Bir Kaza da Benden ve Sonrası Daha Beter
Reklamlar
-
Koray cok geçmiş olsun. büyük bir kazayı atlatmıssın cana gelecegine mala gelsin bir sekilde hallolur. Ancak adamı kacırmakla cok büyük hata etmişsin. Nitekim suanda sigortayı arasan dahi elinde tutanak olmadıgından hiçbir sey yapamazsın. Bu tür kaza durumlarında sigortan karsı taraftan para alabilmesi icin senin haklı oldugunu ispatlaman lazım. Tabiki adamın kacması icten bile degil ancak bir kagıda carptıgına dair imza attırıp isim soyisim telefon vs gibi bilgiler alıp o sekilde gönderebilirdin. Yani tutanak bulmak güç bir olay. adam suanda ben yapmadım diyip işin icinden sıyrılabilir. Bu gibi kazalarda polise gittiginde hiçbirseyim yok yerime kolum agrıyo vs demek gerekir. Kaldıki bir iç kanamada geciriyor olabilirsin ancak o an anlamayabilirsin. Bunun icin motor kazalarında kesinlikle hastaneye gitmeden sahıslar salınmaz zaten hastaneye gittigindede öle elini kolunu sallayarak cıkartmıyorlar. Hastanelerde bulunan nöbetci polis memurlar tutanak tutup tüm bilgilerini alıp o sekilde salıyorlar her iki tarafıda.
Reklamlar
-
Super Moderator
çok büyük geçmiş olsun öncelikle
kaçan hayvanıda kınıyorum burdan
bence ilk önce yarın sigorta şirketinle bir görüş bu olayları en iyi onlar bilir
muhtemelen senden tutanağı isteyecekler ve seni servise gönderecekler
umarım zararını bi şekilde karşılarsın
tekrar geçmiş olsun en kötü kazan bu olsun
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
Cok gecmis olsun malesef ulkemizde boyle hayvanlar cok
-
Geçmiş olsun,
Sigorta dediğin zorunlu trafik sigortası ise bu sadece zarar gören 3. kişileri korumak içindir...Yani kaskon yoksa senin sigorta olayı halletmez...Senin yapacağın tamiri yaptırıp kaçan lavuğa dava açıp rücu ettirmek.
-
Çok çok geçmiş olsun düşmemen ve sana bir şey olmaması sevindirici... Dilerim son kazan olur...
-
Jandarma da olmasa halimiz iyice harap bizim.
Ne varsa onlarda var.
RunemagicK
Çok geçmiş olsun, sana bişey olmaması beni sevindirdi..
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
-
valla arkadaşlar hepinizin yazdığını ayrı ayrı okudum ve hiç birinize katılmıyorum
arkadaşım ben senin yerinde olsaydım eğer (tabi o anda sinirden sakin düşünemiyo adam olur öyleşeyler)
jandarma bölgesi olduğunu öğrendiğim anda direk 156 jandarma hattını arayıp bana çarpıp kaçtı diye ihbarda bulunurdum jandarma tek bir telefon ile direk adamı yakalattırır veya yakalanması için emir çıkarttırırdı ondan sonra adam karakola gelince paşa paşa ödettirirdin bütün masrafını
bu tür durumlarda asker genel itibariyle polisten çok daha etkilidir
malesef türkiye de polisimizi el ayak altına düşürdüklerinden garibanlardan korkmaz oldu bu tür ş.....ler
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
RunemagicK adlı üyeden alıntı
birde şimdi aklıma geldi. karakolda her türlü bilgimi aldılar ama telefon numaramı almadılar. nasıl ulaşıcaklar şimdi bana
çok geçmiş olsun
kimlik bilgin tck numarandan bulurlar jandarmada poliste her yerde kaydımız var nasılsa.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:06 ----------
cenkerdemir adlı üyeden alıntı
çok geçmiş olsun
kimlik bilgin tck numarandan bulurlar jandarmada poliste her yerde kaydımız var nasılsa.
bence kaza mahaline tekrar git çevrede guvenlık kamerası ara varsa kayıtları rıca et
ve kaavacıkta park ettığınız yerlerdeki dukyanlarda orayı goren varsa onlarıda al ver jandarmaya kopyasınıda kendıne al ne olur ne olmaz
Tekeriniz Taş Kaskınız Asfalt Görmesin Dostlar.
