selam verme, yardim etme vs gibi olaylar
Reklamlar
-
ben burda geçen gün motorlunun bisikletliye selam verdiğini gördüm cbr 125 li arkadaş full korumalı falan korna çaldı iki kere, bisikletlide vik vik yaptı o ezmeli bisiklet kornaları var ya onlarla
kamera olsa çekiceksin çok komik bi görüntü oluştu aklıma geldikce gülüyorum
ama onlar büyük ihtimalle arkadaştı
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Reklamlar
-
ahh birdebi anlasalar. Gerçekten selam vermek güzel bir şey. Ben her motosikletli gördüğümde selam veriyorum
bu arada bu konu hortlar
-
Bizim burası küçük yer herkes tanır birbirini yaş grublarında tabi..Kalkıp 20 yaşındaki adamdan 50 yaşındaki adamı tanımasını beklemeyin :D :D onun dışında herkes ne var tanısada birbirini selam verme olayı yok nedense :D ben başlatayım bari :D
-
-
Çok güzel ve önemli bir konuya değinilmiş.
-
abi be HERKESE selam verırım yardım da ederım .....transalp bın çantasında cıvatadan..tut MAKARNAYA kadar her şey var....
AMA ASLA BMW OLANLARI DURMAM ..YARDIM YOK ABİ...
TRANSALP.GR.COM
-
Bu selam meselesinde anlaşılan o ki herkesi şikayeti apaçiler ve bir grup (özellikle kendilerinidiğerlerinde yukarıda gören yüksek cc li ve hızlı motorcular) anlaşılan. Yüksek cc meselesine gelince. Motosikletindeki beygir gücü çok olanla olmuyor bu işler. Ama işte özellikle SS kullanan grubun içerisinden bazı arkadaşlar maalesef egolarına yenik düşüyorlar insanlık hali ama eninde sonunda onlarda doğru yolu bulacaklardır ... Ama şu bir gerçekki enduro ve cruser tarzı motor kullananların arasında henüz selam almayanı görmedim. Çin malı scooterdan tutunda büyük enduro motorlara kadar bir çok motor kullandım, hepsinde de selam verdim özellikle verilen selamı almaya dikkat ettim. Ancak Anlamadığım konu şu yardım etmek istediğiniz insanlardan ters tepkiler aldığınızı yazmışsınız bunu anlamadım?
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
-
Ben Apaci tiplerden (genelde led li yazili Cub lardan) sinir olyom.
Hep korna yada sol el ile selam veririm.
gecen aksam 7de giderken trafikte bisikletli amca gordum hem korna hem sesle selam verdim
-
kornayla ya da başımla selam veriyorum ben ama aklında bi şey varsa zor tabi. bir de biribirinize yol verin kuryeler özellikle sıkıntı çekiyorlar çok ben her zaman yanaşırım kenara geçmelerini beklerim, sonuçta ben evime onlar işine gücüne gidiyor.
selam şart
Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
https://www.facebook.com/BoutiqueMoto
-
Bazı yorumlarda selama karşılık vermeyenler öküzlükle suçlanmış.Anlamadım selam verenleri dövüyorlarmıymış bu öküzlerde öküzlüğü hak ediyorlarmış.Uzun yolda selektör yapar geçerim çoğu zaman verdiğim selamlara karşılık almam ama adam bana selam vermiyor diye de öküz demem.Verir vermez adamın kendi bileceği iş.
-
Motorumu alalı 10 gün filan oldu ama 100km bi yola gitme mecburiyetim vardı yola çıktım şehirlerarası gidiyorum 1 tane motor geçti kornayla slm verdi bende verdim sonra 2. bi motora denk geldim yine aynı şey oldu (o kdar senedir araba kullanırım hiç farketmemiştim bu durumu( o kadar hoşuma gittiki anlatamam 3. motora slm verdim gülümseyerek baş selamını verdi yolculuk esnasında gördüğüm manazara harici en hoşuma giden şey bu olmuştu eve gelir gelmez yolda motorcu arkadaşlar birbirine selam veriyor çok sevdim diye anlattım ,motorla uzun yol çok ama çok keyifliymiş (100km neresi uzun demeyin motor rodajda 60ı geçemiruz dinlendiriyoruz bide arabayla farketmeyip geçip giitiğim şeyleri görüyosun, keyfine duruyosun haliyle uzun yol oluyor )
Alan O Veren O, Nedir Senden Gidecek, Görende Can Senin Zannedecek...
-
kocaeli-çanakkale-kocaeli arası 6bin küsür km yapmısımdır
istanbuldan canakkaleye gelen racingten tutun da enduroya kadar envai çeşit makinaya selam verdim. Arkadaşlar parayla aldıkları motorları sayesinde kendilerini bizden üstün görüyorlar heralde, hiçbiri selam vermedi. Ben de bıraktım gitti. Bursa üzeri kocaeli'ye gelirken yüksek hacim bir motorcu arkadaş yanımdan uzadı, ileride yavaşladı gelmemi bekledi, motora baktı ve selamı vererek uzadı gitti. Selamlaşma konusunda anlatacağım anım bundan ibaret malesef
-
Bu konularda sürekli eleştiri alırım.Bende 1000 LİK 600 lük race kullanırken tutupta burgman vs kullanan adama selam vermem.Onları benden gibi göremiyorum.Belki hata belki değil bu görecelidir.Zevk için motora binenler belli , gerisini ticari amaçlı görüyorum
Buna örnek vericek olursak : CBF150 & TVS & YBR & BURGMAN gibi motorlar kullananları kendımden göremiyorum.GSX-R1000 - R6 - 1200 GS - 650 Dakar - Transalp - DT 125 -DRZ 400 gibi zevk için , hobi için kullandığını anladığım adama da selamın alasını çakarım.
-
aligül adlı üyeden alıntı
Bizim burası küçük yer herkes tanır birbirini yaş grublarında tabi..Kalkıp 20 yaşındaki adamdan 50 yaşındaki adamı tanımasını beklemeyin :D :D onun dışında herkes ne var tanısada birbirini selam verme olayı yok nedense :D ben başlatayım bari :D
Bizim burası ........ derken, neresi acaba diye bakıyorum, bilemiyorum. Nick'inizin altına neresi olduğunu yazarsanız, sizin oranın neresi olduğunu anlarız...
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:38 ----------
dreamkiller adlı üyeden alıntı
Mümkün olan her fırsatta selamı esirgememek lazım motorcu arkadaştan. Ben şahsen her önüme gelene selam veririm, bazen elimi kaldırıp, bazen kornaya basıp bazen de selektör ile selamlarım ama mutlaka selamlarım. scooter lı kebapcının peşine düşüp kaskını taktırırım.
İşin mi yok senin diyenleriniz olabilir ama ben bunu sosyal sorumluluğum olarak görüyorum.. Polis bile benim kadar kasksız scooter sürücüsü kovalamamıştır
motordan inip bozulmuş bir motoru itmişliğimde vardır, benim evime yakınsa ustaya telefon edip motoru çektirmişliğimizde
ulan ne güzel adammışım ben bak şimdi geldi aklıma
sizi tebrik ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:40 ----------
Selam vermek sünnet, almak ise farzdır...
Full koruma + Fulll dikkat...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)