İyi geceler, hemen konuya gireyim;
1:30 civarı Kadıköy söğütlüçeşme civarı, yamalı ve çukurları olan yolda sağa yatmış giderken hep aklımda yolun berbatlığı gelir.
Neyseki herzamanki çizgimi yakaladım rahatladım derken 5 yıl düşünsem o yolda birkaç tane ne erkekliği nede kadınlığı becerebilmiş birkaç tip olduğu aklıma gelmezdi!!! Ani 1 manevra solladık ama diğeri ne ara kaskıma 1 tane çaktı anlamadım!!
Hemen 40 mt.kadar sağa yanaşıp işi makaraya vurmak niyetindeydim ama hain planlarım vardı. "Hayırdır ya E-5 darmı geldi" muhabbetine girecektimki Lazer kaskımı hangi ara botoxlu burnuna çaktım bilmiyorum!!! Muhtemelen içtiğim redbull'unda etkisi olacakki mavi kaskım pis kanıyla renk değiştirdi. İçimde garip 1 sevinç, sanki ankaradan abim gelmişti
Apar topar motora koştururken yerdeki şahsiyeti bırakıp haliyle bana koşturdular. Ama ben çoktan uzamıştım. Kulağım çok fena çınlıyordu acaba nedendi ?
Bu arada Kemal abi kusura bakma.. Kemal mi kim burnuna kaskı çaktığım ne idüğü belirsiz tipmiş. yandaşları kemal abiye vurdu koşun nidaları yükselince öğrendim. Ben yolu yarılamışken deli gibi ambulans ters yöne gidiyordu ama, neyse..
Hay Allahım ne geceydi..
Not: Bu arada SIDI AİR botlarla pek koşulmuyor demedi demeyin