Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motosiklet seçimine yardım lütfen!!!

REKLAM ALANI

Motosikleti
    dakar 05
    arkadaşlar 3 model arasında sıkışıp kaldım,yardımlarınızı bekliyorum.daha önce bmw r1150r ve cbr 600f kullandım.şimdi şu 3 modelden birini almak istiyorum ancak çok fazla bilgi sahibi değilim.
    BMW R1200R ,MOTO GUZZİ 1200 SPORT ,DUCATİ HYPERMOTORD 1100S.

Bu üç modelden herhangi biri hakkında bilgi sahibi olan, kullanmış olan veya çevresinde kullanan varsa motorlar hakkında söyleyeceği en küçük detayın bile bana çok faydası dokunacaktır.şimdiden teşekkürler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Tiger250
    ducati...

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer

BMW R1200R cok guzel bir naked olmasina ragmen. Endurosundan tanidigimiz hava sogutmali bu motor naked bir motor icin fazla agirlik demektir. Heleki yana yatislarda silindir bloklari risk teskil etmektedir. Sadece 6000 devirde 115 NM uretmesi naked anlayisina gore biraz uzak.

Ama BMW nin motorununuzun omurlu olmasi , titresimsiz olmasi uzun yollarda ayri bir zevktir. Ayrica BMW de surus konforu icin tum sistemler fiyata dahil gelir.

Italyan bir efsane dir bence moto guzzi . BMW gibi saftli aktarmasi olmasina ragmen eteklerini toplamis bir bayan gibi, silindirleri V seklinde daha derli topludur.Tok bir sesi vardir , surus dengelemesi BMW den iyidir. Fakat son hizi dusuk bir motordur. 2009 dan itibaren 4 valve tir ve ekonomik bir surus verir. Surus pozisyonu rahattir.Ama Turkiye pazarinda taninmadigindan ikinci el derdi olan biri isen alma derim. Bu motora hayranliktan sahip olunur. Binmek icin degil

Eger daha once vahsi dogada hic sirtina binici almamis bir ata binmedi ise Ducatinin Hypermotards 1100 ne demektir bilmen zor 4750 rpm de 102Nm tork ureten normal disi bir motoru var. 90 beygir olmasi seni sasirtmasin , 90 beygir NET tekerlekteki 90 beygirdir. Rakiplerine gore kat kat ustundur. Motordan cikan sesi gecici duyma bozukluguna sebep verebilir. Gazi sonuna kadar cevirmek icin mangal gibi bir yurek ister. Cunku sehir icinde boyle bir canavar ile yasacagin seyler kalbini zorlayabilir. Yeni kasa multistrada nin yakin akrabasi dir. Ama uzun yol icin BMW yada Moto guzzi gibi ideal bir motor degildir. Guc, karizma , tasarim istiyor isen Ducati dogru secimdir. Acikcasi servis ve yedek parca olarak ta rakipleri Moto guzzi ve BMW den daha ucuzdur. Borusanin elinde olan BMW cidden tuzludur.
    Ducati senelerdir uretim politikasi olan , brembo frenler, tum hortumlarin celik olusu, Birinci sinif iscilik ile cekicidir ama BMW gibi ABS versiyonu yoktur.

umarim fikir vermistir
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

Motosikleti
    dakar 05
    Alıntı zeda3000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

BMW R1200R cok guzel bir naked olmasina ragmen. Endurosundan tanidigimiz hava sogutmali bu motor naked bir motor icin fazla agirlik demektir. Heleki yana yatislarda silindir bloklari risk teskil etmektedir. Sadece 6000 devirde 115 NM uretmesi naked anlayisina gore biraz uzak.

Ama BMW nin motorununuzun omurlu olmasi , titresimsiz olmasi uzun yollarda ayri bir zevktir. Ayrica BMW de surus konforu icin tum sistemler fiyata dahil gelir.

Italyan bir efsane dir bence moto guzzi . BMW gibi saftli aktarmasi olmasina ragmen eteklerini toplamis bir bayan gibi, silindirleri V seklinde daha derli topludur.Tok bir sesi vardir , surus dengelemesi BMW den iyidir. Fakat son hizi dusuk bir motordur. 2009 dan itibaren 4 valve tir ve ekonomik bir surus verir. Surus pozisyonu rahattir.Ama Turkiye pazarinda taninmadigindan ikinci el derdi olan biri isen alma derim. Bu motora hayranliktan sahip olunur. Binmek icin degil

Eger daha once vahsi dogada hic sirtina binici almamis bir ata binmedi ise Ducatinin Hypermotards 1100 ne demektir bilmen zor 4750 rpm de 102Nm tork ureten normal disi bir motoru var. 90 beygir olmasi seni sasirtmasin , 90 beygir NET tekerlekteki 90 beygirdir. Rakiplerine gore kat kat ustundur. Motordan cikan sesi gecici duyma bozukluguna sebep verebilir. Gazi sonuna kadar cevirmek icin mangal gibi bir yurek ister. Cunku sehir icinde boyle bir canavar ile yasacagin seyler kalbini zorlayabilir. Yeni kasa multistrada nin yakin akrabasi dir. Ama uzun yol icin BMW yada Moto guzzi gibi ideal bir motor degildir. Guc, karizma , tasarim istiyor isen Ducati dogru secimdir. Acikcasi servis ve yedek parca olarak ta rakipleri Moto guzzi ve BMW den daha ucuzdur. Borusanin elinde olan BMW cidden tuzludur.
    Ducati senelerdir uretim politikasi olan , brembo frenler, tum hortumlarin celik olusu, Birinci sinif iscilik ile cekicidir ama BMW gibi ABS versiyonu yoktur.

umarim fikir vermistir
    çok teşekkür ederim.gayet açıklayıcı ve anlaşılır bir yazı olmuş.hatta şöyle söyleyim bir motorsiklet dergisinde köşe verilecek kadar güzel anlatmışsınız.vakit ayırdığınız için tekrar teşekkürler.

Motosikleti
    honda cgl 125
    BMW R1200R cok guzel...

extrem_015 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    EŞŞİZ TR'DE TEK CBR600F PC35 4 CİĞERLİ EŞEK ARISI
    yaw şu bmw lerin egzozları beni çok deli ediyor tamam nikelaj parlakken çok güzel ama yanınca iğrenç oluyor madem rengi zamanla değişiyor karbon yapın yada hiç olmassa siyah yapın be kardeşim

Blackeagletr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ducati bence.
    2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125

-ibrahim- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbf 150
    Son zamanlarda borusandan kaynaklı şikayetleri de göz önünde bulunudurarak Ducati...

Motosikleti
    dakar 05
    güncel!!!!

zaferkarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hepsi satıldı :(
    http://www.bmw-motosiklet.com/3209.aspx

buna ne dersin dostum asık oldugum motorlardan birisi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:33 ----------

Bmw k 1300 r
    Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !

Motosikleti
    dakar 05
    Alıntı zaferkarizma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.bmw-motosiklet.com/3209.aspx

buna ne dersin dostum asık oldugum motorlardan birisi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:33 ----------

Bmw k 1300 r
    gerçekten güzel model.hatta bence naked motorlar arasında en yakışıklısı.ancak sıralı dört silindire bir süre ara vermek istiyorum.yinede tavsiye için teşekkür ederim

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)