursak,motul 300 iyi bir yağ reklam olmasın .yeni nesil makinalarda bana göre başarılı.

Motosikleti
    E oyle oldu.bu yagi koyduktan sonra ses artii da bende bu konuya devam edeyim dedim.
    RIDE or DIE

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)