Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Motor Boyatmak

REKLAM ALANI
    kefeeee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Speed Triple 955i / Yamaha BWS 100
    Olay şu ki ben ninja 250r sahibi olmak üzereyim ruhsatımı plakamı aldıktan sonra direk olarak yeşil olacak ninja'mı beyaza boyatmak istiyorum sizce boya+ruhsat işlemleri dahil ne kadar tutar. Bu arada inci beyaz bu motora ne kadar yakışıyor siz tahmin edin

Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
    Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    motoru 250'ye boyayan var.
    daha düşük yada fazla fiyat çekenlerde var elbet.
    ruhsat tek yaprak değişecek, 60 tl olabilir.
    biraz yuvarlak konuştuk ya maksat fikir versin.
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

Motosikleti
    Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motoru 250'ye boyayan var.
    daha düşük yada fazla fiyat çekenlerde var elbet.
    ruhsat tek yaprak değişecek, 60 tl olabilir.
    biraz yuvarlak konuştuk ya maksat fikir versin.
    teşekkürler. istanbulda tanıdığı usta olan fiyatta yardımcı olabilecek birileri falan varmı acaba?
    Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.

Motosikleti
    Scoo AngeL...
    Boya Konusunda Boya Kalitesine Fırınlanmasına Tabancasına Göre Fiyat Farklılık Göstericektir Ama Yanlış Hatırlamıosam Ruhsat'ta Renk Değişiminde Komple Sayfa Değişio Tek Sayfa 71 Tl Olması Lazım.
    [COLOR="Red"][B]Motosiklet bir özgürlük ve keyif aracıdır. Bu özgürlük ve keyfin en önemli ve öncelikli koşuluysa kask kullanımıdır.
    Kask, motosiklet sürüş güvenliğinin en önemli ve olmazsa olmaz koşuludur.[/B][/COLOR]

pasa216 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya AS 100 2012 Kırmızı :)
    kardes soruna gelirsek,ruhsat tek yaprak değişecek KUvvetmira abimizde söylemiş,ordan 60 tl gider, motorun ninja 250 demişsin boyada sana 200 cıvarı bi masraf cıkarır.Yani adam gibi boya attırırsan.Kalitesiz şeylerden uzak durmanı tavsiye ederim.Ama yeşil motor da cok hos bence,Sahsen ben gelecek yaz, kırmızı motorumu,Fazla boyanacak yer yok ya neyse :D,Fıstık yeşiline boyatacağım,Seninki kadar masraf cıkarmaz heralde :D
    Tehlikeleri nasıl dibine kadar bertaraf edeceğini bilemiyorsan sakın motosiklete binme, çünkü o zaman bu işi beceremezsin demektir.

GT250rAlanya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4 Silindirden başkası YALAN
    Kefee boya olayına gelince. sen Al motosikleti sana istanbuldan en uygun yeri ayarlarım.
    "Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
    Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972

Motosikleti
    Yaza Venox 250 :)
    düzgün bir boya+fırınlama 500, tek sayfa ruhsat değişimi 80 TL. Boya ustadan ustaya değişir tabii...
    [B][COLOR="Red"]Kilo Problemine SON![/COLOR][/B] [B]Volkan Gümüş[/B]

forevermore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150 (2013 Kırmızı)
    bence yeşil rengi zaten ninjanın bir karakteristiği. tabi gene de fikir senin karar senin ama bence yeşil hali harika.

benim motorun arka kuyruk siyah arka sele yeşil. daha bir güzel olmuş sanki netteki görsellerden farklı.
    Aptallık En Büyük Günahtır !

Motosikleti
    Alıntı forevermore adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence yeşil rengi zaten ninjanın bir karakteristiği. tabi gene de fikir senin karar senin ama bence yeşil hali harika.

benim motorun arka kuyruk siyah arka sele yeşil. daha bir güzel olmuş sanki netteki görsellerden farklı.
    en son kasalar öyle benim alacağımda öyle olucak zaten ama ben arka koltuk kullanmam mono pad alıcam

clemenze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Boyatma rakamları nedir hiçbir fikrim yok lakin kaplama olayınıda biraz araştır istersen. Beyaz hakikaten motoru daha heybetli gösterebilir ama olurda ilerde sıkılırsan alternatifin olsun. Ayrıca beyaz üzerine müthiş karbon kablamalar varki millete durumu izah etmekten gazlayamazsın

klasik hyosung 250 sahibinin, 250 ninja'ya tahrik atışları

istanbul ninja grubuna bekleriz.
    http://www.facebook.com/#!/group.php...8903459&ref=ts

