geçmiş olsun
geçmiş olsun
Geçmiş olsun. Kaçan muhteremi gıyabında anıyorum hoyratça
En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.
bende vitesliye geçtiğim ilk hafta kaza geçirmiştim sabah 6 da kalktım motoruma binmek için virajlı yollara gitmiştim virajın teki sert çıktı zaten o zamanlar motor srmeyide bilmiyordum 5 sene önceydi heralde duvara girdim kask olmasa ölürdüm heralde kask ortadan 2 ye yarıldı ayak kırıldı platin takılmıştı sonra çıkardılar kol 3 yerinden kırılmıştı birde o kazandan sonra motora binmenin ne demek olduğunu anladım.. : )
Allah beterinden saklasın bayağıda bi uğraşımışsın
Geçmiş olsun. Çok gıcık olmuş. Allah yardımcın olsun...
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
bugün savcılıktan posta geldi. takipsizlik kararı vermişler. yaşasın yüce türk adaleti.
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Geçmiş olsun.İnşaallah uğraştığına değer tüm bunlar...
''Anlayabilseydin,ağlayabilirdin...''
Çok geçmiş olsun hocam üzüldüm senin adına gerçekten :( ama benim başıma gelse böyle bir olay, o şoku atlattığım anda kaskı çıkarmadan kafa atardım heralde adama !!! bide şu noktaya takıldım niye adam duruyorda sen gidiyosun tutanak almaya keşke beraber gitseydiniz şerefsizin arabasıyla yada yürüyerek:( neyse umarım son kazan olur bu ve masraflarını karşılarsın en kısa zamanda.
Geçmiş olsun. İlk yapılacak iş fotoğraf çekmek olmalı. Hemen 4 bir yandan mümkünse adamla birlikte fotoğrafını çekin. Tutanak için boş beyaz bir kağıt da kullanabilirsiniz bence. Adı üstünde zaten tutanak. Boş kağıda her iki taraf da kazanın nasıl olduğunu anlatıp altlarını imzalayarak kazanın yeri ve şekli kroki ile çizilir. ehliyet ve ruhsat fotokopileri alınır, tutanağa sigorta poliçe bilgileri eklenir. kaza tutanağı yerine fotokopici arasanız daha kolay olurdu işiniz.
Tekrar geçmiş olsun, Allah çarpıp da kaçanı, bir daha kaçamaz hale getirsin inşallah. Her zaman, her kazada.
Memleketin dahilinde iktidara sahip olanlar, gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler! M.K.Atatürk
büyük geçmiş olsun. masraflarını alamasanda başının gözünün sadakası olsun çok şükür sağlığına bişey olmamış.
Ya valla çok canım sıkıldı senin başına gelen olaya ,resmen dalga geçercesine ,ne terbiyesizlık bu yav...Geçmiş olsun kardeşim Allah daha beterlerinden korusun cümlemizi...
doğuştan çaresi olmayan bir hastalığım var,her gördüğümü adam sanıyorum...
Ya yurdumun insanına bak ya eskiden birine çarptımı hastaneye götüriyimi demeden adam götürürlerdi masrafı karşılardı şimdikiler kaçıyor(nasıl bir vicdansa) hadi onuda geçtim şu yüce adeleti sağlayan savcının oğlu/kızına çarpıpta kaçan biri olsaydı Adamın bi yerinden kan alırlar ama söz kanusu başkası olunca bu kadar adaletli değiller malesef Büyük geçmişolsun.
Home Made Kastino Qm 50 Mini Chopper
sağolun arkadaşlar. buda hem bana hemde size tecrübe olsun. bu ülkede hakkımızı kimse korumuyor, resmi belgeyle sabitlendi.
1- yanınızda kaza tesbit tutanağı kesinlikle bulundurun
2- adam kaçmaya niyetli ise ruhsatını alın
3- fotoğraf çekin, özellikle karşı tarafın arabasının ve sürücüsünün.
4- devlete güvenmeyin.
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
acarkent gibi şehrin en lüks evlerinin ve en kaymak tabakanın yaşadığı bir sitenin çevresinden geçen yolda illa ki bi dolu güvenlik kamerası vardır.
oranın güvenliği ile görüşüp rica eder, günü saati tam olarak belirtirsen belki polise göstermek üzere yardımcı olurlar, en azından şansını dene?
Geçmiş olsun....sana bir şey olmamış önemli olan da bu.
Hasar ve ödenmesine gelince. Jandarmaya tutanak tutturmuş olman iyi.
Kullanan belli olmasa da aracın sahibini bularak sürücü tespit edilecektir mahkemede...Asıl yapman gereken fotoğraf çekmek olmaıydı...araçlar duruken tarih ve saati belli fotoğraf çekseydin mahkemede delili olarak geçerli olacaktı.
Yinede geçmiş olsun.
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)