Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

abart egzoz kullanan varmı??

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha gri Fazer Gitti Siyah Fazer Geldi(06)
    Alıntı zaferkarizma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bak unutmusum ya cross ları napıcaz sinek gb insanın içini gıdıklıyo bi yandan kulak zarını patlatıyo
    Valla bişey diyemicem.Motorun sahibinin biliceği iş o

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    zaferkarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hepsi satıldı :(
    bende egzos ucu taktım sesi cok merak ettım cok sacma bı ses cıktı tekrar cıakrdım susturucuyu cıakrıp tekrar kapattım ve oraya susturucunun agzı kadar delık actım ve baya guzel bı ses cıktı ortaya ne gurultu ne sacma bı ses orta akrar bıraktım bızım uag lerım pır pır sesı delı edıyor benı
    Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !

Motosikleti
    Yamaha gri Fazer Gitti Siyah Fazer Geldi(06)
    Alıntı zaferkarizma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende egzos ucu taktım sesi cok merak ettım cok sacma bı ses cıktı tekrar cıakrdım susturucuyu cıakrıp tekrar kapattım ve oraya susturucunun agzı kadar delık actım ve baya guzel bı ses cıktı ortaya ne gurultu ne sacma bı ses orta akrar bıraktım bızım uag lerım pır pır sesı delı edıyor benı
    Eder eder çok güzel nazik ses çıkar öyle

aliertan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda 600rr movistar
    ya bende benim nnijaya taktırmak istiyorum performans egzoz ama fazla bilgim yok bu konu hakında sahibinden.com bakıyorum bir sürü egzoz bunların hangisi 250 lik motora göre oluyo model felanda yazmıyo üzrtinde hepsi performans egzozu anlamadım giti..

Motosikleti
    SYM GTS 250İ EVO
    istanbulda racing kullanıyorsan mutlaka performans egsozun olması lazım çünkü araç şöförleri motosikleti görmüyorlar en azından sesi duyunca fark ediliyorsun ben motosikletimin egzozunu değiştirdikten sonra daha fazla fark edildiğimi düşünüyorum
    Kadin olsun , kitap olsun cildine aldanmayip içindekilere bakilmalidir.:queen::queen::queen:

mettoxin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 250 (ona kırmızı çok yakışıyor ) :)
    zaten küfür edilen motorlar belli 125 lik 150 lik motorun susturucusuunu cıkarıolar
    öle bi pis ses çıkarıo ki milletin küfür etmemesi içten bile deil hani yine 250 lik makinaya kaliteli bi egzoz takıldıgında rahatsız etmıo mı yinede 600 ve üzeri motorlara küfür eden sımdıye kadar görmedım

Forumdan Uzaklaştırıldı ozaktasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HondaCB900F,HondaCBR125,Kymco Süper8,Sym Xs125
    4 silindir makinaya egsoz takarsın ,harika bir ses alırsın,,ama 125 lik makinanın egsozunu açarsan iğrenç bi ses alırsın ,,çevredekiler inanılmaz rahatsız olur..ve bu rahatsızlıktan dolayıda inanılmaz kaliteli küfürler ederler. 4 silindir harici tüm makinalarda en iyi egsoz sesi az olandır..İnsanları rahatsız eden küfürüde yer...ve kesinlikle ediyorlar..

fz6_fazer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125 esd

slm

Alıntı mettoxin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    zaten küfür edilen motorlar belli 125 lik 150 lik motorun susturucusuunu cıkarıolar
    öle bi pis ses çıkarıo ki milletin küfür etmemesi içten bile deil hani yine 250 lik makinaya kaliteli bi egzoz takıldıgında rahatsız etmıo mı yinede 600 ve üzeri motorlara küfür eden sımdıye kadar görmedım

4 silindir makinaya egsoz takarsın ,harika bir ses alırsın,,ama 125 lik makinanın egsozunu açarsan iğrenç bi ses alırsın ,,çevredekiler inanılmaz rahatsız olur..ve bu rahatsızlıktan dolayıda inanılmaz kaliteli küfürler ederler. 4 silindir harici tüm makinalarda en iyi egsoz sesi az olandır..İnsanları rahatsız eden küfürüde yer...ve kesinlikle ediyorlar..
    Egsozu acıklara karsıyım, 4sılındır makınelerde abart egsoz olmadımı yayalar hızıyın fakına varamıyor, zaten 4 tekerleklı hıc fark etmez,

Arjantinli69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    benim kawayada takmış eski sahibi ama öyle ahım şahım bağırmıyor tok bir sesi var Tiger egzoz'un.bende aşırı ses çıkartanları sevmem pek.tamam motor oldugunu duyurmak açısından iyi ama fazlası zararlı.gerçi yaya kaldırımı varken yolda yürüyen yayalarada ne demeli bilmiyorum artık.korna çalıyorsun iplemiyor ufak bir ara gazı arkasına bakıp yol veriyor,araçlarda öyle.burası İstanbul öküz çok yollarda 2 ayaklı.
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

halepli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha cygnus l
    peki muayene istasyonlarında abart egsoza bişey diyorlarmı kafama takıldı

halepli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha cygnus l
    Alıntı halepli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yokmu cvp verecek

kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Evet, orjinal egzosu takmak lazım muaineye giderken.

