2. el nexus 250 mi? 0 sym evo 250 mi tercih ederdiniz
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar
Kimco people s200 kullanmış ve (allah başımızdan eksik etmesin ama muhtaç ta etmesin ) tamirci kazıkları yemekten son derece bıkmış biri olarak kalitesi ile ön plana çıkmış olan bu iki maxi scooter arasında karar vermeye çalışıyorum, fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Bu iki motoru kullanmış olanlardan özellikle rica ediyorum gerek yakıt gerek ise yedek parça servis hizmetleri nasıldır.
şimdiden hepinize teşekür ederim.
Bu hafta içersinde kararımı vermiş olmak ve hatta satın almış olmak istiyorum inşallah hangisi hayırlısı ise olur.
Her söylenene verilecek cevabım varda önce lafa bakarım laf mı diye sonra söyleyene bakarım adam mı diye.
Reklamlar
-
Nexus un ilanı varmı selma?
-
Her söylenene verilecek cevabım varda önce lafa bakarım laf mı diye sonra söyleyene bakarım adam mı diye.
-
bence sana yakışımaz bu tarz..
çok kaslı görünümü var vespa baksann daha mantıklı bence ama genede zevkler ve renkler olayıı...
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
-
Mangodan elbise mi alıyorum ki yakışıp yakışmasın
Önerin için sag ol zevk meselesi tabii haklısın benim zevkim yada zevksizligim, her neyse bu iki alternatif üzerinden teknik ve özellik bilgisi verebilicekler yazarlarsa daha memnun olurum teşekürler.
-
Nexus daha sert ve asi bir makine sym ise nazaran daha konforlu
2 si arasındaki konfor farkını uzun yolda daha rahat anlayabilirsin tercih sizin
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
-
-
nexusların kendine has bir egzost sesi varve bence hoş değil nexus biraz daha atak yapıya sahipse de sürüş rahatlığı yeterli değil...
ancak sym daha başarılı sorun çıkaracak bir makine değil uzun yolda şehir içinde konforlu bir sürüş sunuyor...
tavsiye edemem ancak sym tercih ederim.
hangisi hayırılı ise o olsun...
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
-
Teşekürler stubborn.
Harbitürk zaman ayırıp fikirlerini yazdıgın için çok teşekür ederim
senin de yazdıgın gibi hararetle tavsiye edilen motorlardan bir tanesi ancak beni people s200 modeli baya bi kymco da soguttu sırf o yüzden ciddi anlamda incelemek gelmedi içimden bu motoru.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:32 ----------
Teşekürler takendy
-
12bin km sym gts 250 sürmüş birisi olarak seramik silindirinden çelik firen hortumuna kombine firen sisteminden rahatlığına kadar çok sevdigim bir motordur. çok dayanıklı sorunsuz bir motordur. fakat sert yokuşlu virajları pek sevmez di ilk kalkışı pek akresif degildir.ama uzun yol da çok hızlıdır. ezilmez
-
nexus iyi makina.ama 2.el.
alternatif olarak sym evo250 bence daha alınabilir.o da sym markası yüzünden.
2.el nexus mu - çin malı mı deseydin nexus derdim.
ama bu seçimde sıfır alınacak sym daha mantıklı görünüyor.
-
sym agar basıcak galiba
peoples, hanedan12+, umtglsr
iso sen bi bi şey demiycen mi?
-
sıfır makine herzaman daha iyi derim ..çünki geçmişini bilirsin....
sana beyaz bi evo yakışır selma...
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
Bir İtalyan'cı olmama rağmen ben de SYM derim. Nexus bir scooterın avantajlı taraflarına sahip olmayan (rahatsız sürüş, gereksiz agresiflik, küçük sele altı bagajı) bir scooter. SYM ise yukarıda saydığım tüm açılardan çok daha mantıklı bir motor.
Ayrıca SYM GTS Evo, enjeksiyonlu motoru ile daha yeni teknoloji ve daha ekonomik. Bir de sıfır olunca başka motor bakıp kafa bulandırmaya gerek bile yok.
Beyazı süper ;)
-
Nexus için görüşlerimi bildirebilirim.
2007 model Piaggio 250ie kullandım 7 ay kadar ve Nexus500 ile değiştirmek için araştırma yaptım.
Sonuçta Nexus'un konfor olarak daha zayıf, sürüşünün sportif ve sert olduğunu gördüm. Bu nedenle Nexus almaktan vazgeçtim.
SYM için ise GTS 250'nin alt modeli Joyride200 kullandım ve bu kadar keyf aldığım bi scooter olmamıştı (şahsi görüşüm). GTS 250i Evo'nun Joyride200'den çok daha iyi olacağı su götürmez bir gerçek sanırım.
Endurocular neden genç görünür? Cevap: Çamur cildi gençleştirir.
Ride fast, yet ride smart!!!
-
peoples adlı üyeden alıntı
sym agar basıcak galiba
peoples,
hanedan12+, umtglsr
iso sen bi bi şey demiycen mi?
Konuya hakim değilim.
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
-
Her iki tercihteki makinalrda iyi ve kendisini kanıtlamış bir makina Ama Sym sıfır olduğu için bir adım öne çıkıyor sonuçta rodajını kendin yapacaksın ve Temel arkadaşımızında dediği gibi motosikletin geçmişini bileceksin ama tabikide sonuçta nexus gibi bir marka değil ama konforu bence daha iyi nexus daha bir sportif duruyor Selma Bence sym den yana kullan kararu-ını ama son karar tabiki yinede senin....
Not: Beyaz olsun rengi Sym nin Ona göre ....
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
nexus 250 benımde almak istediğim bir modeldi. fakat rahatsız selesi ,sert süspansiyonu yüzünden eledim onu.sadece dış görüntüyle olmuyor bu iş. kymco 250 yide selesi ve yetersiz bagaj hacmi yüzünden listeden çıkardım. sonrada gittim sym gts 250i evo aldım. sele aşırı rahat ve ayarlanabiliyor, enjeksiyonlu, yakıt sarfiyatı az, görünüş harika , sessiz motoru ve tatmin edici sürati ile ben bu motoru çok sevdim, hatta şuan odamda yanıbaşımda. dışarda bile bırakmaya içim elvermiyor
-
-
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)