görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim
Reklamlar
-
ben 2 yıl sonra ehliyet alıcam ve motorumu da o zaman almayı düşünüyorum tabiki. o zamana kadar yaklaşık olarak 2300 tl biriktiriyorum. ilk önce cbr 125 almaya karar verdim ama sonra zealsun zs 200 gs yi gördüm ve çok hoşuma gitti dış görünüşünden dolayı.kullananlar da memnunmuş söylediklerine göre.
benim sorum şu : 2 yıl sonra hangisini alayım zealsun zs 200 gs mi yoksa cbr 125 hayaline devam mı?
bir de ayrıca 2 yıl sonra alacağım bir zealsun zs 200 gs ne kadar sağlam olur ve bana ne kadar dayanır?
cevaplarınız için teşekkürler şimdiden
Reklamlar
-
yarına cıkmaya senedın mi varr dıye bır durum var .ALLAH sana uzun ömür versınde 2 yıl sonra neler cıkar neler alınır fıkırlerın değişir belki maddi gücün ilerler değilmi hem sonra 2 yıl sonra motosıkletlerde opşinılwaşing teknolajısı olacak yaaa
-
askon adlı üyeden alıntı
yarına cıkmaya senedın mi varr dıye bır durum var .
ALLAH sana uzun ömür versınde 2 yıl sonra neler cıkar neler alınır fıkırlerın değişir belki maddi gücün ilerler değilmi hem sonra 2 yıl sonra motosıkletlerde
opşinılwaşing teknolajısı olacak yaaa
katılıyorum sana daaa
opşinılwaşing teknolajısı olacak yaaa:
AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa
-
askon adlı üyeden alıntı
yarına cıkmaya senedın mi varr dıye bır durum var .
ALLAH sana uzun ömür versınde 2 yıl sonra neler cıkar neler alınır fıkırlerın değişir belki maddi gücün ilerler değilmi hem sonra 2 yıl sonra motosıkletlerde opşinılwaşing teknolajısı olacak yaaa
o özellik ne bilmiorum ben
-
zealsun u beyendim ancak bu motor hakkinda bilgim yok ne malidir?
RIDE or DIE
-
2 sene sonra piyasada zelasun bulursan binersin.
Doğmamış çocuğa mektup
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)