Konuya dönersek.
    SS ve chopper kullananlara lafım yok.
    Benim gıcık olduğum nokta Cup ların ve Scooter ların delinmiş egzosları.

Motosikleti
    Suzuki Gsx-r
    bıraz gec oldu ama uretılen egzozlarımızı standart susturucu ıle gonderıyoruz surucunun kullanımına bırakıyoruz ıster cıkarıyor ısterse takıp ole kullanıyor muayenedede herhangı bır sorun cıkmıyor bılgılerınıze

methal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    rks new light 125
    [QUOTE=tigerexhaust;2188686]bıraz gec oldu ama uretılen egzozlarımızı standart susturucu ıle gonderıyoruz surucunun kullanımına bırakıyoruz ıster cıkarıyor ısterse takıp ole kullanıyor muayenedede herhangı bır sorun cıkmıyor bılgılerınıze[/QUOTE]

nasıl yani birazdaha acarsanız
    Kask takmaya ihtiyacın olmadığını düşünüyorsan,muhtemelen
    Gece yol yapma ki; gün doğumunda uyumayasın
    Motosikletine binmek için acele et ama bindikten sonra etme

Motosikleti
    Suzuki Gsx-r
    ıcerısınde ek bır ekıpman var bu vıdalı cıkartılabılır muayenede sıkıntı cıkmıyor cunku desibeli kesıyor arzu eden arkadaslarımız bunu muayeneden sonra cıkartıyorlar,ayrıca tuv e belgesi basvurumuzda mevcut

MrSharp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache 150 RTR / BMW e30 3.20i #35 S0430
    Abi benim Susturuculı egzoz um Vardı. Krom kafa taktım. Polis motoru çekiyordu. Zor yırttım.
    Sarp Ögütlü Ab_Rh(+) TVS Apache 150 RTR '2010' / Your selection of Ride Or Die ? Feel Me ! #35 S 0430 BMW e30 3.20i This is Life,Life is Bmw e30

Gürültüden başka birşey değil, motorun her devrinde ve yükünde en iyi performansı orjinal egsoz verir. (Motor gücüyle ve headersla oynanmadığı sürece)

methal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    rks new light 125
    [QUOTE=motorhocası;2188898]Gürültüden başka birşey değil, motorun her devrinde ve yükünde en iyi performansı orjinal egsoz verir. (Motor gücüyle ve headersla oynanmadığı sürece)[/QUOTE

dediğiniz dogru ama trafıkte yayalar ve arabalar tarafında fark edilemıyoruz
    Kask takmaya ihtiyacın olmadığını düşünüyorsan,muhtemelen
    Gece yol yapma ki; gün doğumunda uyumayasın
    Motosikletine binmek için acele et ama bindikten sonra etme

valla kardeşim bak ben abartı egzozlu cup kullandım daha doğrusu aldığımda üstündeydi babamın ve mahalle halkının şikayetleri üzere orjinal aldım inan pişman oldum trafikte motorlara öncelik yok bide sessiz olunca seni kimse görmyo başka arkadşlarının motrunda varsa abartı onun motor sesine göre vites attırıyosun başkalarını bilmem ama ben abaretıyla gezerken kendimi motora daha hakim hissediym altımdakinin oyuncak olmadığını hatırlatıyo apacilikle falan alakası yok buunların senin mahalle halkın rahatsız oluyosa taktırma bide öyle durmadan mahalle aralarında gezipte aynı sokaklarda dolaşıyosan sakın takma dedikleri gibi insanlar rahatsız olur ayrıca o abartı egzoz büyük motorlara yakışıyo diyen arkadaşalar bizde özeniyozda para yok ne yapcan tek başına geçen bi abartı egzozu olan motora küfür etcek kadar küçülmeyin sürekli geçipte rahatsız ediyosa ozaman edin dememiyorum ama haklı olursunuz en azından abartı takarsan toplulukla gezme çok gürültü oluyo tek başına hiç gezme polisler peşine takılıyo bence tak abartı egzoz normal bak bi hoşuna gitmezse aparat yaptır ucuna onu takar geçersin

Proud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motordan fazla ses çıkınca ne oluyor anlamadım yani. Çıkan fazla ses altındaki aleti güçlü gibimi gösteriyor, nedir ? Hani bakan şöylemi diyor; bu motordan bu kadar ses çıktığına göre, bu motor çok güçlüdür, falan. ? Son derece insanları rahatsız eden bir egzoz türüdür abart, yani adındanda belli olduğu gibi, bir I harbi eksik yani, Gerçektende Abartı bir ses çıkarıyor, ne gerek var.

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)