Anlaşılan Kasklar Yine aynaların kafasını koruyormuş.
Anlaşılan Kasklar Yine aynaların kafasını koruyormuş.
Yolver gitsin .
Yunuslarımıza Geçmiş Olsun İnşallah En Kısa Sürede Toparlar Görevlerinin Başında Olurlar.
Bişey Daha Eklemek İstiyorum...
Birileri Yazmış Ya Kask Nerde Kask Nerde Die Arkadaşım Sen Problemlimisin Kaza Olmuş Bitmiş Aradan Belki 10 Dk Geçmiş Yaralı Adam Kafasında Kasklamı Bekliycek Harelde Birisi Nefes Alması İçin Kaskını Çıkarmıştır Zaten Ayakta Olan Polis Memuru Kaskını Yere Atıp Arkadaşına Yardıma Koşmuş Olamazmı Zaten Diğer Kask Yaralı Polisin Ayağının Altına Tampon Yapılmış Videoda Görüldüğü Gibi Yani Nie Bu Kadar Hemen Suçlama Pozisyonuna Geçiosunuz Polisleri Evet Bütün Polisler İyi Mi Hayır İçinde Kötülerde War Ama Ne Olursa Olsun Yerde Yatan Bi CAN Onun İçin Kazada Kask'a Takılmak Yerine Yerde Yatan Hastayı Nasıl Kurtarıcamızı Düşünmemiz Lazım Bu Kadrar Suçlayıcı Olmayın Lütfen Ki Antalya Polisinin Yunus'ları %95 Kaskla Gezer Hatta Her Zaman Tedbirlidirler Ama Kaza Bu Elbbette Olucak Keşke Olmasa Ama Oluyor İşte.Ama Antalya'da Şöyle Bişey War Beyaz Die Adlandırılan ŞAHİN TİMİNDEKİ Motorize Polislerin Anca %30 Kask Takıo Gerisi Şapka Ve Güneş Gözlüğüyle Piyasa Yapıyor Acı Ama Gerçek Umarım Bu Onlarada Bi Ders Olmuştur.
Tekrar Geçmiş Olsun Antalya'nın Dediği Gibi Polisle El Ele Huzurlu Günlere. (Antalya Polisinin Sloganıdır.)
[COLOR="Red"][B]Motosiklet bir özgürlük ve keyif aracıdır. Bu özgürlük ve keyfin en önemli ve öncelikli koşuluysa kask kullanımıdır.
Kask, motosiklet sürüş güvenliğinin en önemli ve olmazsa olmaz koşuludur.[/B][/COLOR]
Kaza Sonrası Video
Yolver gitsin .
Geçmiş olsun. Kaza yapan herkes için üzülüyorum.
Diğer illerde durum nedir bilmiyorum ama Ankara'da görev yapan yunus timinde görevli bazı arkadaşlar deli gibi motosiklet kullanıyorlar. Hergün motosiklet kullandığım için buna defalarca şahit oldum. Ben yolda giderken yanımdaki araba ile aramdaki 1-1,5 metre aralıktan vınnn diye geçen kimseye acımıyorum.
Çok acil olarak göreve mi gidiyorlar? Hadi canım sende... Öyle olsa açar sirenini ben de yol veririm. Başına bir şey gelmesin diye de dua ederim.
Mesut KORKMAZ
05324625892
www.mesutkorkmaz.com
Olaya birazda vicdani yönden bakalım.
Mağdurların temsil ettikleri bir kurum var.
Yapılan yorumlar sadece mağdurları değil temsil edilen kurumuda eleştiri oklarının hedefi haline getirmiş.
Yorumlar düşündürücü...
Güvenlik güçlerinin hata yaptığı noktalar olabilir.
Fakat doğruları ve yanlışları Themis'in terazisine koyduğumuzda doğruların daha ağır basacağına eminim.
Eğer ortada Yunusların bir yanlışı varsada bu kadar doğru bu yanlışı kapatmaya yeterli.
Dolayısıyla bir kurum temsil ediliyor ve yapılan yorumlar sadece bireyleri değil kurumuda kapsamış vaziyette.
Bu adamlar yarın yine bizler için -5 derece sogukta motor üzerinde fır dönücek.
Bu başlık yerine ''Yunuslar kaza sonrası şehit oldu'' başlığını açılmış olsaydı yorumlar ne yönde olucaktı kestirmek zor değil.
Eleştiri şöyle bi kenara dursun.
Karalamak mantıksız. Sahip çıkalım...
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
Geçmiş olsun , Rabbim herkesten korusun bu tarz kazaları ...
gemiş olsun diyorum.maalesef oto kullanıcıları aşırı saygısız ve duyarsızlar.
Geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
kask takmamış olsalardı kafadan yaralanırlardı kesin ama kasklarda saglam gözüküyor neyse sorun kask degil allah acil şifalar versin can dostlarımıza .ayrıca prim usülü vs öyle birşey yok normal maaşlı her birim gibi.
[COLOR="Blue"][B][I][U]Asfalta yakın olmayı seviyorum :) hatta eğilip öpesim geliyor :cherry:[/U][/I][/B][/COLOR]
Polislerin kask dışında koruma kullanmıyor oluşundan nedense hiç bahsetmeyiz.
Kolpa Adamları
Ne olursa olsun... Yazık... Kimsenin trafik kazası sebebiyle, ayağını kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalmasını istemem.
%50 si şu video daki mantelitede olsa sorun yok.
ama bi artislik , bi kanun benimcilik , bana kralı dokunamaz tavırları, kolluk bende kılık bende , ve en önemlisi çifte standartlarından dolayı sevmiyorum.
benıde gecengun polısın tekı sırenlerı kapalı dıbımden gectı sonsurat bence cok asırı suratlı gıdıyorlar ve hatta kozyatagında gordum ıkı polıs motorsıkletı bır sag bır sol slalom yaparak manyak gıbı gıdıyorlardı bos yolda bence bunlara egıtım verılmelı genclık ıste
bencede polisler çok korumasızlar, kask asla koruma aracı olarak kabul edilemez, yalnızca kafayı darbelerden korur...
yasal olarak sadece kask takma zorunluluğu olduğu için herkes korumayı kasktan ibaret görüyo, ne yazıkki bu şekilde gören yalnızca siviller değil polislerde aynı durumda :(
şekilde gördük, kafaları sağlam kalmış ama bacakları kırıldı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)