Pıaggıo dan sonra parasal ve güzel bir motor almak icin sym bulaşan bir insan olarak şu kısacık ömür hayatımda (3 aylık sym macerası) moralmen ve parasal olarak da coküntüye uğradım.Burdan sym almak isteyen kişilere bir tavsiye maabından uyarmak istiyorum .merak edenlere hemen bişey sööliyim
Şehir ici bu motor alınmaz artı cok güzel servisleri olduğu icinde bu motor başınızı ağırtabilir .
Şimdi diyebilirsiniz neden bu kadar keskin ve net konuşuyorsun...
tabii ilk önce modelimi yazayım ve bu model icin şikayetlerimi söyleyeyim sonra tavsiye üzeri gittiğim (aman tavsiye üzeri geldiğinizi sakın söölemeyin) garip sym maslak servisi bakım fırcalama ve saygısız (herharlde müşteriye doygunluğundan) müesseden bilgi vereyim.
joyride evo200i 3000 km ....
arızalar=yoğun şehir icinde inanılmaz uyumsuzluk motor tepki verirken inanılmaz titreme ve kayış sesi( ben bimotor tamircisi değilim ifadelerim amatör ama kesintisiz bir motor kullanan birkişi olarak değerlendirin)ve herhan bişeylerin kopacak parcalanacak hissi...
hararet sorunu olması suyun eksilmesi,
En bombasıda keceden hararet sonucu yağ kacırmaya başlaması
5800km yağ kacıran bimotor,
birazda servisiden bahsedeyim garantiye girmesi icin 1-2 hafta motor yatacak izmire gidecek parca onaylanırsa değişecek bu ara izmirdekilerde gıcıkmış parca ve diğer formalitede sorun cıkartıyormuş,eeeeeeeeee sym servisininde hali bu işte
Burda abartı ve yalan kesinlikle yoktur sym almanın bi hata olduğunuda bu arada anlamış bulunmaktayım,
bundan ötesinide siz değerlendirin...