Hayır değil.
Neden oraya türk bayrağı yapıştırmaya çalışıyorsun, onu bir anlatsana?
mavi iyi durmuyo türk bayaragı daha güsel gözüküyor
Kask takmaya ihtiyacın olmadığını düşünüyorsan,muhtemelen
Gece yol yapma ki; gün doğumunda uyumayasın
Motosikletine binmek için acele et ama bindikten sonra etme
Plakalarda herhangi bir şekilde düzenleme yasaktır. Plaka nasıl verildiyse o şekilde kalmalı.
tak tak bi şey olmaz olursada söküverirsin olur biter bende seviyorum onu
illa aykırı olma çabası ...
orjinalinde kırmızı bayrak olsaydı bu seferde mavi tr yapmaya çalışırdınız .oluruna bırakın uğraşmayın böyle şeylerle...
Evet mevzuata göre yasak. Yasal olarak polisin sana ceza yazma veya stickerı söktürme hakkı mevcut.
Sen hevesını alana kadar tak eyer bırgun sokersen atma yuksek bır yere yapıstır..
Kaybedicek birşeyin yoksa asla (arkana) bakma...:cat:
8-10 ay kadar önce Milletvekili de bu durumdan muzdaripti..
Buyrun http://www.tesosmaniye.com/haber_detay.asp?haberID=1301
avrupa plakası gibi sanki biraz bizim plakalar demi
bende sevmiyorum orjinal haliyle kırmızı ay yıldız daha hoşuma gidiyor ama yapıştırmıyorum çünkü yasak
plakaya küçüçük bayrak yağpıştırmakla uğraşmıyorum. kocaman bir bez bir bayrağım var onu dalgalandırıyorum. hatta bazıları bana yanaşıp sen delimisin falan diyor bende hayır ya sen diyorum. bayrağımı seviyorum.
evet yasak arkadaşımın arabasında vardı polis durdurdu çıkar onları dedi bizde çıkardık ceza filan yazmadı
Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...
Bir aralar arabada başlamıştı bu dalga abye nispet niyetine hatırlıyorum ama tak kardeşim bir şey derse çıkarırsın niyet kötü değil sonuçta ne kadar yasal olmasada
yasak ama ben takıyorum...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Plakayı motora takabildin galiba?
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
bu plakalara bayrak çıkartması yapıştırma olayından gıcık oluyorum. milliyetçilik sömürüsünden, ucuz popülizmden başka bir şey değil.
bayrak sevgisi yüce bir duygudur; çamurlu plakalara yapıştırmakla gösterilecek bir şey değildir.
elin adamları iç çamaşırında bile bayrak var. marka yapmış dünyada başka milletlere bir şekilde pazarlıyor , ayakkabından topa kadar nakış nakış işliyor biz plaka olayından girip milliyetçilik sömürüsünden, ucuz popülizmden bahsederek olayı sonlandırıyoruz . eh ne diyem bu popülizm ucuzu kötü bişise pahalısı nasıl ondan yapsınlar . yada plakaya takınca milliyetcilik sömürüsü oluyorda ön cama takınca mı başka bişi oluyor. bayragı sadece milli sporcular mı bir yerlere takacak da vatandaş bakacak mı.
bırakın isteyen istediyi yere taksın takmak istemeyen takmasın.
kımse takmayana neden takmıyorsun demiyor. takanada ucuz pahalı bişiler yakıştırmayın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)