Bir Kaza da Benden ve Sonrası Daha Beter
Reklamlar
-
oncelikle gecmis olsun.
Bu ve buna benzer olaylar hergun en az 4-5 motorcu arkadasin basina geliyor. herkesin cebinde kamerali cep telefonu vardir muhakkak, kaza sonrasi olayin sokunu atlattiktan sonra cikar telefonunu 1-2 fotograf cek, en buyuk kanit (her 2aracda ayni karede ve plakalari belli olsun). tutanak isine gelirsek her yerde internet cafeler var, gir birine tutanak ciktisi alirsin 1 dakika surmez.
arkadaslar aklinizda olsun, benden bir oneri
¥¥¥ 28 ¥¥¥
HERKESE KAZASIZ BELASIZ IYI SURUSLER
Reklamlar
-
Gecmıs olsun arkadasım gecen hafta bende kazan yaptım ve ben tutanak tutmadım tamamen arkadan gelip vuran araba sucluydu adam haftaya gelecem yaptırırız dedı hemen gitti bende guvenerek tamam dedi haftaya dedigi zaman dün (cumartesi) idi ne arayan ne soran oldu ben aradım acan olmadı ole büyük bi masraf yok ama işte oluor yani güvenmemeyi öğreniosun yavaş yavaş
-
Tanıdık bir polisten plaka adresi sorgulat sonra burada yayınla toplu bir şekilde anlaşıp 20-30 motor en azından gidelim adamın bir çayını içelim masrafı karşılamasını kibarca rica edelim derim.
-
abicim belkı dost acı soler ama plakaya ceza kestir adamlar plaka adresıne gondersın adamı oradan bul yada;
hiç ugraşmadan kendın yaptıracaksın
unutmadan sölıyım kaza yerini eger haklı isen sakın terk etme 2 gun sonra gelcek olsalar bıle ama haksızsan yardır gıt hiç bakma bile arkana :D burada manavgatta işler böle yürür araba durmak zorunda bizler gibi seri degil şansımız oradan
**dede** derki azraili gıcık etmek ıstıyorsan kask tak
-
moralini bozup motora küsmede en büyük kaza bu olur . adamı er yada geç bulurlar kanımca ama masrafını alıp kendini haklı duruma çıkarman eminim polisin sana birebir tarrif ettirmesi ve bunu ona anlatmak kadar zor olcaktır.
-
geçmiş olsun. allah beterinden saklasın..
-
koray bey çok geçmiş olsun öncelikle senin işin aynen şöyle olacak üzgünüm ama gerçek bu,öncelikle plakayı almışsın çok iyi jandarmaya gitmişsin çok güzel tutanak vs vs.bunlar güzel şeyler fakat yanlış ülkedesin çünkü Türkiyede işler şöyle yürüyor araba çarpanın üstüne değil bu kötü,araç sahibi kime verdiğini hatırlamıyordum der,olay yeri inceleme raporu yok ve mahkeme en azından 3 yıl uzar,ve takipsizlik kararı çıkar anlıyacağın çok geçmiş olsun.Boş yere uğraşmış olursun yaşadığına şükret burası Türkiye yanlışlıklar ülkesi
ALEMİ ALEM YAPAN ÜÇ BEŞ ÇAKALSA....KRALLIK BİZE YAKIŞMAZ...!!!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)