Umuttepe civarında ( bahsettiğin eski İstanbul Yolu'nun ilerisi, sen muhtemelen Bayındırlık tarafında çektin bu fotoğrafı) sulama hatası yüzünden iki kişi kaza yapıyorduk. Hani duyarlılar demişsin ya orada da vardı sulama çalışması diye tabela CÜZDANIM BÜYÜKLÜĞÜNDE! Ayrıca büyük bile olsa tabela sürekli orda. Burda önemli olan suyu yola akıtmamak. Zor bir şey değil bu!
Sanki İsviçre'de yaşıyormuşuz parayı harcayacak yer bulamıyormuşuz gibi
ÜST GEÇİTLERE YÜRÜYEN MERDİVEN KOYACAKLARINA adam gibi firmalarla iş yapsınlar milletin hayatıyla oynamasınlar. İzmit'e geliyorsan Anıtpark'ın asfaltını bilirsin, buz pisti gibi. Orada da sürekli yola akıyor su.
Ayrıca duyarlılar dediğiniz yerde 8 muhtemelen fotoğrafı çektiğin yerin 100 mt ilerisi) bir hafta öne arkadaşım ER6-n ile açık bırakılmış logar kapağından geçti. Gerçekten duyarlılar.
Geçen sene de Santral yokuşunda ben geçmiştim, Allah'tan hızlı gidiyordum ve yokuşun tepesiydi üzerinden uçtum resmen. Ama dönüşte baktığımızda bir Doblo komple ön takımı bırakmıştı orada. - Ayrıca geçtikten sonra belediyeye gidip olaydan bahsetmiştik ekip gönderiyoruz demişlerdi, 3 saat sonra ise bir doblo hala açık olan logara düşmüştü-
Yine santral yokuşunda aracın birinden yağ akmıştı ve yol iki gün yağlı kaldı ve iki gün sonra sadece kum dökmekle yetindiler yola. Santral yokuşunun ne kadar dik olduğunu hatırlatmama gerek yok herhalde kum dökülecek son yer orasıdır. Eğim 40 derece vardır herhalde...
Gerçekten duyarlılar... Haklısın...