Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bir Kaza da Benden ve Sonrası Daha Beter

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Mondial 150 ZAT
    Koray cok geçmiş olsun. büyük bir kazayı atlatmıssın cana gelecegine mala gelsin bir sekilde hallolur. Ancak adamı kacırmakla cok büyük hata etmişsin. Nitekim suanda sigortayı arasan dahi elinde tutanak olmadıgından hiçbir sey yapamazsın. Bu tür kaza durumlarında sigortan karsı taraftan para alabilmesi icin senin haklı oldugunu ispatlaman lazım. Tabiki adamın kacması icten bile degil ancak bir kagıda carptıgına dair imza attırıp isim soyisim telefon vs gibi bilgiler alıp o sekilde gönderebilirdin. Yani tutanak bulmak güç bir olay. adam suanda ben yapmadım diyip işin icinden sıyrılabilir. Bu gibi kazalarda polise gittiginde hiçbirseyim yok yerime kolum agrıyo vs demek gerekir. Kaldıki bir iç kanamada geciriyor olabilirsin ancak o an anlamayabilirsin. Bunun icin motor kazalarında kesinlikle hastaneye gitmeden sahıslar salınmaz zaten hastaneye gittigindede öle elini kolunu sallayarak cıkartmıyorlar. Hastanelerde bulunan nöbetci polis memurlar tutanak tutup tüm bilgilerini alıp o sekilde salıyorlar her iki tarafıda.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Super Moderator Alper_tim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KIA SPORTAGE
    çok büyük geçmiş olsun öncelikle
    kaçan hayvanıda kınıyorum burdan
    bence ilk önce yarın sigorta şirketinle bir görüş bu olayları en iyi onlar bilir
    muhtemelen senden tutanağı isteyecekler ve seni servise gönderecekler
    umarım zararını bi şekilde karşılarsın
    tekrar geçmiş olsun en kötü kazan bu olsun
    motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter

Motosikleti
    Bmw F650
    Cok gecmis olsun malesef ulkemizde boyle hayvanlar cok

Qweasdnon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar XVS650
    Geçmiş olsun,

Sigorta dediğin zorunlu trafik sigortası ise bu sadece zarar gören 3. kişileri korumak içindir...Yani kaskon yoksa senin sigorta olayı halletmez...Senin yapacağın tamiri yaptırıp kaçan lavuğa dava açıp rücu ettirmek.

erginturhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    0-36500 Hyosung GT250R, 0-51000 Honda VFR 800
    Çok çok geçmiş olsun düşmemen ve sana bir şey olmaması sevindirici... Dilerim son kazan olur...

GT250rAlanya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4 Silindirden başkası YALAN
    Jandarma da olmasa halimiz iyice harap bizim.
    Ne varsa onlarda var.

RunemagicK
    Çok geçmiş olsun, sana bişey olmaması beni sevindirdi..
    "Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
    Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    valla arkadaşlar hepinizin yazdığını ayrı ayrı okudum ve hiç birinize katılmıyorum
    arkadaşım ben senin yerinde olsaydım eğer (tabi o anda sinirden sakin düşünemiyo adam olur öyleşeyler)
    jandarma bölgesi olduğunu öğrendiğim anda direk 156 jandarma hattını arayıp bana çarpıp kaçtı diye ihbarda bulunurdum jandarma tek bir telefon ile direk adamı yakalattırır veya yakalanması için emir çıkarttırırdı ondan sonra adam karakola gelince paşa paşa ödettirirdin bütün masrafını
    bu tür durumlarda asker genel itibariyle polisten çok daha etkilidir
    malesef türkiye de polisimizi el ayak altına düşürdüklerinden garibanlardan korkmaz oldu bu tür ş.....ler
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

Motosikleti
    Regal Raptor - SATILDI kısmetse SYM :)
    Alıntı RunemagicK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    birde şimdi aklıma geldi. karakolda her türlü bilgimi aldılar ama telefon numaramı almadılar. nasıl ulaşıcaklar şimdi bana
    çok geçmiş olsun
    kimlik bilgin tck numarandan bulurlar jandarmada poliste her yerde kaydımız var nasılsa.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:06 ----------

Alıntı cenkerdemir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok geçmiş olsun
    kimlik bilgin tck numarandan bulurlar jandarmada poliste her yerde kaydımız var nasılsa.
    bence kaza mahaline tekrar git çevrede guvenlık kamerası ara varsa kayıtları rıca et

ve kaavacıkta park ettığınız yerlerdeki dukyanlarda orayı goren varsa onlarıda al ver jandarmaya kopyasınıda kendıne al ne olur ne olmaz
    Tekeriniz Taş Kaskınız Asfalt Görmesin Dostlar.

Motosikleti
    Stunt Apache RTR Artık Yok....
    Çok geçmiş olsun kaza yaptığın anda soğuk kanlı olup hemen fotoğraf çekmen en büyük kanıtın olurdu..
    [B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
    [B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:

asm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    Geçmiş olsun.

Allah beterinden korusun.
    Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.

Motosikleti
    Honta titan ES
    geçmiş olsun yine ucuz atlatmışsın.
    orada mobese kamerası filan yok mu yada görgü tanığı dicem ama görgü tanığı olsa bile artık nerden bulcan görgü tanığını ben pk bilmem ama sanırım tek çaren mobese kamerası

tombo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    çapırdı çıplak oldu SUZUKI GSR 600 K7
    Dostum çok geçmiş olsun,uzun zamandır görüşemiyorduk,sende birşey olmaması sevindirici,işallah mağduriyetini de çözümlersin.