Motosikleti
    Alıntı crypto adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    klasik hyosung 250 sahibinin, 250 ninja'ya tahrik atışları

istanbul ninja grubuna bekleriz.
    http://www.facebook.com/#!/group.php...8903459&ref=ts
    biliyorumda söyleyesim gelmiyo tartışasım yok allah herkeze ninja nasip etsin aminn

slm arkadasım ben motorunuzu sokup getırısenız 250 tl el emegı alırım eger sokmek bana aıt olursa 750 tlye boyarım ustelık ıstedıgın stıker ları uzerıne boyadan cızebılırım ve sonra vernıkleer ım buda fabrıkadan ole cıkmıs gıbı gozukur garantı verıyorum bırde sıze faatura keserım 70 tl gıbı o faturayla muayene ıstasyonunda tekrar muayene yaptırarak (yanı muayene harcı odeyerek )trafık subeden ruhsatını cıkarta bılırsın ama bana kalırsa 250 tlye boyatmakı yaptıgın ıs gozuksun takdır toplasın ve degerıne deger katsın ok

Alıntı tabut0 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm arkadasım ben motorunuzu sokup getırısenız 250 tl el emegı alırım eger sokmek bana aıt olursa 750 tlye boyarım ustelık ıstedıgın stıker ları uzerıne boyadan cızebılırım ve sonra vernıkleer ım buda fabrıkadan ole cıkmıs gıbı gozukur garantı verıyorum bırde sıze faatura keserım 70 tl gıbı o faturayla muayene ıstasyonunda tekrar muayene yaptırarak (yanı muayene harcı odeyerek )trafık subeden ruhsatını cıkarta bılırsın ama bana kalırsa 250 tlye boyatmakı yaptıgın ıs gozuksun takdır toplasın ve degerıne deger katsın ok
    nerde abi senin yer, benim dizlikler yan grenajları çizdi stickerları parçaladı.
    söküp getireyim sana bi ara. 500 tl m cebimde kalsın en azından.

overcloud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL650V Transalp
    boyayla ilgili olarak, cbr125'in yan kapaklarını boyatmak için bir iki yere gitmiştim, sadece 2 tane yan kapağa (sakal ile depo arasındaki kapaklar) 250 - 300tl fiyat çekmişlerdi istanbul'da.

bostancı otosanayide borusan'ın karşısında bir yer tarif etmişlerdi boya işi için, hatta esengül kardeşler tavsiye etmişti ama mekanın ismini hatırlamıyorum.

imkanınız varsa o bölgeye gidip soruşturarak kolayca bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

GT250rAlanya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4 Silindirden başkası YALAN
    "Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
    Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972

draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 650
    Kesinlikle boyatma, 1. cisi motorun değerini gereksiz yere düşürürsün, 2. cisi beyazdan sıkıldığında tekrar boyatmak isteyeceksin.

Önerim, krom dahil, her türlü renkte kaplama yapıyorlar. Hem daha ucuz olur, hemde ufak çizik boya atma gibi şeyleri engeller. Ayrıca sökülünce de orjinal boyan pırıl pırıl ortaya çıkar...
    İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035

Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Araç renk değişimi için Boya faturası ve muayene gerekli ayrıca ruhsat yaprağıda değişecek. ( eskiden boyleydi ).

( Draggy )Devrimin de dediği gibi boyatmaktan ziyade kaplama daha ıyı bir seçim ama ruhsat değişimi nasıl olur bilemem. Aracın deger kaybedeceğinide hesaba katarsak kaplama daha mantıklı.

Renk seçimin son zamanların gözde rengi eminim yakışacaktır. Zaten kawanın bu yeşil ısrarını anlamıiş değilim. Sankı başka renk yok habire yeşil.
    Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

MEERTT93 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600 rr
    Bence motorunu MAT Beyaza kaplattır. yada mat siyah güzel durur hemnde boyadan daha iyi kaplamacı istersen yardımcı olurum msn ekle mama inan mat beyaz kaplama çok dahah güzel ve sağlıklı olucaktır.

mert_denizli@hotmail.com

speedygogo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125 & CBF 600
    bostancı sanayi'de çetinkaya sokak'ta Hakan usta var. ben anlaşmalı servis olduğu için kazadan sonra 2 parçayı boyattım, memnun kaldım.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)