İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
yine taksi
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Geçmiş olsun. Yanlız yunuslar prim usulüyle çalışmaya başladığından (yada ben yeni öğrendim)beri sık sık kazalar olmaya başladı. Ufak bir mahalle kavgası için bir kahvede soluklanan yunuslara durumu izah ettik ve bölye bir olaya müdahale şekli görmedik. İlk başta görev aşkı zannederken kahvehanedeki şaşkınlığımızı anladı ve prim usulüyle çalışıyorlar o yüzden koşturdular dedi. Zaten 2 dkka sonra keskin virajda soluğu soğuk asfaltta aldılar!!!
Neyse topiğine yön vermeyelim.
birisi polislere kask takmaları konusunda ikaz etmeli..
arkadaşın kaskı neredeymiş?
[B][COLOR="Red"]Kilo Problemine SON![/COLOR][/B] [B]Volkan Gümüş[/B]
Fotolarda kasklar bariz görülüyor, nerden çıkardınız kask takmadıklarını?
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
Ah canlarım benim...
Suçlu veya suçsuz, polis veya sivil.
Her ne durum olursa olsun insanlar böyle ''Ne olur ambulans gönderin, ayagımı kaybediyorum'' gibi kelimeler kullandiginda içim parçalaniyor.
O anda o insan için yapmayacagim şey yoktur.
Istedigi kadar suçlu olsun.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
geçmişler olsun. Allah tez zamanda şifa versin umarım kalıcı bir rahatsızlığı olmaz ve en kısa zamanda normal yaşantısına dönerler.
bence kask ları takılıydı yoksa medya afetmez dalardı kask mezusuna.
pirim usulunude yeni duyuyorum. ama süre olayı var. bizzat şait oldum. amir şu ömzunda yıldızlı süslü ilavesi olan biri belki mudur belki komiser. anons geçti kronometre çalıştırdı. 7 dk da gelen ekiplere bir sıvama çekti.
yunuslar bizim gibi hobi amaçlı binenler kadar şanslı değil . aynaya bak gülümsüyorsan motora bin hesabı böle bir lüks leri yok.
geçmiş olsun ne diyelim
Malesef Antalyada daha polise kask takmayi ogretmedik ki vatandasa ogretelim.
Aslinda yunuslarin %90 kaskli burda. Hatta antalyada kiz arkadasini arkasina almis kasklari kollarinda gezen bir ciftin birden yolunu kesip , kaski takin yoksa devam edemezsiniz diye uyardigina sahit oldum
Ama birde yunuslar ile benzer motorlar paylasan trafik polisleri varki kask filan hak getire. Surkeli kafada kasket.
Ama tekrar hatirlatiyorum yunuslarin %90 antalyada kaskli.gecmis olsun
Yanliz bir dip not dusmek istiyorum, Antalyanin taksicisi normalde motora saygilidir. Istanbuldaki gibi piskopat taksiciler burda pek olmaz. Kazanin sebebini bende merak ettim acikcasi
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
bize kask tak derler kendileri takmamış pekmezlerini akıtmışlar neyse geçmiş olsun diyelim
Kask takmaya ihtiyacın olmadığını düşünüyorsan,muhtemelen
Gece yol yapma ki; gün doğumunda uyumayasın
Motosikletine binmek için acele et ama bindikten sonra etme
Hakkaten çok üzüldüm bu 2 polisimizi bu vaziyette görünce.
Allah yardımcıları olsun ve acil şifalar versin.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Kask polemiğinı bırakalalım bence arkadaşlara geçmiş olsun acil sifalar ... Bu memur arkadaşların sürdükleri motor hangi marka merak ettim
Herkes içmiş heralde. Adamlar kask takıyormuş kardeşim zaten. Görmüyor musunuz ? (:
Ha polislerin çoğu takmıyor, o ayrı.
yunus arkadaşlar kask takmıyor.sayın sinan aksu fotograflarda işaretlemış ama dırsekte vs gıdılıyo.ben florya da oturuyorum.florya içinde kaç sefer saçma sapan kaza atlattım.benden mılyon kat tecrubelı polis arkadaşlar, ben bu bilinci edinip en kısa mesafede bıle kaskımı taktıgım halde kendileri neden kullanmıyolar bılemıyorum.gercekten çok üzücü görüntüler bunlar.tamam hepsinde şekil var gözlüğü takıp cıkıyolar yola ama düşünmeleri lazım.
acıl şifalar diliyorum gerçekten üzücü haberler bunlar.
'4' TEKER BEDENİMİ, '2' TEKER RUHUMU TAŞIR !
geçmiş olsun memur kardeşlerimize umarım tez zamanda igleşirler
Geçmiş olsun yunus arkadaşlarımıza...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)