Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Km düşürenler hakkında...

REKLAM ALANI

Motosikleti
    CBR600RR
    Arkadaslar cenk KARADAG rumuzlu bır MT uyesı arkadass bunu yanı km gerı cekme ısını 35 t lye yaptıgını ve bunu ballandıra ballandıra anlatıyo ben konuyu onunla su sekılde actım honda ss alacagımdan 600 1000rr mı alayım derken acıldı super sport sayfasında yazısmanın tum ıcerıgı var. konu baslıgı (yardım lazım)
    Kaybedicek birşeyin yoksa asla (arkana) bakma...:cat:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    2008 bordo gsr600abs - 2006 cbr 125 repsol
    ya bu tür konuşmalara gerek yok burası türkiye adamlar aynı paraya 20000 km de motor varken 40000 km dekini niye alayım diyor. ben sıfırlayanada hak veriyorum açıkcası normal şeyler bunlar adam gibi bir ustaya baktırın hiç bir sorun çıkmaz yada mümkünse sıfır yada ilk sahibinden alın
    drift bilmem ne :P :queen::queen:

emrello - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TA '07 (Anya)
    Alıntı nick84 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya bu tür konuşmalara gerek yok burası türkiye adamlar aynı paraya 20000 km de motor varken 40000 km dekini niye alayım diyor. ben sıfırlayanada hak veriyorum açıkcası normal şeyler bunlar adam gibi bir ustaya baktırın hiç bir sorun çıkmaz yada mümkünse sıfır yada ilk sahibinden alın
    Adam kazıklamak gayet normal yani?!!

Yani taksicinin turiste geçirmesi, garsonun hesabı patlatması çok normal şeyler o zaman... E siz o zaman her şeye layıksınız. Az bile yapıyorlar.
    Ağır metal insanı...

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)