Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

yzf r125

REKLAM ALANI

merhaba arkadaşlar uzun zamandır aranıza katılmak istiyordum nasip buğüneymiş ben bu zamana kadar vitesli motor sık kullanmadım ama artık zamanın geldiğini düşünüyorum ve uzun zamandır siz değerli arkadaşlarımın tecrübelerini okuyarak kararımı yzf r125 olarak verdim sizden okuduklarım kadar bilgiliyim bana bu konuda gerçekten yol gösterecek arkadaşlara rica ediyorum bu karar doğrumu ve en son 6800 civarında 13000 km bulabildim ayrıca badi yaptığım için bu motoru tercih ettim arkadaşlarımın cbr 125 ybr 125 tarzı motorlarına oturduğum zaman bisiklet gibi kalıyor şimdiden herkese çok teşekkür ediyorum ve geçmiş bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    McWarnaly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia AF1+FZR 1000+YZFR6
    Alıntı corona35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar uzun zamandır aranıza katılmak istiyordum nasip buğüneymiş ben bu zamana kadar vitesli motor sık kullanmadım ama artık zamanın geldiğini düşünüyorum ve uzun zamandır siz değerli arkadaşlarımın tecrübelerini okuyarak kararımı yzf r125 olarak verdim sizden okuduklarım kadar bilgiliyim bana bu konuda gerçekten yol gösterecek arkadaşlara rica ediyorum bu karar doğrumu ve en son 6800 civarında 13000 km bulabildim ayrıca badi yaptığım için bu motoru tercih ettim arkadaşlarımın cbr 125 ybr 125 tarzı motorlarına oturduğum zaman bisiklet gibi kalıyor şimdiden herkese çok teşekkür ediyorum ve geçmiş bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum
    dostum hep soyledigim gibi sanada soyliyeyim o parayi ona vericegine bi r6,cbr600,zxr6 dusun derim.ikinci el temiz bi motor mutlaka bulursun.ama yinede bu benim fikrim
    RIDE or DIE

merhaba, ben de uzun süredir başlangıç için motor araştırıyorum. henüz cruizer ve supersport arasında bir tercih yapamadım ama tercih yaptığımda hangi motoru alacağımı biliyorum.

supersport için honda cbr 125, yamaha yzf 125 ve kawasaki ninja 250r'yi araştırdım ve kawasaki ninja'da karar kıldım. kısaca alternatifleri ile karşılaştırayım;

honda cbr 125 1.80 üzeri boy ve kalıplı insanlar için biraz küçük kalıyor ancak fiyat/performans, yedek parça, servis ve ikinci el gibi konularda karşılaştırdığım diğer motorlara göre daha üstün.

yamaha yzf r125 ise honda cbr 125 e göre daha kalıplı, dış görünüşü çok güzel ve honda'dan büyük olmasına rağmen fiyat/performans ve ikinci el konusunda sınıfta kalıyor, 125 cc bir motor için çok pahalı ve ikinci eli durgun.

gelelim kawasaki ninja 250r'ye, bu araç diğer iki motordan daha büyük, oturuş şekli ise diğer iki motordan daha güzel geldi bana (1.85cm'yim). kawasaki'nin ikinci eli hareketli ve servis, yedek parça konusunda sorunu pek yok. fiyatı ise honda'dan fazla ancak sıfır yamaha ile neredeyse aynı. fakat 250cc olması nedeniyle fiyat/performans oranı iki motoru da geçiyor. 125 cc alıp kısa süre sonra değiştireceğime 250 cc ile başlayıp aracı uzun bir süre kullanmayı planlıyorum.

bu karşılaştırmaları sıfır fiyatlarına göre yaptım, ikinci elleri ne durumdadır bilmiyorum. tavsiyem bu üç motoru da kendi gözünle gör, üzerlerine çık hatta fotoğraf çektir. sonra kararını verirsin.

kefeeee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Speed Triple 955i / Yamaha BWS 100
    Kardeşim biraz sabırla ninja 250-R al yzf altında küçük kalır. Yokuşta çekmiyo o motor çok güçsüz ve 2. elde satış çok kötü alıp senelerce kullanırsın anca
    Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
    Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.

Motosikleti
    Honda CBR 125R 2008
    Alıntı corona35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum mrb bende ızmırde yım ve cbr 125 ım var. 125 lık makına emın ol sana çok kısa sure sonra yetmeyecek. madem 6800 paran var http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29302162/detay boyle bır kawasakı ye bakmanı tavsıye ederım.benım 3bınım vardı ve cbr aldım senın madem paran var kesınlıkle 250 al ve yzf 125 alma. max 2 ay sonra bana kuçuk yetmıyor demeye başlarsın ve zararın buyuk olur. kendımden bılıyorum gozum yukseklere bakmaya başladı bıle =)
    I'm solo, I'm ridin' solo:wiinkk:

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)