10.000 TL'ye ben alayım öyle temiz 600rr'ı. (: Var o işte bir hinlik. Hatta ibişlik var. Demedi deme. Fazer, 600F hatta 2003-2004 model 600f leri bile alamazsın o fiyata. Hele hele 15.000km'de ? Mümkün değil.
10.000 TL'ye ben alayım öyle temiz 600rr'ı. (: Var o işte bir hinlik. Hatta ibişlik var. Demedi deme. Fazer, 600F hatta 2003-2004 model 600f leri bile alamazsın o fiyata. Hele hele 15.000km'de ? Mümkün değil.
Yazmayı düşündüğüm herşeyi yazmış arkadaş. Sonuna kadar katılıyorum. Eklemek istediğim tek şey, motosikleti bir yerden bir yere götürebilmek onu kullanabiliyor olduğunuz anlamına gelmez. Motora hiç binmemiş 10 kişiye birer 600RR verseniz belki 7'si kaza yapmaz, başına iş açmaz. Ama 1 sene sonra o 10 kişiden 1 tanesi bile 250cc ile motora başlamış bir kişinin yarısı kadar bile iyi motosiklet sürücüsü olamaz.
Tr_select gibi üyelerin söylediklerine kanmayın. Pek çok kişi düzlükte gazlamayı becerince kendini motorcu zannediyor. Motorun üstüne ananemi bindirsem o bile gazlar düzlükte. Ben hayatında kontra nedir duymamış, uygulamamış ama 2 senedir GSR600'e binip "geçen gün artçıyla tekere kalktım" diye üfüren motorcular da gördüm. Onlardan biri olmak size yetiyorsa Hayabusa bile alabilirsiniz. Dikkatli olursanız belki bişey olmaz ama asla düzgün motosiklet sürücüsü olamazsınız.
İyi sürücü olmak buna benzer birşey;
http://dai.ly/dbz0Dv
Dostum kullanmasina kullanirsinda surmek baska bisey.
Dusuk cc insana bilmedigi cok sey katiyor.
He bu makinada da ogrenirsin ama pahali ve daha sancili olur.
Basmam etmem deme elbet bi duzluk olucak sonunda da bi viraj 6. vites 5 bin devir 160+ bi hiz anlamiyosun bile makina ne ara cikmis o hiza.
Turkiye de sakat bana gore en kotusu pahali bu is.
We are many...
herşeyden önce motorun fiyatı mantıksız eldi bana ben 2005 model bir 600 f bulmuştum 20.000 km mükemmel temiz bir makina, ki abim buldu getirdi makineyi, o bile 13000 TL ediyordu, 8500 e cbr 600rr biraz mantıksız geldi bana...
yukaıdan da anlayacağın gibi bende motora ilk 600 f ile başlayacaktım, sonradan vazgeçtim, sonra senin gibi 600rr buldum o da olmadı, içimdeki ss isteği hiç azalmadı hala içeride bir yerde duruyor... 2 silindirli ve hp-tork eğrilerinin daha yumuşak olmasından dolayı, kendime ait ilk motorumu monster 696 dan yana kullandım... daha önceden motor tecrübem maksimum 300km idi aldığımda... makina güçlü ama kontrolü bende, yüksek devire gerek olmadığından ani tepkiler vermesini engelleyebiliyosun ki 600rr dediğin makine 18000 rpm çeviriyor yanlış bilmiyorsam... devir arttıkça ani zıplama artar... şu anda 3500 km deyim, ve kullandıkça iyiki ss almamışım diyorum, tabi bu benim kendi fikrim... ben ss i bu kadar sevmeme ve istememe rağmen 15-20 000 km devirmeden 600lük ss düşünmüyorum, çünkü zaptedemem... bu iş sana kalmış, sağlık da senin hayat da senin ama arkanda bir ailen var onlarıda düşünmen gerekir... ister al, ister alma, motorun vereceği tepkileri kimse anne karnından çıktığında bilmiyor, deneyerek öğreneceksin, burda sana yazanların amacı sadece hata yaptığında yaptığın hatayı telafi edebileceğin bir hızzda ve motorda olmanı sağlamak...
Kim Ağlarsa Yalan Ağlar, Beni Bi'tek Duca'm Anlar...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)