-
Çok geçmiş olsun kaza yaptığın anda soğuk kanlı olup hemen fotoğraf çekmen en büyük kanıtın olurdu..
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
-
Geçmiş olsun.
Allah beterinden korusun.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
-
geçmiş olsun yine ucuz atlatmışsın.
orada mobese kamerası filan yok mu yada görgü tanığı dicem ama görgü tanığı olsa bile artık nerden bulcan görgü tanığını ben pk bilmem ama sanırım tek çaren mobese kamerası
-
Dostum çok geçmiş olsun,uzun zamandır görüşemiyorduk,sende birşey olmaması sevindirici,işallah mağduriyetini de çözümlersin.
Allah bizleri bu öküzlerden uzak tutsun.
-
geçmiş olsun dostum allah başka kaza göstermesin.
-
-
sigortaya gittim, onların ödeyip karşı tarafın sigortasından karşılaması gibi bir olay yokmuş. kesin bildiğim birşey olmadığı içinde üsteleyemedim.
ordan çıktım cumhuriyet savcısına gittim, dilekçemi verdim, şikayetçi oldum. bundan sonra ne olur bilmiyorum ama benim ilk amacım adamı kendim bulmam.
-
Senin kaskon yok(yanılmıyorsam) sadece zorunlu trafik sigortan var...Bu senin zarar vereceğin şahısların zararını karşılamak içindir...Olayda sen zarar gören olduğun için,kaçan lavuğun trafik sigortasından senin zararın karşılanacak..Sen yaptır motorunu sonra alacak davası açarak rücu ediceksin karşı tarafa...Adam biraz beyni varsa zararını dava aşamasından önce karşılar...Aksi takdirde yargılama masrafları ve kendini avukatla savunursan(En azından son celseye avukat tanıdığın varsa rica et girsin) vekalet ücretide bu lavuğa yükletileceğinden,sanırım davayı beklemeden karşılar zararını...
-
sigortaya gittim, onların ödeyip karşı tarafın sigortasından karşılaması gibi bir olay yokmuş. kesin bildiğim birşey olmadığı içinde üsteleyemedim.
ordan çıktım cumhuriyet savcısına gittim, dilekçemi verdim, şikayetçi oldum. bundan sonra ne olur bilmiyorum ama benim ilk amacım adamı kendim bulmam.
Dostum zaten sen öduyeceksin cebinden sonra alıcaksın paranı fautra ondan al diyorum işde..Bütün işlemlerden sonra maduriyetini beyan ediceksin karşılığını faturada ne yazıyorsa alıcaksın "işçilik kısmınıda fatura ettirmen gerekiyorki o cebinden çıkmasın..
Hayalim Üç Kelime Oda Şöyle " Honda-CBR-600RR "
-
Typerkan adlı üyeden alıntı
Dostum zaten sen öduyeceksin cebinden sonra alıcaksın paranı fautra ondan al diyorum işde..Bütün işlemlerden sonra maduriyetini beyan ediceksin karşılığını faturada ne yazıyorsa alıcaksın "işçilik kısmınıda fatura ettirmen gerekiyorki o cebinden çıkmasın..
Paramı geri alabileceğimi bilsem hemen yaptırırım. Birde alabilsem bile ne zamana alırım o bile belli değil, 1 sene sürer diyorlar.
-
ben o bölgeye yakın oturuyorum hatta sen jandarmaya giderken bizim mahalleden geçmişsin plakayı not aldım bakınacağım görürsem sadece takip edicem bakalım nereli bu vatandaş.
Tekeriniz Taş Kaskınız Asfalt Görmesin Dostlar.
-
Paramı geri alabileceğimi bilsem hemen yaptırırım. Birde alabilsem bile ne zamana alırım o bile belli değil, 1 sene sürer diyorlar.
Boşver zaten tüm parayı faizi ve masraflarıyla geri alacaksın...Hiç almamaktan iyidir..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)