hakiki angara işi. siz anlamazsınız
hakiki angara işi. siz anlamazsınız
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Bir insan bu kadar da katogorize edilmez ki !! Gerçi bunun bir katagorisi de olmaz ya neyse. Renk tercihi gerçekten felaket ötesi bu motora bindiğimi düşünemiyorum hanım kesin boşardı beni
baktıkca ne kadar ayrıntılı bir iş olduğu anlaşılıyor
ilk baktığımda görmemiştim fakat nuh yazısı herşeyi açıklıyor konuda geçen eşek salyangoz öküz ve benzeri hayvanlar nuhun gemisinde
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
arka sinyaldeki çizgilere dikkat..
bir insan nasıl bu kadar zevksiz olabilir..?
şaka gibi. bu motoru tasarlayan japonlara bu fotoğrafları göstersek harakiri yaparlar heralde
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Bi de sövmek ayıp diyorlar...
Aptallık En Büyük Günahtır !
Motorun sahibin turuncu renkle özel anıları varmış herşey turuncu siyah.Gülme krizine girdm burda ayrıtılar keşfedildikçe daha da komik oluyor
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
20 binde demiş, 14.000km yazıyor :(
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Nette dolaşırken gördüm aynen bu şekilde yazmış arkadaş..
ŞİMDİ SİZLERE 08-09 MODEL YAPMIŞ OLDUĞUM MAKYAJLI YBR-125 SUNACAĞIM;
Bizim konudakiyle sanki ikiz gibiler bi motor bu hale nasıl gelir ya..
allah akıl fikir versin ne diyelim
Her ne kadar bu tarz modifiye (ya da herneyse) işlemlerini beğenmesemde ve arkadaşın motoru benim için tamamen binilmeyecek durumda olsada, sonuçta bu arkadaşın motorunu çok sevdiği ve üzerinde çok emek sarfettiği bir gerçek.
..::.. GO ..::..
Yok böyle birşey karnım ağrıyor gülmekten plakayı kıvırmış güzelim motorun önüne plastik bişi takmış o asfalt yanak nedir onuda bilmiyorum birisi açıklıyabilir mi?
Efsane YaPım ))
turuncu motordaki egzos gerçek mi photoshop mı yoksa şaka mı?
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
dat dat korna mevcuttur değişeni yoktur :D
!!!DEMİR ATIM ''HONDA BEAT'' M!!!
!!!yüreğin kadar motorcusun!!!:wiinkk:
orko_ye nin dediği gibi bizim için apaçi görünse de hiç bir zaman ileride sahip olacağım motoruma böyle bir şey yapmayacak olsam da motor seven ve motoru için kendi zevkince uğraş veren özenerek modifiye yapan biri var karşımızda. yunus emre den esinlenerek şöyle diyeceğim apaçiyi severim motor sevdiğinden ötürü... tabi burada korumasız kasksız binip saçma sapan hareketler yaparak motorculara karşı ön yargı oluşturan gerçek apaçileri kastedmiyorum onları sevmiyorum
bu arada
http://www.timsah.com/Teletabiler-ap...di/Z0T0T1Htzad
güzel olmuş bu
Klasik AnGaralı.. İstanbul'da olsa adamı kenara çekip döverler..
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)