Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Çin misin değil misin

REKLAM ALANI
    Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda
    İngiliz tasarımı ancak ÇİN menşeeli bir üründür. Link aşağıda....görünüş olarak güzel bir çok çinli gibi....

http://www.motorcycle.com/manufactur...iew-89622.html

The introduction of the 2010 Bennche Megelli 250R to the U.S. motorcycle market is a move at least as bold as its provocative, red-hot looks.

This Chinese-manufactured 249cc motorcycle emulates a 7/8-scale hypersport machine, and represents perhaps the furthest-yet encroachment into a domain up until now owned by Japanese and European manufacturers.

But while online venues have been asking whether the 250R might be a “Ninja 250 killer,” the man responsible for Bennche says he is not trying to compete with the Japanese.

At least not in all respects, that is.

Johnny Tai says his Bennche company of Carrolton, Texas prices its products significantly lower than its most likely rivals. Even so, the intention is clear, and the Megelli 250R cannot be seen as anything other than a competitive entry-level motorcycle.
    Tarzım çok basittir.....
    Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    umtglsr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çelik SK125-7
    megelli o kadar tanınmamış bi marka deil ve ingiliz china deil yani.
    Uçurtma, rüzgardan güç aldığı için değil, rüzgara karşı durduğu için uçar!!

Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda
    Alıntı umtglsr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    megelli o kadar tanınmamış bi marka deil ve ingiliz china deil yani.
    Yorumunu pek anlayamadım doğrusu..Türkçe meali nedir?
    Üretim Çinli mi? İngiliz mi?

Megelli 2004 yılında İngilterede kurulmuş...ama çinde üretim yaptırıyor. Motosiklet plakasında da Made IN China yazıyor. Belgelerine göre bayağı Cinli bu motosikletler.
    Tarzım çok basittir.....
    Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    odesa yasin
    Çok yakışıklı bir motosiklet gerçekten şu anki en yakışıklı 125'lik diyebilirim R125 ile karşılaştırılmaz bile... Fiyatı da uygun fakat işte parça... Güle güle kullanın.
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

Motosikleti
    MEGELLİ R 125
    Görkem Bey,
    öncelikle tşk ederim...itakanın gece hayatı kadar güzel ve yakışıklı sayılmaz ama ))))

Parça konusnuda pek sıkıtı yasamadık motorlar yeni 2010 yılı başında geldi mekanık olarak hiç bir sorunumuz olmazDI ee tabi olmayacak anlamına gelmiyor ama adanadaki distibitör her anlamda tatmİn edici açıklamalar yaptı.
    Şuan için tek tatmın etmeyen yanı motorun sesi onun içinde yurtdışı ile contak durumdayım yeni eksoz gönderıcekler....

saygılarımla...
    ::tutkuy:::cat:

suato21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200GS/ZX10R
    Bayi zaten sıkıntı olur demez her markada bu böle.Çok güzel bi motor ama jantlarını beğenmedim. Alan arkadaşa hayırlı olsun
    Bahar Bulaştı Ya Hayata, Ağaca, Suya, İçimde Öyle Bir Seyahat Kımıldıyor Ki, Diren Direnebilirsen.Yüreğim Bavulunu Toplamış Çoktan .Ruhum Sırtlamış Çantasını.Uzaklar Çekiyor İçimdeki Seyyahın Tasmasını..

Motosikleti
    Honda CBF 150 Siyah
    kadıköy sym bayisinde görmüştüm. Bana o zaman motor'un aynı olduğunu, sadece grenaj ile oynarak naked, race ve enduro olarak 3 tip yarattıklarını söylemişti. Genel olarak yakından bakan biri olarak şık bir motor olduğunu ve işcilik olarak kötü olmadığını söyleyebilirim. Performans olarak muhtemelen bir ybr veya cbf'den çok farklı olduğunu sanmıyorum. Sonuç itibariyle şehir içinde trafikte kullanmak için güzel olabilir ama yedek parça ve bakım nasıldır bilemedim.
    Olgun YAZICI
    Beylikdüzü/İSTANBUL

zaferkarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hepsi satıldı :(
    naked tarzı daha güzel racing den daha cekici bi tasarımı var.
    Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !

Motosikleti
    MEGELLİ R 125
    Alıntı GorkeM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    odesa yasin
    Çok yakışıklı bir motosiklet gerçekten şu anki en yakışıklı 125'lik diyebilirim R125 ile karşılaştırılmaz bile... Fiyatı da uygun fakat işte parça... Güle güle kullanın.
    Görkem Bey,
    öncelikle tşk ederim...itakanın gece hayatı kadar güzel ve yakışıklı sayılmaz ama ))))

Parça konusnuda pek sıkıtı yasamadık motorlar yeni 2010 yılı başında geldi mekanık olarak hiç bir sorunumuz olmazDI ee tabi olmayacak anlamına gelmiyor ama adanadaki distibitör her anlamda tatmİn edici açıklamalar yaptı.
    Şuan için tek tatmın etmeyen yanı motorun sesi onun içinde yurtdışı ile contak durumdayım yeni eksoz gönderıcekler....

saygılarımla...

Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/newr...#ixzz16qzm5JBZ

arkadaşlar mu motorsikletin fiyatı nedir

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:58 ----------

Bennche Megelli 250R nasıl bir makina ben almayı düşünüyorum 1.70 boyum 100 kiloyum bana uyarmı

Motosikleti
    '93 Yamaha Virago XV535, '94 Yamaha DT 125R
    yamaha yzf 125 r motoru var bunlarda

jönysf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    güzel marka ama pahalı

Motosikleti
    MEGELLİ R 125
    slm herkese,
    megelli 125 r kullanıcısıyım motorumdan çok memnum VE 250 cc leri gelicek sabırsıslıkla beklıyorum 250 liik kawasaki nınja dan uygun olması taktırde piyasada bence tutulur
    ve 250 r megelliler almayada daki fabrıkada üretiliyor die okudum aşagıdaki linkden bakabılırısnız...

http://www.bennche.com/product/250cc_motorcycle.htm

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)