adamlar video haberi yapmış motosikletten az daha düşüyodu diye bu gün yayına vermişler utanmadan propaganda niyetine
http://webtv.hurriyet.com.tr/2/9567/...dusuyordu.aspx
adamlar video haberi yapmış motosikletten az daha düşüyodu diye bu gün yayına vermişler utanmadan propaganda niyetine
http://webtv.hurriyet.com.tr/2/9567/...dusuyordu.aspx
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
çok renkli bir kişilik kendisini çok seviyorum ancak medyamızın arkasında kimlerin olduğu meçhul
Bende severim kendisinide bir de kask taksaymış keşke..
Şov içinde olsa bu mevkide birinin kasksız motor kullanması kötü örnek , ayrıca zamanında belediye başkanını bizden seçmezseniz hizmet gelmeye bilir ..vs diyerek üstü kapalı biçimde hükümette olmanın gücü ile tehtitler savuruyordu , gereksiz bir insan bence , tek amacı şov ...
“Köpeğe atılan bir kemik yardımseverlik değildir. Yardımseverlik, en az köpek kadar aç olduğunda etini onunla paylaşmaktır.” Jack London
çok seviyorum bu adamı tam bir sporcu.koçum benim.Allah sağlıklı ömürler versin sayın bakanım.
ne düşmesi be??? amcam 2 yarış önce izmir pistinde yarışçılarla tur atıyordu, kalkmış adamı düşüyormuş diye lanse ediyorlar... sprotmen bir kişilik ama bende kasksız motosiklet kullanmasına takıldım... pozitif bir örnek değil...
Kim Ağlarsa Yalan Ağlar, Beni Bi'tek Duca'm Anlar...
egzostu açık şaftlı dragstar kullanıyor, özel egzost da olabilir.
http://www.motospor.org/galeri.asp?galeriID=28&sayfa=2
abi adam burda da tam koruma
AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa
Kasksız kasksız olmaz Kaskın üsttüne evet yazsaydı şapka takcağına
akpden tiksindiğim kadar hiçbişeyden tiksinmedim ama bu adam bi ayrı, bi sempatim var herşeye rağmen
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Arkadaslar tuzmen i MT forum a uye olması ıcın davet etsekmı.???
Kaybedicek birşeyin yoksa asla (arkana) bakma...:cat:
bu adama sempatim var diyicem, sonra biri çıkıp dicekki ne biçim chplisin baştan durumu belirtiyimki yanlış anlaşılma olmasın
kaldıki biri chpden tiksinirim dese napıcam yani, burda onunlamı uğraşıcam.
ayrıca akpnin a sı bile insanları çıldırtırken akp bakanının olduğu bi haber koymakta tartışma çıkarır. böyle konuda koymıyalım o zaman. neyse
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Kapismayin arkadasim.
Kendisi;
basbakan uçuruma atlasa ben de arkasindan atlarim, töre budur
diye yeni bir töre icat etmis degerli bir büyügümüzdür.
Biz burada hiç olmazsa kask takin diye kiçimizi yirtarken motosiklete kasksiz binerek, beyninin degerini gözümüze sokmus,bütün emeklerimizi heba etmistir.
Hangi partiden oldugunun bence bir önemi yoktur.
Degmez yani....
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
hemşerim olmasından ötürü rahatsızlık duyduğum %lik kesimdendir kendileri.
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)