Allah bizleri bu öküzlerden uzak tutsun.

yamyamaha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco Xciting500 geti gy 200 ( skygo ) & cbf 150
    geçmiş olsun dostum allah başka kaza göstermesin.

Typerkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kardeşim ben sana bildiğimi işin yürür kısmını anlatıyım hemen önce geçmiş olsun sen bütün tutanaklarını alıcaksın eline varsa kaskon kaskona vericeksin yoksa dinle; gidiyorsun a dan z ye motorunu yaptıroyorsun faturalarını alıyorsun.Bunları yaptırmadan önce işi gücü bırak 2 gün vs. surekli trafiye git ve sık sık ara araç ve şahıs bulundumu diye bu arada motorunu a dan z ye yaptır faturalarını al ve elindeki tutanakla trafiye baş vurucaksın ve trafik sigortan arkadaşın dediği gibi karşı tarafın karşılaması için işlemleri başlattığında ağ buyuyecek ve sen bu arada motoruna biniyor bi yandanda şahıs aranıyor olucak büyük ihtimalle sahıs bulunucak inkar ederse tamponu boyattıysa veya farı değiştirdiyse "faturasız kayıtsız şekilde" sende polise analizini istediğini bunu bu şekilde kanıtlıya biliceğini anlatıcaksın hemen anlaşılır iş buraya bile kalmaz emin ol. Sonra sen adamdan davacı olacaksın mahkeme işi giriicek araya çok uğraş bi sıkıntı bu karşıdaki adama kesin giricek ama o elindeki fatura sabırla beklersen adam birin üstüne bir koymak yerine sana direk parada teklif edebilir "ki bu çok sık olan bişey" al parayı konu kapansın dava düşsün der oda işini görür sanırım.Yeteki sen üstüne düşenleri vakti zamanında yap.Kazanın üstünden 1 hafta geçmesin dikkat et git şikayette bulun trafiğe baş vur jandarmadan evraklarını al TRAFİYE başvur en kısa zamanda bide şikayetçiyimde, Sağlığınla ilgili bişey yaptırdıysan sıyrık kesik pansuman vs. onuda kanıtlaya bilirsen o falu mechul şahsı hiçkimse oturucağı kazıkdan kaldıramaz ;) Geçmiş olsun.
    Hayalim Üç Kelime Oda Şöyle " Honda-CBR-600RR "

RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    sigortaya gittim, onların ödeyip karşı tarafın sigortasından karşılaması gibi bir olay yokmuş. kesin bildiğim birşey olmadığı içinde üsteleyemedim.
    ordan çıktım cumhuriyet savcısına gittim, dilekçemi verdim, şikayetçi oldum. bundan sonra ne olur bilmiyorum ama benim ilk amacım adamı kendim bulmam.
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

Motosikleti
    Dragstar XVS650
    Senin kaskon yok(yanılmıyorsam) sadece zorunlu trafik sigortan var...Bu senin zarar vereceğin şahısların zararını karşılamak içindir...Olayda sen zarar gören olduğun için,kaçan lavuğun trafik sigortasından senin zararın karşılanacak..Sen yaptır motorunu sonra alacak davası açarak rücu ediceksin karşı tarafa...Adam biraz beyni varsa zararını dava aşamasından önce karşılar...Aksi takdirde yargılama masrafları ve kendini avukatla savunursan(En azından son celseye avukat tanıdığın varsa rica et girsin) vekalet ücretide bu lavuğa yükletileceğinden,sanırım davayı beklemeden karşılar zararını...

Typerkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sigortaya gittim, onların ödeyip karşı tarafın sigortasından karşılaması gibi bir olay yokmuş. kesin bildiğim birşey olmadığı içinde üsteleyemedim.
    ordan çıktım cumhuriyet savcısına gittim, dilekçemi verdim, şikayetçi oldum. bundan sonra ne olur bilmiyorum ama benim ilk amacım adamı kendim bulmam.
    Dostum zaten sen öduyeceksin cebinden sonra alıcaksın paranı fautra ondan al diyorum işde..Bütün işlemlerden sonra maduriyetini beyan ediceksin karşılığını faturada ne yazıyorsa alıcaksın "işçilik kısmınıda fatura ettirmen gerekiyorki o cebinden çıkmasın..
    Hayalim Üç Kelime Oda Şöyle " Honda-CBR-600RR "

RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    Alıntı Typerkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum zaten sen öduyeceksin cebinden sonra alıcaksın paranı fautra ondan al diyorum işde..Bütün işlemlerden sonra maduriyetini beyan ediceksin karşılığını faturada ne yazıyorsa alıcaksın "işçilik kısmınıda fatura ettirmen gerekiyorki o cebinden çıkmasın..
    Paramı geri alabileceğimi bilsem hemen yaptırırım. Birde alabilsem bile ne zamana alırım o bile belli değil, 1 sene sürer diyorlar.
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

Motosikleti
    Regal Raptor - SATILDI kısmetse SYM :)
    ben o bölgeye yakın oturuyorum hatta sen jandarmaya giderken bizim mahalleden geçmişsin plakayı not aldım bakınacağım görürsem sadece takip edicem bakalım nereli bu vatandaş.
    Tekeriniz Taş Kaskınız Asfalt Görmesin Dostlar.

Motosikleti
    Dragstar XVS650
    Paramı geri alabileceğimi bilsem hemen yaptırırım. Birde alabilsem bile ne zamana alırım o bile belli değil, 1 sene sürer diyorlar.
    Boşver zaten tüm parayı faizi ve masraflarıyla geri alacaksın...Hiç almamaktan iyidir..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)