Lastik seçimi hakkında yardım
Reklamlar
-
Arkadasım 125 ZN de arka lastiğini değiştirmek istiyor. Servise gidiyoruz michalen takalım diyor, 100 lira diyor 1 tanesi. Arkadas hem pahalı oldugundan, hem lastigi görmediginden taktırmak istemiyor, baska bir tamirciye gidiyoruz. IRC marka var diyor 45 lira, gosterim diyor, oda çok dişli kar lastigi sanki diyor vazgeciyor.
ebatları 3.50 - 10 olan bir lastik önerir misiniz ?
Reklamlar
-
IRC ni yeni serisi MB 80 sana uygun olur. Bilgi:
http://www.anlas.com.tr
-
Ben Dunlop tan sasma derim.lastik cok onemli bi unsurdur unutma.ucuz lastik taktirirsin virajlarda iyi tutunamaz,islak yolda kolay kayar vs dusersin biraz masraftan kacayim derken allah korusun cok daha kotusu olabilir.bence bu gibi seylerde cok ucuza kacmayin.bi arkadasim ucuz lastik yuzunden dusmustu.
RIDE or DIE
-
CihanEfe adlı üyeden alıntı
Arkadasım 125 ZN de arka lastiğini değiştirmek istiyor. Servise gidiyoruz michalen takalım diyor, 100 lira diyor 1 tanesi. Arkadas hem pahalı oldugundan, hem lastigi görmediginden taktırmak istemiyor, baska bir tamirciye gidiyoruz. IRC marka var diyor 45 lira, gosterim diyor, oda çok dişli kar lastigi sanki diyor vazgeciyor.
ebatları 3.50 - 10 olan bir lastik önerir misiniz ?
kardeş en ucuzu hangisi ise ondan taktır .. bu motorlar için marka lastiğe gerek yok
-
yucika adlı üyeden alıntı
bu lastiği anadolu yakasında satan neresi vardır ? ayrıca bunlar 10 TL mi ? öyle yazıyor. Mondial sitesinde 3.5 - 10 yazıyor, aynı bu ebatta lastik midir ? farklı ebatlardaki lastikler olurmus, tamirci öle diyor. Ama ben orjinalden sasmak istemiyorum, aynı ebatta ama sadece kaliteli lastik istiyorum, en azından kalitesiz bile olsa yeni bir lastik olsun. Cünkü dişli denen birşey kalmamıs arkadasta kabagın onde giden lastikle sürüş yapıyor, en ufak yatmada motor kıç atıyor vs. Sanırım arkadasın orjinal lastiği MB77 olanı. Tabi markası DURO ama şekil olarak böyle, Daha dişli lastikmi taktırmalıyım, yoksa ince dişli yani biraz kabak görüntüsü veren lastikmi taktırmalıyım. Dişli lastikler hızı azaltır, yagmurda vs kaymaktan korur diyorlar. İkisinin ortası birşey lazım, yani ne kış lastigi, nede tam asfalt lastiği lazım.
-
Buz motorda michelin lastik 55 lira. üst bostancıda.
-
Super Moderator
CihanEfe adlı üyeden alıntı
...ayrıca bunlar 10 TL mi ? öyle yazıyor. Mondial sitesinde 3.5 - 10 yazıyor, aynı bu ebatta lastik midir ?...
3.5-10 ebattır, yandaki TL de Tubeless manasına geliyordur muhtemelen, 10TL fiyat değil yani...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)