HIZ İŞ ZEVK GEZMEK
HIZ İŞ ZEVK GEZMEK
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
Karnım acıkınca yemek için alıyorum ben iyi geliyor
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
hahahahahahahajust_life adlı üyeden alıntı
acıkınca haaa. ancak bu kadar olabilirdi yawwww
bende namaza gidebilmek için aldım.Her cuma zor oluyo 200metre yürümek
ayıptır söylemesi midemdem rahatsızım,doktorun tavsiyesi ile ,yemeklerden sonra tok karınla 1 adet 150 cc motor alıyorum
[SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
Benim Eti Crax'ım Motorlu
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
Valla Bende Ekmek Arasi Yİyorum Bazen DÜrÜmde Yapiyorum Sicak Sicak
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
Aahhaha Sana 150cc Dokunmuş birde 250 cc lik birşeyler denekahraman34 adlı üyeden alıntı
Zek için hızi sevenler
Hız, farklılık, özgürlük ve rüzgar ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
Bana Doktor tavsiye etti Düşük tansiyondan şikayetçiydim günde enaz bir saat motorla trafiğe çıkmalısın tansiyonun yerine gelir dedi .
Çok faydasını gördüm trafik canavarlarının arasında tansiyon yükseliyor ama başlıyorum kalaylamaya dozajını da ayarlamayı öğrenince tansiyonum yerine geliyor .
hız ve rüzgarı yarmak için
Acımadıki, acımadıki
for speed,pleasure,passion,excitement.and girlhood...hehehe I like ride motorcycle.
motorsikletim yokken televizyonlarda motorsiklet özgürlük demek diye bağırıyorlardı bende hadi len ne alaka diyordum 3 senedir motorsiklet kullanıyorum 2 ay motorum çalınmıştı elim ayağım tutmaz yaşamaktan zevk almaz oldum şimdi bende sadece özgürlük diyorum sanki o varken gitmesemde istediğim yere giderim duygusu var içimde ve bu beni rahatlatıyor allah motor kullanma zevkimi benden almasın
neden mizah!gibi olmuş azıcık.
almadım bilemem ama az kaldı ulaşmama,beklemesi bile güzel be mereti!
yaşadığımı hissetmek için,belki onsuz olamıyacağımız için artık!
bu arada yüksek dozdan gitmeyin ha!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)