bugun 17:30 civarı levha ile uyarılmamış biyere park ettim ve motosiklettime park cezası kesildi !!!!!! bu cok saçma değilmi
bugun 17:30 civarı levha ile uyarılmamış biyere park ettim ve motosiklettime park cezası kesildi !!!!!! bu cok saçma değilmi
Kask takmaya ihtiyacın olmadığını düşünüyorsan,muhtemelen
Gece yol yapma ki; gün doğumunda uyumayasın
Motosikletine binmek için acele et ama bindikten sonra etme
Uyarı levhasının olmasına gerek yok ki.
Trafigi tehlikeye sokacak bir yere park ettiysen trafik mevzuatı geregince 5 Dakika duraklama yapabilirsin. 5 dakikayı geçtiğin taktirde cezaya tabi tutulursun.
Ayrıca şehir içinde trafik levhalarına 15 metre, şehirdışında 100 metre yakınına park etmen yasaktır.
Neyse geçmiş olsun.
Nazarlık olsun
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
açtığın konular yüzünden MT den de yakında para cezası gelir merak etme
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Park edilmesi yasak caddeler vardır. Öyle bir yerde durmuşsundur
Arkadaslar Turkiye de motosikletlere park cezasi kesiliyormu?
RIDE or DIE
Kask takmaya ihtiyacın olmadığını düşünüyorsan,muhtemelen
Gece yol yapma ki; gün doğumunda uyumayasın
Motosikletine binmek için acele et ama bindikten sonra etme
sen o motoru ısladınmı ıslamadıysan başına bi sürü şey gelir söliiim bir tepsi bol cevizli baklava yaptır çorluya gönder de şansın açılsın güle güle kullan
bir defasında pierreye gttk.bn artçıyım tabiki.
neise ispark ın olduğu bir yere park ettik .
dönüşte adam para istedi arkadaşta buraya motorun park ettiği yere para verilmediğini söyledi adamla epey inatlaştılar.
sonra bak buraya araba sığmaz.. araba alanını meşgul etmiyorum ztn dedi.
inanın nasıl yırttık bilmiyorum adamı ikna etti ve vermedi parayı:D amma utanmıştım ya. halbuki koskocaman yerdi varya. adam inatçı olsa alırdı kesin
bi yaşıma daha girdim.kesin kılın tekine denk gelmişsindir.öyle yerlere park ettimki hiçbişey olmadı.istanbulda pek sorun olmuyo.çoğu zaman motoru kaldırımda sürüyorum.düşünüyorumda başka şehirlerde affetmezler heralde.ama trsfik bizi buna itiyor.yoksa küçük biyerde yaşasam böyle yapmam heralde.ama istanbuldada bazı arkadaşları polisin çevirip ceza yazdığını görmüştüm.kıl oluyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:34 ----------
adam kaldırıma çıkmış okadar arabayı görmüyor gelip gariban motorcuyu görüyor.adaletsizlik,başka bişey deil...
Evet. Tüm levhalar için geçerli.
Hatta duraklamanın yasak olduğu heryerde park etmek de yasaktır.
Ayrıca kavşaklarda park etme yasağı şehir içerisindeki kavşaklarda 30 metre, şehir dışında 150 metre park etmiş iki araç arasında 1,5 metre olmalıdır.
Yani kısacası dostum bir sürü mevzuat var bununla ilgili.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)