selam foruma yeni kaydoldum ve bu ilk konum (hatalarımdan dolayı şimdiden özür diliyorum)
geçen gün niyetim gerçekten bir motorsiklet almak üzere evden çıktım yanımda (bankada) 2010 model kawasaki ninja 250 almak için param wardı. fakat bn motor satan (değişik markalarda ikinci ellerde var)kawasaki bayine geldiğimde elinde honda cbr 600 rr ve artık askere gideceği için motorunu satacak bir adam gördüm (gerçekten çok temizdi 14000 km de ,bakımları yapılmış ) ister istemez kaç para istiyosun diye sordum bna 9000 lira ama pazarlık yaparz dedi bndede ister istemez bi istek oluştu ama tak diye para verip almadım biraz bekletmesini söyledim ve eve döndüm ertesi gün beni aradı ve senin için 8500 olur dedi :D (iki tane olsa iki tane alırım diyesim geldi :D) ama hiçbir motor tecrübem yok sadece ehliyetten kalan bilgiler fakat motor için direksiyon dersleri verebilecek derecede arkadaşlarım var onlarıda düşünerek almak istiyorum fakat sonra elimde patlamasın
gerçekten çok kötü bir durumdayım :D adam
motor (2006 model) usta da bir baktı bayideki adam yani bir sorunu yok dedi iyice şaşırdım sonra adam hikayesini anlattı askere gidiceği için paraya ihtiyacı varmış zaten çok yaktığı için satmaya karar vermiş falan , satmaya 12 000 liradan başlamış fkat alıcı bulamamış ) sizce almalı mıyım motor hakkında bir problem yok fakat (kendime güvenimde tam bir test sürüşüde yaptım yani altım dan kaçmadı ) ama yinede emin olamıyorum sonra kaza yaparım ucuza bulduğum mal 2 katına çıkar (tabi ölmezsem öderim)
sizce almalı mıyım ilk 1 ay kapalı alanda gerçek motorcular eşliğinde kullanmayı planlıyorum sonrada yavaş yavaş kontrol sağlayabilirsem hız yapmadan kullanmaya başlarım diyorum
boy 1.82 kilo 90